Inlägg från: Anonym (ångermanlänning) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ångermanlänning)

    Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?

    Anonym (Lovar) skrev 2019-10-14 02:29:34 följande:
    Tro mig jag har läst de där trådarna. Det är garanterat så att 4 av 5 av "tjejerna" som skrivit sånt här egentligen är bittra killar som inte klarar av sanningen att de själva ligger bakom misslyckandet att hitta en partner. Därför ljuger de för sig själv och andra om att tjejer skulle sky oskulder.

    Detsamma gäller killarna i lumpen. De flesta av de var garanterat osäkra och ljög för att verka coola. Folk som skryter är osäkra människor som överdriver till sin fördel för att imponera på andra. Om de i huvudtaget haft sex så var de garanterat inte så skickliga och erfarna som de utgav sig för att vara.

    Hoppas den insikten hjälper.

    Det är många som har sex för första gången i vuxen ålder. Du har exakt det problemet som nämnts tidigare. Du har gjort det här problemet så stort och oöverkomligt. Jag hoppas att du kan hjälpa dig själv ur hålet eller ta professionell hjälp för du låter som en trevlig kille.
    Har varit bort från sidan någon dag så jag har inte svarat dig och ser att det skrivits en massa. Vill bara tacka för att du försöker stötta mig. Problemet är att jag är inte bara vuxen jag är 40 och då räknas man som medelålders även fast jag känner mig som en 25 åring och ser yngre ut. Jag önskar att jag kunde hoppa tillbaka då skulle jag gjort en massa annorlunda.
  • Anonym (ångermanlänning)
    Anonym (Lovar) skrev 2019-10-15 18:26:37 följande:
    Vad bra att det jag skrev gav dig något positivt. Vad hindrar dig idag från att göra det du önskar du gjort förr?
    Nja dels är det kruxet att det är svårt att överhuvudtaget hitta singeltjejer. Tror fan jag skulle ha lättare att hitta en singel om jag hade varit bög. Det finns väldigt många singelkillar i stan men få singeltjejer. Sen så är det självförtroendet. Är man 40 år då känns det rätt pinsamt att vara oerfaren. Och visst jag kan mörka men det känns som ännu pinsammare och då har man lurat en tjej att man är något man inte är och det känns inte ok. Folk tror inte att jag är oerfaren för jag är social och så. Har till och med hänt att killar frågar om tips när dom är intresserad av någon eftersom dom tycks tro att jag har koll men då får jag försöka prata bort det för jag kan inte ge råd när jag inte klarar det själv. Sen när man bor i en mindre stad då är man mer nervös att göra bort sig. Trivs annars i stan. Men jag får kanske fundera att flytta till en större stad söderut ändå om jag ska lyckas hitta någon. Där kanske det inte känns lika farligt att göra bort sig.
  • Anonym (ångermanlänning)
    Anonym (Undrar) skrev 2019-10-15 18:54:20 följande:
    Filmen "40 year old virgin" kanske kan ge ökat självförtroende :)
    Nja just den fungerar inte så bra i den riktningen.
  • Anonym (ångermanlänning)
    Anonym (Astrid) skrev 2019-10-15 20:05:10 följande:
    Kom ihåg att man kan vara bortkommen och oerfaren fast man har ett långvarigt förhållande bakom sig. Har man haft sin enda partner i många år och sen blir singel, jag lovar att det känns riktigt skrämmande och fullständigt obegripligt.

    Det finns inget referensmaterial liksom. Man vet inte hur man gör över huvud taget.

    Vara gift i 20 år och sen hux flux bli singel i 40-års åldern är back to oskuld igen liksom.. När dessutom exet var den som raggade upp en...
    Jo iofs det finns ju många som haft samma partner hela tiden och då kan det nog vara lika tufft om man ska tillbaka på datemarknaden. Men jag tror som jag skrev att ska jag hitta någon då måste jag nog bege mig någonstans där det känns som om man inte har lika mycket att förlora och där det finns mer singlar.
  • Anonym (ångermanlänning)
    Missermajser skrev 2019-10-15 21:27:33 följande:

    Hur kan man ens tvivla på att vem som helst kan få ligga när t.o.m Donald Trump får ligga?????


    Fast där vet man att pengarna har gjort sitt.
  • Anonym (ångermanlänning)
    Anonym (Lovar) skrev 2019-10-16 01:55:15 följande:
    Det tycker jag du ska prova. Kanske inte så drastiskt som att flytta om du inte vill av andra anledningar. Men för att slippa vara hämmad av att du känner att du gör bort dig i ditt samhälle. Åk på singelresor, ta en ålandskryssning, åk en weekend till närmsta större stad och festa/gå en kurs/delta i ett evenemang eller vad som nu intresserar dig.
    Fast vill jag även få något långsiktigt då måste jag nog flytta eftersom det knappt finns singeltjejer här och få vill flytta till Norrland. Har funderat på att kanske göra en långresa utomlands då kanske jag träffar någon. Men jag är även rädd att jag kommer att ta första bästa som kommer i min väg och sen sitter jag med någon som jag inte älskar men känner att jag inte kan bryta med när jag väl lyckas få någon. Vill ha någon som jag älskar så att jag inte kan vara ifrån henne utan att det gör ont.
  • Anonym (ångermanlänning)
    HowlingDawn skrev 2019-10-16 22:06:11 följande:

    Var inte ett rövhål, så ordnar det sig. 

