Inlägg från: Snurranfian |Visa alla inlägg
  • Snurranfian

    40+ och gravid - här samlas vi :)

    Sol2020 skrev 2020-03-06 20:38:17 följande:

    Vad kul! Jag har BF 10 sep & hon sa att nu kommer det inte ändras mer. Vad har du?

    Skönt att du snart har KUB överstökat! Håller tummarna!

    Vi kanske borde göra en ny uppdaterad lista snart, känns som vi är fler nu


    Ååh härligt! Hoppas du har en bebis som passar tiden ;)

    Har just nu BF 17 sep enligt VUL i vecka 10+4. :)

    Ja längtar till och bävar inför KUB. Men blir härligt att kunna berätta för storasyskon snart! :)
  • Snurranfian

    Nuuuu är även jag lättad! KUB test gjort och fick 1:20 000 på trisomi 13 o 18 och 1:365 på 21. Känner oss nöjda! i vårt landsting gör man bara NIPT om det är under 1:200. 1:365 är 99. 99.9973% chans för friskt barn. Känner mig lugn! <3

    Hade först lite sämre värde på 21 pga så högt hcg.. men UL vägde upp. :)

  • Snurranfian
    krammm skrev 2020-03-14 19:00:09 följande:

    Jag hade dåligt på kuben. Men ändå okej. 1:385. Valde att gå vidare med nipt. Gick bra. Men min naprapat hade 1:25 på nipt fick göra MSP visade inga fel. Men förstår din oro. Håller tummarna för dig.


    Jag fick 1:365 på KUB. Jag ser det som jättebra om man är över 40. Tänk hur olika man reagerar på siffrorna. 1 på 365 är

    99, 997% att barnet är friskt!!
  • Snurranfian
    Grilimy skrev 2020-03-23 14:15:26 följande:
    Tack! Ja jag har tagit ett till test nu och det visar också starkt plus. Jag är gravid! Fattar inte varför IVF tvivlar och tycker jag ska vänta en vecka för nytt test! Mensen är ju redan fem dagar sen, värkande ömmande bröst och klart positiva test. Känns lite som dom inte vill erkänna att de kunde se fel. Ja jag struntar i det nu, IVF är avblåst och nu ska jag bara hålla tummarna att allt går bra trots  min ålder... :) Ringde BM och hon sa att det var solklart att jag är gravid och frågade om jag kunde komma till henne redan i morgon. :) Mysigt!
    Stoort grattis till graviditeten! :) <3

    De kanske bara ville du skulle testa om en vecka och se om det verkade gå vägen? Men å andra sidan märker man ju det om man börjar blöda liksom. Konstigt. Om det är något jag lärt mig om graviditeter och kroppen så är det att mirakel sker och att det ibland inte verkar finnas en rimlig förklaring. Jag borde inte heller vara gravid enligt allt vi vet..men likväl är jag i vecka 15.

    Njut och klappa på magen! :)
  • Snurranfian
    Grilimy skrev 2020-03-29 17:44:27 följande:

    Ömma bröst har jag inte fått tillbaka, igår mådde jag i alla fall illa men idag mår jag inte illa heller så domedagstankarna är kvar. Men försöker att inte tänka på det så mycket. Ska ringa BM i morgon och höra vad hon tror. Har läst om många det försvunnit på och kommit tillbaka så jag försöker hålla hoppet till det.

    Vi berättade för svärföräldrarna igår i alla fall så det kändes fint att se deras lycka. :)

    Tack för att du bryr dig <3


    När jag var i vecka 9 försvann mitt illamående också i flera dagar. Blev orolig o googlade järnet. Men sen kom det tillbaka för att bara vara där vissa dagar och andra inte. I vecka 9/10 börjar moderkakan ta över...och det kan påverka sånt här.Men jag veeeet hur orolig man är. Ofta är är det dock ingen fara!!! Kram
  • Snurranfian
    Snurranfian skrev 2020-03-29 19:39:06 följande:

    När jag var i vecka 9 försvann mitt illamående också i flera dagar. Blev orolig o googlade järnet. Men sen kom det tillbaka för att bara vara där vissa dagar och andra inte. I vecka 9/10 börjar moderkakan ta över...och det kan påverka sånt här.Men jag veeeet hur orolig man är. Ofta är är det dock ingen fara!!! Kram


    Men oooj..vet inte var jag fick det ifrån att du va i v.9. Sorry!! Men det behöver inte vara något dåligt alls! Kyl att svärföräldrarna blev glada! :)
  • Snurranfian

    Fy vad trist det är att gå på UL själv. Förstår ju varför men likväl skittrist. Pappan längtar också efter att se bebisen. :/

    Så trött på allt som rör Corona! Misstolka mig inte... Förstår varför vi alla ska vara försiktiga!

  • Snurranfian
    SweetCA skrev 2020-03-30 15:05:17 följande:

    ja jag håller med  är också rejält trött på det hela och nu är det bm varje vecka och ensam.. är så glad att vi hann med föräldrakurserna för de har de ställt in med. 


    Ja, graviditeten blir inte det där gemensamma projektet man tänker sig. Maken är lite ledsen. Men men..huvudsaken bebis är frisk. Men besviken får man vara! Hoppas kunna få filma på RUL iaf.
  • Snurranfian
    SweetCA skrev 2020-03-30 16:12:10 följande:

    Nej det blir ju inte det. Speciellt inte om det blir så att de inte får vara med på förlossningen!

    Ja det borde du kunna få eller få köpa en film i alla fall!


    Ja hemska tanke. Då får jag panik!! Om maken inte skulle få vara med vill säga! Men jag har långt kvar dit. Hoppas din man kommer hålla sig frisk!!!
Svar på tråden 40+ och gravid - här samlas vi :)