• Anonym (Jag med)

    Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet

    Hejsan :) jag ska också insemineras. Min sambo föddes steril. Vet ni vad de är för frågor man får på första mötet för att se om man är godkänd som förälder?

  • Anonym (Jag med)
    Kiiwii90 skrev 2019-11-12 18:29:52 följande:

    Hej! Menar du på det första mötet innan man fått en remiss till IVF eller mötet man blir kallad till efter att remissen skickas? Vad jag vet så är det inga "lämplighetsfrågor" som ställs, de vill att man ska bo på samma adress och att den ena personen ej fått egna barn så tror jag de är nöjda, om jag inte missförstått din fråga


    Vi ska inte få IVF. Utan insemination med donerade spermier. Jag har barn sen innan å de va helt ok. Min sambo kan inte få barn. Därav detta ingrepp. Ja Vi ska på första mötet nu efter att fått svar från remissen vi själva sökte. Trodde de skulle ställa frågor om uppväxt och sånt :) som du skrev, lämplighets frågor :) om man blir godkänd. Hur länge kan de ta innan vi blir inseminerade. ?
  • Anonym (Jag med)
    Kiiwii90 skrev 2019-11-13 07:38:04 följande:

    Jag är relativt nybörjare på hela grejen, vet tyvärr inte så mycket vad som gäller vid en insemination med donerade spermier.

    Spännande att snart få gå på första mötet! Där får ni säkert svar på alla era frågor så får vi hålla tummarna för att det går snabbt att sätta igång med behandlingen sen.


    Tack snälla:) vi ser verkligen fram emot detta :) brukar aldrig ha problem att vänta på saker men nu är man helt knäpp hahaha. Bara tänker och funderar hela tiden :) min sambo pratar redan namn och massa annat kul. Är så lycklig å se han så glad då han hela sitt liv varit anti barn. Han har ju vuxit upp och fått höra han inte kan få barn :( å så träffa han mig som såg en större bild av de hela :)
  • Anonym (Jag med)

    Hejsan allesammans. 27 feb blev vi inseminerade.. redan 4h efter så stack de till rejält medan vi vänta på pizza . Samtidigt så pirra de till i högra bröstet! Helt otroligt tänker jag om detta är ägget ?? Dagen efter hade jag väldans stark urin. Mörk å lukta illa helt enkelt... haft tryckande känsla i tjejmage alla dessa dagar som gått, kissar konstant och mår illa... har de inte tagit nu då hette tusan hahahah

Svar på tråden Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet