Vad blir det för mat?
Rester från igår, Janssons.
Rester från igår, Janssons.
Hmm, Janssons var extremt längesedan jag gjorde, riktigt extremt längesedan.
Dock ätit många ggr under åren, älskar den rätten.
Så mums.
Har en annan rätt med ansjovis som kallas för "jörpa" rätt okänd, det är lök som man fräser i olivolja utan ta färg, färska tomater(bör vara mot sommaren när man har mer smakrika tomater, men går bra även nu) och en burk ansjovis med spad, smaka av om salt behövs.
Detta serverar man på en smörstek barkis, och barkisen bör var hemmagjord, då köpebarkisen är för luftig.
Sallad och gurka som tillbehör.
Låter inte mycket för världen, men har en väldigt väldigt god smak på tal om ansjovis då.
Här har det blivit tunn spagetti No3 med svartpeppar gräddsåssås, och bacon fick vara med på ett hörn.
Det var gott det med, och det är riktigt ordentligt mycket svartpeppar.
Hemmagjord pizza.
Mums, tänkt sådan i 2 veckor nu, så blir nog en snart
Eller flera
En annan kör en simpel tomatsås med penne idag, nått som alltid eggar smaklökarna med sin enkelhet och stora men subtila smak.
Det blev skinksås
Baconsås med pasta.
Panerad fisk med mos.
Det blev pulled pork med vin inkokt i den, sen ost och jalapeno över, som gratinerades.
Enkel cräm fräs, majonnäs, vitlök, lime, yamasa och svart/vitpeppar, som drisslades över PP, riset och ett gäng grönt.
Lite matkoma nu :p
Det är gott, gjorde själv stekt makrill häromdagen, men var på G och göra mos, men blev ett mellanting, mosad potatis med smör.
Hämtpizza