• Miva

    40+ och gravid - här samlas vi :)

    Hej alla. Fyller 45 i februari och fick igår reda på att jag är gravid, imorgon är det 12+0. Sökte för att jag har haft blödningar dagligen de senaste månaderna och trodde jag hade cellförändringar. Äter dessutom p-piller. Är fortfarande chockad tror jag. Hänger gärna med i tråden...

  • Miva

    Bondmoran, det blir 5:e barnet om allt går som det ska, vi har 4 mellan 8-15 år....

  • Miva

    Bakom då är vi lika gamla! Förstår att du oroar dig, jag har blött varje dag i graviditeten och fick se ett tickande hjärtat igår i 11+6. Ska göra kub test nästa fredag, är väldigt nervös....

  • Miva

    Dom vet inte varför jag blöder och det känns läskigt. Bättre att veta för då kan man ju förbereda sig på om det kommer kunna bli komplikationer. På fredag ska jag till specialistmödrarvården för KUB där jag hoppas kunna få bättre svar. Eftersom jag snart är 45 så antar jag att dom vill gå vidare med prov och räknar inte med bra värden.

    Jannanas jag har precis köpt hem Progesteronkräm men fick beställa det från utlandet eftersom man inte kan köpa det i Sverige. Fick hem den 4 dagar efter jag beställt.

  • Miva

    Idag har jag varit på KUB, mina blödningar beror på en tvilling som blivit missfall men den andra lever och mår bra, är i 13+1. Fick dock 1:108 på KUB så på måndag blir det blodprov och vidare utredning för kromosomfel. Dock såg allt bra ut annars. Sssååå nu är det bara att hålla tummarna....

  • Miva

    Det blir Nipt på måndag. Dom såg inga avvikelser alls rent fysiskt men eftersom jag är litet överviktig och sedan snart är 45 år så drog det ner på värdet. Jag hade faktiskt räknat med att få sämre värde med tanken på åldern så det känns helt ok!

  • Miva

    Hej Sol2020. Jag är 45 år och vi väntar vårt 5:e barn. Vi har 4 mellan 9-15 år. När jag skulle haft min första mens blödde jag bruna och röda flytningar /blod i 3 veckor varje dag. Är i 14+3 och blöder rött och brunt cirka varannan dag. Allt är bra med den lilla där inne även fast jag blöder regelbundet. Så det finns hopp, håller tummarna för dig!

  • Miva

    Sol2020, jag har inte haft någon blödning alls i dom förra graviditeterna, detta är första gången jag haft problem med blödningar.

Svar på tråden 40+ och gravid - här samlas vi :)