• staar

    BF JULI 2020

    Jag hoppar gärna in här jag med. Jag är i vecka 5 , 4+4 . Jag fick ett plus för 2 dagar sen. Beräknad 15 juli om allt går som det ska. Väldigt orolig då jag hade ett utomkveds i feb och fick ta bort ena äggledaren, dock väldigt tacksam att kroppen fortfarande fungerar att bli gravid på egen hand.

    Stort grattis till alla + ???? det är verkligen mirakel som sker i våra kroppar nu ?

  • staar

    Jag hoppar gärna in här jag med. Jag är i vecka 5 , 4+4 . Jag fick ett plus för 2 dagar sen. Beräknad 15 juli om allt går som det ska. Väldigt orolig då jag hade ett utomkveds i feb och fick ta bort ena äggledaren, dock väldigt tacksam att kroppen fortfarande fungerar att bli gravid på egen hand.

    Stort grattis till alla + ???? det är verkligen mirakel som sker i våra kroppar nu ?

  • staar
    qaswas122 skrev 2019-11-11 19:09:52 följande:

    Alltså är det någon mer än mig som verkligen inte kan sova om nätterna? Jag vaknar allt mellan 2 och 10 gånger om natten, av olika skäl. Antingen behöver jag dricka eller kissa, eller så ligger jag obekvämt eller helt enkelt vaknar utan anledning.

    Varit såhär nu i två veckor och jag tror att jag håller på att bli galen :( Någon mer?! 


    Jag vaknar också så himla mycket på nätterna . Aldrig kissnödig men vaknar och har svårt att somna om flera gånger . Så drygt när man ska orka upp med dottern som är 6 eller iväg och jobba. Men jag antar att det bara är att härda ut . Hjälper inte direkt tröttheten man redan känner . Haha
  • staar

    Alla ni som har bokat ultraljud, är det något man gör där ni bor eller har ni bokat ett privat? Här är det nästan omöjligt att få tidigt ultraljud utan man får boka privat och åka till Stockholm. Jag ska dock försöka få ett eftersom att min förra graviditet var ett utomkveds

  • staar
    LexKi skrev 2019-11-11 22:46:06 följande:

    Jag har gjort IVF så då får man tidigt ultraljud för att konststera graviditeten.

    Ja, du borde ju kunna få ett tidigt ul om du haft utomkveds kan man tycka. Hoppas du hittar någon mottagning som kan hjälpa dig!


    Ja det är ju klart att man får komma in på ul då. Men gud va underbart att det lyckades .det är helt otroligt vad dem kan göra , stort grattis : )
  • staar
    SamiraBudva skrev 2019-11-12 08:00:04 följande:

    Är lite orolig. Är på äl+16 och har inte det starkaste testet. Mina symtomer kommer och går, och igår hade jag inga symtomer alls. Är i 4+2. Vissa dagar mår jag illa och andra dagar inget alls. Vet någon hur dress test såg ut vid äl+15-16?

    Inga negativa kommentarer tack.


    Symptom kan komma och gå, inte ens alla som har symptom så tidigt i graviditeten. Jag tycker att du borde sluta testa och bara njuta av att vara gravid. Det finns ingenting som gör det bättre när man oroar sig. Tycker dock inte de där testen är de bästa men jag tycker ändå att du kan räkna det där som ett starkt positivt. Stort grattis : )
  • staar
    LexKi skrev 2019-11-12 08:50:41 följande:

    Men vad undetbart! Håller helt med dig, man vågar inte ta något förgivet.

    Jag har egentligen bara ömma bröst och svullen mage men tror det beror på lutinusen, som jag slutade med igår, så det börjar lägga sig. Är livrädd att inga nya ska träda fram. Förra veckan hade jag som vibrationer till och från i livmodern, det var så jag misstänkte att jag var gravid, aldrig känt något liknande tidigare. Så nu börjar jag bli nojig!

    Haha, tre appar =) Vilka har du?


    Ja det är just västmanland jag bor i tyvärr. Dock är det inte så långt till Stockholm så det är ju värt det alla dar i veckan. Pratade med dem på kvinnokliniken när jag hade opererats och de lät inte jätte positiva till att man skulle få komma in tidigt om man vart gravid igen. Men bm kanske kan vara med och påverka om jag har tur
  • staar

    Jag är också orolig för missfall. Hade ett innan dottern som nu är 6 år och hade ett utomkveds i feb i år. Jag vill så gärna komma in och titta då mitt utomlveds tog väldigt hårt på mig då de tog bort ena äggledaren och framtiden var så oviss. Vågar inte ens ringa bm för ett nej skulle nog knäcka mig.

  • staar
    Anonym (Lo) skrev 2019-11-15 10:27:06 följande:

    Har du eventuellt testat i kylskåpskall urin? Det gjorde jag ett flertal gånger och tydligen så ger det ett missvisande resultat, jag fick negativt på CB early flera gånger när jag testade i kall urin.


    Vilken tid på dygnet var det när du fick ett plus och vilken tid var det när det stod inte gravid? Det kan ju spela roll hur mycket utslag man får om man druckit mycket osv. Jag ser det som att du är gravid, jag har tagit många tester i mina dagar och aldrig fått ett sådant tydligt test om jag inte vart gravid. Stort grattis till din graviditet : )
Svar på tråden BF JULI 2020