Forum Provrörsbefr. / IVF - Svårt att få barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Dålig embryoutveckling

  Fre 1 nov 10:31 Läst 0 gånger Totalt 2 svar
  Fre 1 nov 10:31

  Hej! Som rubriken lyder så utvecklas inte våra embryon som de ska. Vi har gjort fyra behandlingar och har en son sedan behandling nr två. Han var ett fint tredagars embryo som sattes in. Men sen har många embryon åkt i soporna pga att de slutar utvecklas någonstans efter dag tre.

  Vår historik:

  1:a IVF med gonal-f: Sex ägg, inga befruktade.

  2:a IVF/ICSI med gonal-f: 15 mogna ägg, 13 befruktades. Ett till mig (vår son) och sex tredagars till frysen och sex som odlas vidare men stannar av.

  1:a FET: De tinar upp tre tredagars för att odla vidare till dag fem. Två dör så de tinar upp två till. Alla stannar av i utvecklingen.

  2:a FET: Det sista i frysen tappar celler och blir ett minus.

  3:e IVF/ICSI med gonal-f: Fem befruktade ägg som alla slutar utvecklas innan dag fem.

  4:e IVF/ICSI, där vi bytt till menopur: Sex befruktade ägg. Ett tredagars till mig som blir ett minus. Övriga fem långtidsodlas men stannar av i utvecklingen.

  Så sammanfattningsvis, vi har fina ägg och bra befruktning med mikroinjektion men embryona (förutom vår son) slutar utvecklas någonstans efter dag tre. Vi ska såklart be om telefontid med läkarna när vi har sörjt det här sista. Men jag undrar om någon här har liknande erfarenheter och kanske vet om det finns något mer att testa?

 • Fre 1 nov 17:26 #1

  Du skriver inget om huruvida ni gjort korta eller långa metoden eller testat båda. Förutom byte av mediciner kan byte av metod hjälpa.

 • Fre 1 nov 20:10 #2
  Jag är bara jag skrev 2019-11-01 17:26:27 följande:

  Du skriver inget om huruvida ni gjort korta eller långa metoden eller testat båda. Förutom byte av mediciner kan byte av metod hjälpa.


  Bara kort metoden har vi kört
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll