Forum Hundar - Husdjur
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Orolig för min hund efter narkos

  Tis 5 nov 2019 15:48 Läst 0 gånger Totalt 3 svar
  Tis 5 nov 2019 15:48

  Min älskade lille hund som är 13år och mitt allt, har opererat bort en tumör idag. Hoppas nu

  av hela mitt hjärta att den är godartad. Tanken om ett liv utan honom är så smärtsamt även om jag vet att den dagen kommer. Av min stora kärlek till min lilla prins kommer jag aldrig låta honom lida . När den stunden kommer, ska han få sitta tryggt i min famn, somna in och blicka ner från sin hundhimmel.

  Nu gick jag ifrån min egentliga fråga men blev bara så själsligt rörd och skönt att skriva av sig. Hur länge är det vanligt att hunden är påverkad av narkosen - vilka erfarenheter har ni?? Han är orolig, gnyr, är vinglig och trillar omkull. Just nu ligger han hos mig i soffan, gnäller lite och stirrar ut i rummet. Var inte riktigt beredd på detta men försöker verkligen hålla mig lugn för Luddes skull<3.

 • Tis 5 nov 2019 15:50 #1

  Ge det ett dygn.

 • Anonym (Emma)
  Visa endast
  Tis 5 nov 2019 16:02 #2

  Hur länge sen är det han vaknade ur narkosen? De ska i regel piggna till efter några timmar. Gör dem inte det kan man ringa och få en extra uppvaktning spruta. Fick göra det med min ena hund. Då sa även veterinären att jag skulle ringa om hon inte piggnade till på några timmar. Min hund visade sig senare ha fel på levern så inte så konstigt att narkosen tog på henne. Din hund är gammal och det kan vara en anledning att det tar lite tid, levern kanske heller inte är i tiptop eller om det nu vore så att han har cancer. Men ring ändå alltid det tryggaste så vet du vad veterinären tycker att du ska göra.

 • Tis 5 nov 2019 16:51 #3

  Vid 12-tiden sa veterinären. Ska ringa och rådfråga .

  Han åt lite skinka nu iaf :)

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll