• Molpes

    BF JULI 2020

    Grattis hörrni! Jag plussade nyss! Så sjukt. Har BF 7/7 säger min NC app. 

  • Molpes
    Canary skrev 2019-10-25 18:37:39 följande:

    Grattis!!

    Var det oväntat, första försöket eller många försök?


    Vi har försökt i 6 mån och har oroat mig en del för att det inte ska gå men på slutet så har jag slappnat av mer. visste att det va nåt annorlunda redan efter äl. Konstigt. Men så glad!
  • Molpes
    qaswas122 skrev 2019-10-26 14:17:05 följande:

    Vad roligt att ni vill vara med i tråden! Har ni några symtom ännu?

    Jag har en del molvärk, annars inte så mycket. Dock blir jag mätt väldigt snabbt när jag äter. Är i vecka 5 (4+2), och har gått ner två kilo sedan jag vägde mig strax innan äl. Undrar om det är normalt? Sedan äl har jag bara kunnat äta hälften så mycket varje portion. Är ju dock först nu när jag plussat som jag förstår varför.. :) 


    Jag har börjat känna av den där molande värken som alla pratar om tror jag.
    På mig så strålar det mer ut från vänster sida från en liten punkt. 
    Lite smått obehagligt...

    Idag har jag känt mig trött (kanske beror på att jag sovit oroligt bara) och varm! (Fryser alltid annars!)

    Är i vecka 3+5 så det är väldigt nytt... 
    Är så orolig för att jag ska börja må illa. HOPPAS INTE....
  • Molpes

    Jag är 26 år o sambon 30. Det är första barnet.
    Har också tänkt tanken med missfall men håller tummarna... Det är ju alltid en risk men känns ändå skönt att man vet att man kan bli gravid överhuvudtaget! 

  • Molpes
    Anx123456 skrev 2019-10-27 16:41:59 följande:
    Hejhej!

    Jag försöker också att bli gravid och är så galen att jag redan laddat ner gravidappar som då säger att bf är den 7/7! Jag väntar dock tills min mensdag ska komma, vilket är den 30. Undrar om du testade innan mens eller efter? Och när hade du din ägglossning, om du vet haha!

    Vågar inte ta ett gravtest tidigare då jag är rädd att få ett negativt
    Hej!
    Ja jag är tveksam till om det stämmer men jag vet inte. Olika appar sa iaf att BF är i början av juli. Men natural cycles säger ju att de utgår från äl vilket jag hade 14 okt. Jag har runt 10 dagars lutealfas och enligt gravtestet så skulle det inte vara några problem att testa dagen som mensen skulle komma vilket var i fredags då..

    Snacka om nervöst när man skulle testa! Jag vågade knappt titta. Har haft en känsla som sagt att jag va gravid rätt tidigt efter äl o skulle jag få ett negativt test så skulle jag blivit jättebesviken o förvirrad helt klart.
  • Molpes

    Jag fick rådet att boka tid hos MVC direkt pga köer. De vill träffa en mellan v 5 och v 9.

  • Molpes

    Gick in i v 5 idag men har varit gravid exakt två veckor ?på riktigt? Och har rätt ömma bröst och kände mig så tom på energi idag! Blodsockret dippade rejält. Annars mår jag bra än så länge känner såklart av att det händer nåt i magen, lite värk men det känns bara bra att det märks att det händer grejer

  • Molpes
    Thisisme84 skrev 2019-10-29 06:48:14 följande:
    Ungefär samma för mig, bortsett från att jag oftast är rätt trött vanligtvis också (pga sonen) ???? Hoppas dock på att illamåendet inte kommer bli så farligt.

    Jag har snart varit gravid i 3 v om man räknar från ägglossning. När har du bf?
    Jag läste någonstans att illamåendet brukar komma smygandes runt v 5 men jag tror det där är så olika men jag känner efter lite extra nu haha... Hoppas också att det håller sig borta. 

    Okej, jag hade ÄL14 okt och appen sa att BF kommer ligga kring 6-7/7. Fick lite olika bud från olika appar. Ska till MVC redan nästa vecka på fredag så det blir spännande att höra vad BM säger.

    När har du BF?
Svar på tråden BF JULI 2020