Inlägg från: Krämare86 |Visa alla inlägg
  • Krämare86

    Vad blir det för mat?

    Bullens pilsnerkorv. Någon som käkar bullens pilsnerkorv? Billigt och gott

  • Krämare86

    Fan! Jag åt en burk surströmming med gräddfil och gräslök. Nu mår jag illa : / Jag tror burken hade utgått. För det rykte ur den vid öppning? Det fräter i magen. Aj Aj 

  • Krämare86

    Surströmming jag mofflade i mig igår hade tyvärr utgått. Jädra, det rök propansyra från konservburken. En varningsklocka, men jag hade redan hällt i mig kryddat brännvin och var så förbannat sugen. Hela natten har jag haft ont i magen. Det fräter. Vad gör man? Räcker det med vätska eller behöver man samarin ? 

  • Meddelande borttaget
  • Krämare86
    Auditanne skrev 2023-11-20 22:41:54 följande:

    Det var trist att läsa Lasseman. Din buk behöver knappast bli större om man säger så. Frosseri är också en källa till en tidigare död i vissa fall.


    Blev kycklingkorv i ugn här hos mig. Med extralagrad Västerbotten som spetsats i alkoholfritt rödvin.


    Sätter lite extra karaktär med vin i matlagning tycker jag. 


    HÖRRU DU DU Auditanne, Tuppen kom från en saluhall i närheten, lokalt från småbrukare. Den där kycklingkorven du mofflar i dig är till 99,9 % sannolikt en Cobb Ross hybrid genmanipulerad och framavlad att kunna slaktas på 4 veckor. Full med campylobacter, sårig och traumatisk i ett slakthägn där djuren i desperation ägnar sig åt kannabalism. Så sätt du lite extra karaktär med Vin till din glåmiga och menliga kycklingkorv. 
  • Krämare86

    Jag vältrar mig i kalvlever Anglais och höjer mitt glas! Spriten ger och spriten tar! Frosseriet i god mat och starkdryck är livets sanna glädje. Det står till och med i Predikaren att mat och dryck är det enda goda som återstår människorna. Nu ska öppna en flaska Pernod Absinthe. Jag höjer mitt glas och försvinner in i dimman. SKÅL 

  • Meddelande borttaget
  • Meddelande borttaget
  • Krämare86

    Jag kommer koka min blodpalt med renblod och renfett på sant västerbottniskt vis med kryddpeppar och sirap. Till detta dricker jag svagdricka som måltidsdryck och sedan grogg på brännvin och blod som en digestive. Om någon av er kan toppa denna paradrätt för att fira in helgen skulle jag bli imponerad. Majoriteten i denna tråd kommer med sina själlösa halvfabrikat och frysta fisiga köttbullar. Låt se om det finns fler än jag som ser på matlagning som ett hantverk och tradition. 

Svar på tråden Vad blir det för mat?