• Anonym (***)

    Skulle ni låta pappan bara välja ena barnet?

    Tow2Mater skrev 2019-10-21 13:19:09 följande:
    Det är inte upp till henne att vilja, eller att som hon säger "vägra honom" eller "låta honom", han har lika stor rätt till barnen/barnet just nu och lika stor bestämmanderätt vare sig de separerat eller ej. TS attityd här är lika kass som pappans (som vill ha bara ena barnet).

    Varfor har inte pappan fått vara fl-ledig och skapat sig en relation med sin minsta??
    Hur det du att pappan inte fått vara fl-ledig?
  • Anonym (***)
    Solarn skrev 2019-10-21 14:18:46 följande:
    Så du svarar utifrån förutsättningar du själv hittat på.
    Hen vill ju gärna ta pappans parti, då måste man ändra lite så att det inte är pappas fel att han inte bryr sig om sina barn, utan mammans fel.
  • Anonym (***)
    Tow2Mater skrev 2019-10-21 15:58:43 följande:

    Hade pappan velat ha vv skulle det nog skrikits har om att barnet ar bara ett ar, mamman ska minsann amma ett ar till, och darfor ha hela vardnaden och pappan bara traffa barnet hos mamman nagra timmar i veckan...

    Ts skulle garna fa svara pa varfor bara hon varit fl ledig.


    Nu gör du det igen, hittar på.

    TS har skrivit klart och tydligt att han inte vill träffa det yngsta barnet alls. Det är TS som vill att han ska träffa sina barn, det är inte han som vill men inte får.


  • Anonym (***)
    Tow2Mater skrev 2019-10-22 15:47:51 följande:
    Det har jag inte sagt.
    I denna tråd tolkade du det så. Och det är ju konstigt att du tolkar det så när inget i tråden tyder på att det är så. Så det ligger nära till hands att tro att du gärna tror att det är mamman som hindrar pappan rent generellt.

    Varför går män med på att mamman tar alla dagar, har du frågat dig det? Om mannen nu vill vara ledig, så får han ju se till att han är gift med kvinnan han skaffar barn med så han får sina dagar. Vill han inte gifta sig, då tycker han antagligen inte att det är så viktigt att vara ledig. Men det är lågt att skylla på kvinnan.
Svar på tråden Skulle ni låta pappan bara välja ena barnet?