• Trädet91

    Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet

    Kiiwii90 skrev 2020-03-01 22:26:19 följande:

    Börjat med gonal-f, dos 125/dag och det är dag 3 idag. Känner att det drar/ilar i äggstockarna direkt efter sprutan. Är det normalt? Någon annan med tidiga känningar?


    Hej!

    Jag kör också gonal-f 125. Ikväll blir 3:e stimuleringsdagen och jag kan redan börja känna att det drar i äggstockarna, dock inte direkt efter sprutan utan det började mer igår. Kanske är vanligt eller så inbillar jag mig ????
  • Trädet91
    Kiiwii90 skrev 2020-03-10 01:04:26 följande:

    Första äggplocket avklarat. Var det värsta jag någonsin upplevt så hoppas jag slipper göra om det...

    7 st ägg fick jag ut och imorgon får jag veta hur många som kan växa vidare. Blir 5 dagars odling + totalfrys samt återföring när jag haft mens 2 gånger.

    Denna eviga väntan


    Usch, jag har äggplock i övermorgon och ser inte alls fram emot det. För mig blir det också totalfrys eftersom jag har fått en mild överstimulering, 23 äggblåsor såg de på det tredje VUL idag. Vad var anledningen till att det planerades in totalfrys för din del?
  • Trädet91
    Alex1992 skrev 2020-03-10 17:26:55 följande:

    Hej tjejer

    Jag ligger i soffan med en stor svullen mage...har åkt på överstimulering. Har äggplock på torsdag och ska ikväll ta suprefact som ägglossningsspruta. Är orolig att min överstimulering ska bli värre efter äggplock? Har smärtor och ser ut att vara i 5:e månaden :(. I måndags såg dom 15 större äggblåsor och 25 små samt svullna äggstockar. Nu hoppas jag på många ägg till frysen då det blir återföring nästa månad.


    Blir det totalfrys för din del då också? Jag ska också ta suprefact ikväll istället för Ovitrelle. Blev så ledsen när de sa att återföring blir först i maj.. :(
  • Trädet91
    lillalillas skrev 2020-06-06 08:34:17 följande:

    Hur går det för er alla som ruvar? Jag är på 12dp2dt nu och vill så gärna testa men är rädd för att få negativt..


    Jag på 3dp6dt. Kan inte påstå att jag känner av så mycket. Försöker låtsas om som att ingenting har hänt men det är svårt att inte känna efter hela tiden. Testdag är dag 12, känns svårt att vänta så länge. Har du känt av några symptom än och när blir testdag för dig?
  • Trädet91
    lillalillas skrev 2020-06-06 09:12:02 följande:

    Jag känner igen mig i det du skriver. Svårt att inte tänka på det.. Ska du hålla dig från att tjuvtesta?

    Jag har massor med symtom och det är därför jag är så rädd att jag inbillar mig. Kaffet smakar illa, större bröst med ådror, mensvärk utan mens sen 2 dagar tillbaka, trött och känner mig så varm. Jag fryser alltid i vanliga fall och min man har reagerat på att jag tycker det är så varmt när t o m han fryser. Känner inte igen något symtom sen sist jag plussade för första gången nånsin förra månaden med 5-dagars. Hade så svaga gravtest då och fick en blödning 4 dagar efter BIM så blev en kortvarig lycka. Har testdag på måndag, 14 dagar efter FET.


    Jag sk försöka vänta till nästa helg med att testa men om jag känner mig rätt kanske jag fuskar lite innan. Det blir att jag går runt och känner efter varje minsta lilla förändring i kroppen och inbillar mig en massa.

    Det låter ju som att du känner av en hel del symptom, håller mina tummar!! Du får uppdatera!
  • Trädet91
    Mudcakemonster skrev 2020-06-06 11:42:01 följande:

    Hiihhi jag orkade inte hålla mig alls och fick svagt plus på rd6 :) nu är jag i vecka 14! Helt otroligt!

    Lycka till!!


    Så himla härligt! Grattis!!

    Nä om jag känner mig själv rätt kommer jag nog inte heller att ha disciplinen och hålla mig borta från att testa. Var det också en 6-dagare som du hade när du testade på rd6?
  • Trädet91
    lillalillas skrev 2020-06-08 07:09:17 följande:

    Jag tror knappt att det är sant men testet var positivt! Vi är gravida!!! <3 Tänk om det är vår tur nu <3


    Åhh vilken lycka!! Stort grattis!! :D
  • Trädet91
    Gosan28 skrev 2020-06-23 11:26:30 följande:

    Varit på vul nu! Vi såg ett hjärta som slog så fint. 9 mm bebis men en blödning kvar utanför fostersäcken. Så vi ska tillbaka nästa fredag för att kolla igen. Det finns en risk för att det är ett missfall på g men det är omöjligt att säga. Än så länge så ser allt normalt ut i alla fall förutom blödningen i livmodern utanför fostersäcken.


    Åh vad skönt! Hoppas att den hänger kvar där nu! Du ger mig hopp! Jag är en vecka efter dig 5+6 och fick igår bruna trådliknande flytningar som idag börjat bli mer till svarta klumpar (ursäkta detaljerna). Har tid för ultraljud nästa fredag. Har du haft några andra symptom förutom blödningen? För mig har bröstömheten minskat och jag känner inte av så många andra symptom längre.
  • Trädet91
    Gosan28 skrev 2020-06-23 14:11:23 följande:

    Jag är tydligen 7+1 Haha. Min läkare sa det idag. Räknar tydligen från äggplocksdagen. Tror min app räknat att jag ska gå ägglossning senare.

    Ja hoppas att det hänger kvar nu! Så orolig att det ska blöda mer. Läkaren sa till mig att jag skulle se upp för röda blödningar men bruna är gamalt blod som kommer ut så det ska inte vara någon fara. Jag hade ju färskt blod med klumpar igår... kan vara en början till missfall om vi har otur. Hoppas inte. Har ju blod kvar i livmodern som kan komma ut i form av brunt blod.

    Mina symptom har också minskat, mådde så illa hela förra veckan och ont i brösten. Är ju överstimulerad också så magen har minskat i storlek denna vecka vilket känns oroväckande... hade ont i magen igår också när blodet kom.

    Men tror inte du ska oroa dig för mycket eftersom du bara har bruna flytningar. Men blir det klarrött så får du ringa kliniken!

    Håller tummarna för dig!


    Tack! Känns iaf inte helt kört om hjärtat slår i er lilla trots blödningarna. Jag håller tummarna för oss båda att våra embryon vill stanna kvar! Du får uppdatera hur det går!
  • Trädet91
    Alex1992 skrev 2020-06-29 16:19:02 följande:

    Gått en månad sen missfallet och jag blöder fortfarande ?? Har varit på 2 vul men allt ser bra ut och jag får väl ha tålamod, det är ju inga stora mängder längre men de går aldrig slut hehe, hade ju tidigt missfall så förstår inte varför de fortfarande håller på...


    Segt att blödningarna inte har slutat än. I vilken vecka fick du missfallet? Jag har också fått missfall, ca v 6. Hoppas inte att mina blödningar håller på så länge, tycker att det är så obehagligt att behöva ha binda i denna värmen. Vet du när du kan fortsätta med ivf?
Svar på tråden Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet