Forum Graviditetssymtom - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Tidiga symptom som försvann över natten.

  Sön 20 okt 2019 18:21 Läst 0 gånger Totalt 5 svar
  Sön 20 okt 2019 18:21

  Hej!

  Jag har inte plussat. Mens är beräknad på fredag 25/10 om 5 dagar.

  Det jag undrar är om tidiga symptom bara kan försvinna från en dag till en annan och man ändå kan vara gravid?

  Jag har alltså haft väldigt tydliga symptom från några dagar efter äl. Starkt illamående, yrsel, en värmekänsla så jag nästan trodde jag hade feber. Molande värk i magen och små hugg. Men igår vaknade jag upp helt symptomfr förutom lite molvärk än i bebismagen, mår nu precis som om jag vore helt ogravid.

  Så från helt övertygad om graviditet till jätteledsen och utan hopp. Vi vill verkligen ha bebis och vi har åldern emot oss.... så vi kan inte vänta hur länge som helst. Tog ut spiralen i Augusti så har haft två äl.

  Har oplanerade barn innan och alltid haft lätt att bli gravid . Har dock aldrig analyserat symptom innan... för nu är det ju planerat.

  Någon som haft så tidiga symptom som försvunnit innan beräknad mens och ändå varit gravid? *längtar efter illamående* ????

 • Sön 20 okt 2019 20:30 #1

  Man kan inte ha gravidsymptom några dagar efter äl. Det tar minst 5 dagar för embryot att fästa, ytterligare rätt många dagar innan hcg är så pass högt att det kan ge symptom. Oavsett vad folk än påstår är det ytterst ovanligt med symptom före BIM. Antingen har du haft mycket tidigare äl än du tror eller också bara stark pms eller så har allt berott på nåt helt annat. Du kan självklart vara gravid ändå, men symptom- nä. Hoppet ger man upp när mensen kommer. Innan BIM går det vare sig lita på hur man mår eller minus på test.

 • Anonym (Info)
  Visa endast
  Sön 20 okt 2019 21:35 #2
 • Sön 20 okt 2019 21:57 #3

  Okej. Tack. Antar jag inte är gravid trots allt. :( Nytt försök nästa månad.

 • Anonym (Y)
  Visa endast
  Mån 21 okt 2019 06:30 #4 +1

  Som sagt, vänta med såna konstateranden till mensen dykt upp, eller konstatera grav henom positivt test efter BIM. Familjeliv svämmar över av sådana här trådar med spekulationer kring symptom och otydliga tidiga gravtest. Detta är över mitt förstånd, lösningen är att ta det jävla testet i rätt tid, inget annat.


  Grilimy skrev 2019-10-20 21:57:06 följande:

  Okej. Tack. Antar jag inte är gravid trots allt. :( Nytt försök nästa månad.


 • Mån 21 okt 2019 09:51 #5

  Okej. Visste inte det, är helt ny på fl. Kände mig väldigt ledsen och ville bara kolla om det fanns någon som haft det lika men det ändå visat positivt. Men jag släpper det nu. Tack för era svar.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll