Inlägg från: LillaPi78 |Visa alla inlägg
  • LillaPi78

    40+ och gravid - här samlas vi :)

    Hej alla

    Plussade ganska nyligen och är nu i v7. Fyller 42 om några månader. Hade ett MA tidigare i år och har varit jätterädd för att det skulle hända igen. Var på ett privat VUL tidigare i veckan där vi såg ett liiitet fladdrande hjärta!! Lycka!

    Har två barn sen tidigare som är 18 och 19 nu, så det känns lite som om jag är förstföderska igen! Hoppas hoppas att det går vägen och att lilla kotten vill stanna kvar!

  • LillaPi78

    Hej,

    Nu har jag smygläst i tråden ett tag och vågar äntligen skriva (igen).

    Skrev tidigare i december att jag sett ett litet hjärta picka på vul men fick tyvärr mitt andra MA strax efteråt. Nu är vi gravida igen och jag har inte velat jinxa graviditeten på nåt sätt. Har inte sagt nåt till nån förutom mannen, inte laddat ner nån gravidapp, knappt vågat tänka på det alls.

    Gjorde Privat Nipt förra torsdagen och idag kom provsvaret som visade friskt barn! Började störtgråta på jobbet när BM ringde. Vågar tro Och hoppas lite mer nu, även om jag nog inte kommer våga tro helt och hållet förrän bebis är ute! BF är 7 jan, så är inte ens förbi v12 än.

    Har läst era inlägg och känner igen varje gnutta av oro, ovisshet och längtan!

    Jag håller tummar och tår för varenda en av er!

    Kram!

  • LillaPi78

    Tack alla!

    Ja, idag har vi pratat mer konkret om det jag och min man. Just nu är vi ju faktiskt gravida tills vi vet någonting annat, och då måste man få glädjas och njuta av det! Men jag måste erkänna att jag var jättenojig innan nipt-svaret kom. Att det också dröjde 13 dagar var extra jobbigt då jag var heeeelt säker på att det betydde dåligt resultat

    I helgen tänkte vi berätta för våra tonåringar, undrar hur de tar det :)

Svar på tråden 40+ och gravid - här samlas vi :)