• eemlo

    BF JULI 2020

    Har BF den 28e juli. Så drygt 3 veckor kvar. Känner mig också redo nu, tycker bäbisen kan få komma snart. Är förstagångsföderska så jag tycker att det är lite klurigt att liksom veta vad man ska förvänta sig, hur det ska kännas när allt sätter igång. Har känt molvärk och ett ganska kraftigt tryck nedåt till och från i en vecka ungefär. Det är väl livmodern som övar sig. Är väldigt förväntansfull och nyfiken på vem som är där inne och att få träffa den lilla människan snart. Håller med om att det är skönt att det är lite svalare! Värmen gjorde mig galet trött och matt.

  • eemlo

    Försöker verkligen att inte tänka för mycket på mitt BF-datum utan istället att bäbisen kan komma när som helst nu eller ett par veckor framåt.

    Det är som sagt mitt första barn så jag tycker det är lite svårt att veta vad alla små känningar är.

    För nån vecka sedan började jag ha rätt mycket ?stickningar? som gjorde ont samtidigt med ett tryck nedåt, fick då höra av BM att det allra troligast är barnets huvud som fixerar sig och kanske rör lite på sig. Det har fortsatt men är lite mindre nu ändå än förra veckan.

    Sen för 3 dagar sedan så fick jag ont i ryggen, har varit helt förskonad från all form av ryggvärk hela graviditeten så det har varit väldigt skönt. Men nu har jag haft ont till och från under dagarna och nätterna. Har även sovit sämre de senaste nätterna.

    Ibland har jag lite värk där nere, typ molvärk, men verkligen ingenting som känns så där ?nu startar det?.

    Men magen känns rätt ofta hård och jag tycker det känns trångt för bäbisen där inne. Börjar verkligen känna att det vore skönt om det är dags snart. Men inget som går att styra över som vi alla vet.

  • eemlo
    Gweed skrev 2020-07-19 20:12:35 följande:

    Har inte sett denna tråd förens nu! Jag har BF den 25e så på lördag och känner att jag verkligen är redo för att få ut min lilla tjej nu. Är så otroligt less på denna tunga och otympliga mage nu ???? hade många och kraftiga värkar i början av veckan men har under de senaste två dagarna inte känt någonting. Hoppas verkligen att det drar igång snart så jag går träffa min lilla tjej ??


    Vad spännande! Hoppas att det ska dra igång snart för dig. Min dag är 28e men har hela tiden känt det som att bäbisen kommer komma lite tidigare än så. Men vad vet jag :) Får helt enkelt se.

    Jag känner mig så nyfiken på hur det ska kännas med hela förlossningen... hur kommer jag reagera...

    Sånt tänker jag på varje dag. Hur känner du inför förlossningen?
  • eemlo
    Gweed skrev 2020-07-28 15:33:58 följande:

    Har gått över nu, är 40+2 och är så otroligt less på graviditeten nu.. Jag har känt mig ganska lugn inför förlossningen tills nu faktiskt. Är nervös och lite lätt panikslagen haha. Har haft så svårt att sova på sista tiden så känner mig som ett vrak och undrar hur jag ska ha energin till en förlossning..

    Hoppas allt går bra för dig!


    Åh! Känner med dig. Och kan bara instämma. Har känt mig så lugn ganska länge men nu har verkligen nervositeten hunnit ikapp.

    Idag är ju mitt bf men det verkar inte hända nått. Känner mig också riktigt less och helt ärligt irriterad och arg. Slemproppen släppte i fredags och även om jag läst tusen gånger att det inte behöver innebära att förlossningen kommer ske snart så blev det ändå en slags förhoppning att det skulle starta igång. Men icket. Känns snarare som att jag helt plötsligt har mindre ont än vad jag haft hela 3e trimetern och att bäbisen verkligen inte alls är på gång att komma.
Svar på tråden BF JULI 2020