Vad blir det för mat?
Fisksoppa på lax och torsk med lite morötter och broccoli.
Fisksoppa på lax och torsk med lite morötter och broccoli.
Gubbröra igen, på rödvinssill. Känns som ett smörgåspålägg som passar bra till både till jul, påsk och midsommar. Jag tar ut midsommarafton lite i förväg idag.
Köttbullar med mos, gräddsås och lingonsylt. Och några skivor falukorv. Typisk svensk husmanskost. Min fina Kenneths favoritmat.
Ännu mer klassisk husmanskost - kålpudding med stekt potatis.
Kokta ägg, ugnsbakad pinklax med citron och brysselkål.
Stekt fisk, potatis och spenat.
Kyckling Tikka Masala igen. Gott med kyckling på fredagar.
Efterrätt blev lite nektarinskivor, en skumboll med kaffesmak, en pistage-macaron och en yoghurtdryck med kokos och ananassmak.
Max