    Varför är det så viktigt att ligga, förresten? Jag kan komma på mycket jag hellre lägger min tid på.


    Fast har du alltid känt så och hade du känt så om du inte ens fått prova om du gillar det? Och om du inte gillar det varför inte köra celibat.
  • Anonym (ångermanlänning)
    Fjäril kär skrev 2019-10-17 17:14:27 följande:
    De vill ha en 10-poängare medan de själva ser ut som Quasimodo... Typ....

    Sitter mycket på dejtingsidor då jag själv är singel och återkommande upptäckter är just att många män saknar självinsikt och tror att de kan få vem dom vill. Och när det sen inte funkar så ja då kommer klagomålen..
    Fast det där går väl rätt så mycket åt båda hållen. Har kollat lite på dating sidor och det finns många tjejer som i profilen och i sina krav tror att dom är 10 fast dom inte är det. Sen hur ska man veta vad som är ens nivå. Jag har inte en aning om vilken nivå jag ligger på jag har hört att jag ser bra ut men har ingen aning om i vilken liga jag lirar. Så hur vet man om man är i bottenskrapet eller i toppen? Och sen varför ska män alltid bara försöka med dom som ser sämre ut medans kvinnor ska sikta på dom män dom vill ha? Personligen är det olika vilka jag blir intresserade av ibland kan jag tycka en tjej är snygg men sen när jag lär känna hennes personlighet kanske jag upptäcker att hon är dryg och oempatisk och då börjar jag tycka att hon är fulare. Samma med tjejer som jag kanske inte tycker är snygga från början men sen upptäcker är en fin människa då kan hon bli snyggare. Så det är ju hela paketet som ska stämma. Och dom som är 10 är sällan lika vackra på insidan.
  • Anonym (ångermanlänning)
    Fjäril kär skrev 2019-10-17 19:29:20 följande:
    Ett bra mått för att kolla sin egen skala är ju att du själv måste kunna matcha dina egna krav. Man vill ju oftast att en partner ska kunna spegla sig i en själv. Möta sin spegelbild. Hade du velat dejta dig själv utifrån de krav du har?

    Man kan aldrig få ett bättre förhållande än det man själv är beredd att ge.
    Jo fast jag tänder inte på killar så jag har svårt att bedöma min snygghet. Och det andra som intelligens och personlighet har ju inget med 10 poängare att göra. Tvärtom många 10 poängare kan ha rätt risig personlighet det säger utseendet rätt lite om. 
  • Anonym (ångermanlänning)
    Anonym (Undrar) skrev 2019-10-18 00:57:58 följande:
    Aha. Jag var på Mötesplatsen ett halvår men jag tyckte det inte gav något för mig. Nästan inga som besökte min sida och väldigt få tjejer jämfört med Match. Så den sidan har jag kvar men inte aktiv. Tinder vågar jag inte ens prova Skäms Kan man ens skriva där eller är det bara foton som gäller?

    Åh vad spännande för dig! Hoppas det går bra. På dejt för att se hur de går, eller har ni redan skapat ett intresse för varann?
    Hade ett konto ett tag på match men jag kollade mest runt kändes inte som någon mening skulle behöva spela en roll om det skulle fungerat och det kände jag inte för. Dessutom fanns det knappt någon omkring där jag bor mest äldre så nätdejting känns inte som så stor mening. Dessutom skriver nästa inga kvinnor någon text så det är bara bilder man har att gå på och ibland inte ens det.
  • Anonym (ångermanlänning)
    Fjäril kär skrev 2019-10-18 10:17:36 följande:
    Match la jag ner rätt fort då det var stendött.

    Kan tipsa om Happy pancake. Mer folk och mer aktiva människor.

    Tinder kan man skriva på ja.

    Dejten är mer attraktion och sex än förhållande. Vi är för olika för ett förhållande. Men vi tänkte dejta ett tag och bara ta vara på det.
    Tror inte det finns så många på happy pancake härifrån. Tinder tror jag inte är någon större mening här.
  • Anonym (ångermanlänning)

    Sen är det på många ställen mattematiskt att många män kommer att leva singel. Vi har en obalans i antalet män och kvinnor i Sverige. Och vi har dessutom geografiska skillnader. Där jag bor får man vara glad om man hittar någon som är singel. Tror det var 10 år sedan jag visste av någon singel. Därför ser man väldigt många Thailändskor och Ryskor i stan nuförtiden. Flera män har gjort den varianten. Det är dock inget jag vill göra och jag gillar inte det när det syns tydligt att tjejen inte har kommit för kärlek. Finns risk att dom utnyttjas, Men i Norrland kommer det nog tillslut bli nästan lika många med Thailändsk bakgrund som Svensk tids nog. 

    Sen kommer det bli värre för framtida generationen. Har för mig att bland dom som är 15 nu är det 25000 fler killar än tjejer. Så det kommer bli ännu fler killar som får vara singel hela livet om dom inte letar utomlands.

Svar på tråden Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?