Inlägg från: Nandez |Visa alla inlägg
 • Nandez

  Vad blir det för mat?

  Hemmagjort potatismos men hemmarullade köttbullar

 • Nandez
  Djurvän03 skrev 2024-01-22 13:03:21 följande:

  Ikväll äter vi hederlig spagetti och köttfärssås Glad


  Samma här, gott och enkelt😀
 • Nandez
  Auditanne skrev 2024-01-22 22:28:46 följande:
  Ja, det känns lite extra tungt och oroligt just nu. Förhoppningsvis går det över, precis som sist då man drabbades. Får helt enkelt tvinga i mig maten då näring ändå är viktigt för hälsan. 

  När hungern kommit tillbaka i sitt vanliga skick så vill jag äta änglahårspasta med en gräddig kyckling och baconröra till. Gärna komplett med lite ugnsbakade schalottenlökar, babytomater och färsk sallad Cosmopolitan.
  Tråkigt att höra att du mår dåligt, förstår att aptiten är dålig. Men försök att äta så gott du kan så att det dig dig lite kraft och energi. Hoppas att du snart mår bättre

  Det låter verkligen gott

  Kram till dig
 • Nandez
  Djurvän03 skrev 2024-01-23 19:46:20 följande:

  Kassler- och rislåda blev det idag


  Kassler är gott, länge sedan jag åt det. 
 • Nandez
  Auditanne skrev 2024-01-23 21:07:48 följande:
  Ja, det känns som att livet är slut på nåt sätt, tomt, kallt, meningslöst. En stark känsla som nästan ständigt finns där och flåsar en i bakhuvudet. Tur att man har sin familj att fly till ibland när oron känns som mest påträngande. Dina fina ord hjälpte också lite, tack för dessa {#emotions_dlg.flower}

  Har du ätit nåt gott idag? Jag köpte en nutellasemla på Ica förut. Var väl sådär. Gillar inte Nutella egentligen men bullen slank ner ändå. Det fick väl bli min middag för dagen Tungan ute
  Skönt med en stödjande familj. Det är bra att du åt semlan så du får lite i dig, allt räknas
 • Nandez
  Auditanne skrev 2024-01-29 05:32:28 följande:
  Tackar för ditt stöd. Även Familjeliv blir lite av en trygghet för en i det mörka tillstånd man befinner sig just nu. Ensamhet gör inte gott för själen när man är nedstämd och överfylld av ångestkänslor. 

  Ja, semlan var förvånansvärt god med tanke på att jag aldrig gillat Nutella nåt särskilt. Men utblandat med vispad grädde så kändes Nutellan inte lika torr och smetig som annars. Rekommenderar semlan för de som gillar denna sockersprängda nötpasta. 

  Igår blev det en milkshake från Lidl med smak av körsbär och tranbär. En sån där amerikansk då temat för denna vecka är från amerikat. Rätt god faktiskt.

  Vaknade tidigt idag och har druckit ett glas koffeinfri Coca cola. Senare får man steka upp lite kalkongrillkorv och äta med sourcreamdipp och senap. 
  Förstår det, skönt att du kan känna stöd när du behöver. Jag hoppas att våren och ljuset påverkar dig på ett positivt sätt.

  Det bra att du kan äta, det ger dig lite energi och kraft
 • Nandez
  Auditanne skrev 2024-02-02 07:14:45 följande:
  Ja, jag längtar efter lite naturligt D-vitamin. Gör oss alla på lite bättre humör, även de som inte är deppade Solig
  Besök hos en ny psykolog för bedömningssamtal strax också. Hoppas Johannesvården förbarmar sig över en. De har tydligen en kristen värdegrund så varför inte liksom. 
  Plus nya magnesiumtillskott också. Hört att magnesium påverkar humöret positivt. 

  Köpa en hamburgare från mackes sen kanske. Eller en oxfilépizza. Nåt enkelt som inte kräver tillagning. Hur blir det hos dig? 
  Ja, det har du rätt i, solen behövs😀

  Jag hoppas att det går bra hos Johannesvården och att det känns bra hos psykologen du träffar

  Låter som bra förslag på mat, hoppas att det smakade. Vad blev det

  Vi åt hämtmat från en restaurang, en köttbit med tillbehör
 • Nandez
  Auditanne skrev 2024-02-03 05:19:55 följande:
  Blev en sorts hämtmat här också. Köpte från Hemköps varma buffémat lite ugnsrostad kycklingfilé, ugnsbakad blomkål och en ostgratinerad crêpe med champinjonfyllning. Smakade helt ok Glad
  Hoppas att du blev mätt och fick lite energi och kraft😀
Svar på tråden Vad blir det för mat?