Inlägg från: Amwildas |Visa alla inlägg
  • Amwildas

    40+ och gravid - här samlas vi :)

    Snurranfian skrev 2020-01-20 17:54:44 följande:

    Äntligen!! Vilken lycka!!! Inte testat på tre dygn!!! <3


    Härligt :)
  • Amwildas
    Grilimy skrev 2020-01-21 19:38:54 följande:

    Jag är inte gravid, men har en fråga till er då jag är 43 och vi försökt i ett halvår (Jag har barn sen tidigare)

    Har idag tagit första munkpepparen... så läste jag nu att det kan ge tunnare slemhinna. Min mens har blivit 2-3 dagar senaste månaderna så misstänker att min slemhinna är tunn och att ägget inte fäster. Blev såklart tveksam om jag ska äta det. Äter även membrasin sen en månad tbx. Någon annan som ätit munkpeppar här och blivit gravid? Har förstått att det funkar bra på "de unga"... Men hur funkar det på oss över 40?


    Hej! Jag är 43 och gravid i v 16. Vi försökte i två år utan minsta tecken. Började äta q-10 och melatonin som jag löste skulle förbättra äggen. Poff jag vart gravid efter 2 månader . Men om det va pgrav det vet vi ju inte.
  • Amwildas
    sommar 77 skrev 2020-01-22 09:40:05 följande:

    Härligt,

    Har du barn sedan innan?


    Jag har två tjejer sedan tidigare 17 och 10 år :)
  • Amwildas
    bonzo skrev 2020-01-22 09:49:38 följande:

    Grattis!

    Vi har också försökt två år.. äter nu melatonin och q10 . Hoppas på det bästa.. Annars kanske det blir ivf till våren.


    Hoppas det funkar och att ni med får känna lättnaden av att äntligen bli gravid igen :)
  • Amwildas
    Vicky80 skrev 2020-02-04 15:17:13 följande:

    Hej!

    Nu äntligen hoppar jag in här i tråden!

    Har varit så nervös att inget fanns i magen men idag har jag och sambon varit på första ultraljudet och fick se en bebis och ett tickande hjärta. Allt såg jättebra ut och kub testet visade 1:1700 och inget att gå vidare med.

    BF 11 augusti fick vi som datum och är nu i v 12+6

    Grattis till er alla här!!


    Grattis :) Det är en skön känsla .
  • Amwildas
    Vicky80 skrev 2020-02-06 20:31:02 följande:

    Tack! Ja det var otroligt lättande att allt såg bra ut????

    Hoppas det är bra med dig också


    Jo tack gick in i v 19 idag och känner mig otymplig haha. Jag slutade ju snusa och har väl ätit upp mig kan man säga . Vart uppsagd från min provanställning för att jag är gravid . Men jag är rätt nöjd ändå . Jag ska banne mig njuta denna sista gång . Nu ser jag framemot rul på måndag . Men vi ska inte ta reda på kön .
  • Amwildas
    SweetCA skrev 2020-02-10 18:13:01 följande:

    Njut och lycka till! Men det som känns konstigt är att de verkligen sa upp dig pga graviditeten? Det är väl inte lagligt oavsett prövotid eller inte?


    Nej det de gjorde va fult och de sa så klart inte rakt ut . Men i samma mening som hon sa att jag inte passade in sa hon även att det va ju tråkigt att du skulle bli gravid under din prövotid. Inte något jag kan styra över då vi hade lagt ner allt vad barn hette efter två års försök . Så ja jag kan anmäla . Vi får se hur jag gör . Det va inte mitt drömjobb efter ett stort varsel på mitt jag hade innan . Jag njuter som sagt och har jag nu betalat A-kassa i flera år kan jag väl utnyttja det en liten tid . Oj vad långt detta blev .
  • Amwildas
    Vicky80 skrev 2020-02-11 14:09:04 följande:

    Så dåligt att du blev uppsagd!???? själv har jag sagt till min chef nu att jag är gravid och min anställning går ut sista juni och hon hade tydligen planer på att ge mig en fast anställning vad jag hört.. men nu tror jag säkert inte hon kommer förlänga det då jag inte kommer jobba efter juni,

    får se hur det blir.


    Hoppas du har en bättre chef än vad jag hade :)

    Får bli nya tag efter mammaledigheten för min del .
  • Amwildas
    LindaWiberg skrev 2020-02-17 10:54:23 följande:

    Hej halloj

    Tänkte kasta mig in här om det är ok.

    Är 42 och hade inga som helst planer på att bli gravid, varken jag eller gubben kände att det var något att "jobba" på, men ja nu sitter vi här gravid och gladare än någonsin. Enl uträkningens alla konstens regler så har jag BF i oktober så jag är inte längre än i v 6+. Lite orolig dock för min ålder och att det inte ska gå vägen......har 3 barn sedan innan med helt okomplicerade graviditeter och har ingen historia med missfall men ändå så är jag lite orolig. Dum som man är så läser man intensivt om risker och det ökar nog på oroligheterna lite det med. 

    Ömma bröst och en "mens" värk är det jag känner av men inget mer. Allt känns så overkligt.

    Hade först tänkt vänta med att ta kontakt med BM då jag tänker att det ändå tar ett tag innan man får komma osv osv, men jag kanske har fel. Brukar de vilja att man kommer tidigare eller något eftersom man är över 40?


    Grattis ;) jag är 43 och väntar mitt tredje . Va på rul idag och allt såg bra ut . Inget är annorlunda när vi passerat 40 när det gäller att vara gravid . Inskrivning v 10. Det enda som skiljer sig är att vi inte får gå över tiden . Jag hade jätte fina värden på kub trots min ålder .
Svar på tråden 40+ och gravid - här samlas vi :)