Inlägg från: Amwildas |Visa alla inlägg
  • Amwildas

    40+ och gravid - här samlas vi :)

    Littlestar78 skrev 2020-02-21 07:46:44 följande:

    Min dotter fyller 10 i mars och min son 18 i maj så det är ett tag sen jag födde barn. Men min BM säger att åren inte spelar in , kroppen kan de här och hon är övertygad om att allt kommer gå såå bra. Däremot tror hon pojken är stor och de känns ju lite nervöst. Dotter vägde 4010 och hon tror denna är större...

    Idag har jag iaf gått 100% av min graviditet så nu påbörjas övertiden.


    Vi har barn i samma åldrar :) Min ena dotter fyllde 10 nu i feb och min andra dotter 18 i dec .
  • Amwildas

    Halvtid check :) Känner hur lillen rör sig därinne och tycker nog att tiden kan gasa lite nu . Hoppas allt är bra med er andra härinne och kanske har någon fått en liten redan ???

  • Amwildas
    SweetCA skrev 2020-02-28 10:09:09 följande:

    Tillväxt ultraljud idag och lillen väger nu 1.8 kg :D och mår toppen! Tydligen så får inte alla detta utan första föderskor över 40 (trodde det var rutin) Prick på kurvan. Sen sa hon något att vi lite äldre inte får gå över, ska kolla det när jag är på bb senare men det känns skönt (stockholm)

    vecka 32 (bf sista april)


    Sa min bm till mig med att vi 40+ inte får gå över / örebro
  • Amwildas
    Littlestar78 skrev 2020-03-03 17:08:50 följande:

    De har gått strålande. Värkarna startade av sig själv i torsdags den 27e och 16.26 samma dag tittade han ut. Så nu myser vi hemma i våran bebisbubbla med vårat lilla hjärta.


    Grattis härligt jag längtar men känns långt borta än då länge .
  • Amwildas

    Fick en ny bm igår och hon va NY, Glad att jag väntar Nr 3 och inte va förstagångsföderska. Hon hittade inte toppen på livmodern , tryckte så hårt på mitt redan ömmande blygdben. Började prata om att magen va nog lite för stor så kanske behövde en xtra koll med ultraljud . Mätte om och det visade sig vara normalt . Började prata om plötslig spädbarnsdöd om vi har tänkt samsova med bebisen ??? Vi är i v 25. Listan kan göras ännu längre och min sambo som är ny i allt detta vart lite skräckslagen. Jag tänker byta . Jag vill ha en bm med det gråa håret som vart med ett tag . Inte nån som måste läsa innantill och hämta en äldre kollega stup i ett . Så behövde skriva av mig lite .

  • Amwildas
    Grilimy skrev 2020-03-27 11:55:43 följande:

    I dag är jag orolig! Tänkte på det redan i går kväll, men idag är det helt uppenbart, mina svällda jätte ömma bröst känns inte alls svällda och ömma längre, visst lite öm i bröstvårtorna men går inte att jämföra med hur de varit! Bör jag oroa mig eller kan såna symptom försvinna så fort??? v. 5+2 idag. :(


    Det där kan väl gå i lite vågor . Bröstvårtorna brukar ju vara dem som är ömmast typ hela graviditeten . Tror nog inte du behöver oroa dig . Man känner efter alldeles för mycket . När man va gravid i 25 års åldern tänkte man inte på något . Nu vid 43 nojar man över allt . Nu i v 25 känns det bra i alla fall .
  • Amwildas

    Hej alla gravida 40 + ! Hur går det för er alla så här i Corona tider ? Jag är nu i v 27 och vill inte ha någon flunsa . Jag håller mig ganska isolerad och åker inte till affären i onödan . På ett sätt ganska skönt att bf är i juli , då kanske det värsta lagt sig och sambon får följa med även om han råkar vara lite snorig . Här i Örebro är det ganska lugnt än så länge . Har alla här klarat sig ???

    Glad Påsk på er !!!

  • Amwildas
    SweetCA skrev 2020-04-10 13:45:37 följande:

    Glad påsk! Vecka 38 här och det rullar på ganska bra. Men sambon är sjuk, han är dock bättre och har några veckor på sig att tillfriskna. (förhoppningsvis)

    Jag har klarat mig, tempar både morgon och kväll ifall febern skulle komma. Men han har varit sjuk sen i lördags och jag hoppas att jag borde blivit smittad/brytit ut vid det här laget så den initiala paniken över att han blev dålig har lagt sig.

    Vi håller oss också isolerade så gott det går. 

    Det jobbigaste för mig är att han har sjunkit ner så han kommer åt någon nerv i ljumskarna så det pangar i insidan av låren till när han knölar runt. Annars är jag fullt rörlig och har inga problem med promenader eller annat. Inga bristningar än heller så jag hoppas det håller sig så!

    Hur mår du då? 


    Jo tack har problem med fogarna så klarar korta promenader . Dammsuga hemmet går i omgångar . Pigg och mår bra men min kropp strejkar kan man säga . Försöker ändå njuta en sista gång och vet ju vad som kommer ut . Läääängtar .

    Hoppas du klarar dig från sjukdomar . Corona verkar ju hänga i flera veckor på vissa . Men man vill ju föda med sin partner .
  • Amwildas
    SweetCA skrev 2020-05-05 08:48:31 följande:

    Nu blev det åka av i natt. 12h totalt, värkstart 15 ish. Vi hann inte med ryggbedövning och lustgas funkade inte alls, höll på att spy! Vi var tvungna att åka iväg till Södertälje för BB Stockholm var fullt!

    3372g 50.5cm.

    Vi får stanna så länge vi vill och vi fick ett super bra team! Så har haft en toppen upplevelse. Svårt att sova nu men de andra två snusar gott.


    Grattis ???? Jag vill oxå , v 31 än så länge bara och det börjar bli tungt .
  • Amwildas
    Amwildas skrev 2020-05-06 09:10:03 följande:

    Grattis ???? Jag vill oxå , v 31 än så länge bara och det börjar bli tungt .


    Ja inte ska det vara frågetecken där haha
Svar på tråden 40+ och gravid - här samlas vi :)