• Astrid40

    Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet

    Alex1992 skrev 2020-04-16 21:56:03 följande:

    Jag går privat men landstingsfinanserat så jag har väldigt tur :) jag hoppas alla får göra återföring så fort som möjligt...hela ivf handlar om längtan och väntan, ingen ska behöva vänta mer än nödvändigt. Hoppas det går bra på tisdag och att du får flera till frysen!!


    Hur funkar det? Trodde alltid man fick betala själv om man går privat?
  • Astrid40
    GlitterLina skrev 2020-04-16 21:34:51 följande:

    Ligger här me molvärk i mage å rygg

    Haft en del sånt idag :( känns nervöst :(


    Det låter ju inte så bra :) Hur känns det annars då? Det är inte livmodern som växer? Positiva tankar :) Det blir hjärtslag på onsdag gör för :D

    De ggr jag haft missfall v 5-6 har det varit mer molvärk men när jag fick mf v 9 kom först en liten, liten blödning och sen högg det till jävlar i magen. Kändes som en kniv. Stod i Duschen å blev dubbelvikt
  • Astrid40
    Alex1992 skrev 2020-04-16 22:45:42 följande:

    Jag har gått hos en privat Gynekolog i min hemstad där jag hade min Utredning och även testat olika behandlingar innan vi kom till ivf. När vi bestämde oss för ivf eftersom inget annat funkade så valde jag själv att få min remiss till Uppsala eftersom väntetiden där va betydligt kortare än Göteborg (Sahlgrenska) som var mina två val, finns ingen ivf klinik i Jönköping. Jag blev nekad ivf i Uppsala pågrund av hög belastning och dom ville framförallt hjälpa sina patienter i samma stad. Efter de beslutet och 2 års patient hos min gyn så kände väl dom också att dom måste hjälpa mig då jag va väldigt trött på all väntan och besvikelse...min gyn hemma har visst ett samarbete med en privat klinik i Göteborg och dom valde att skicka mig dit. Tog bara en månad och jag var igång...så tacksam men vägen dit kom inte ?gratis? eller snabbt!


    Bra att möjligheten finns. Går du på nordic eller livio?
  • Astrid40
    GlitterLina skrev 2020-04-16 22:23:55 följande:

    Jo förhoppningsvis är det livmodern som växer men det känns ju även i ryggen :( minns inte hur det va me dem andra barnen..

    Vågar knappt gå på toa. Men ingen blödning än & hoppas det håller sig så!


    Så nojjigt inför vul nästa vecka. Både vill och inte vill gå :(

    Idag känns brösten superslappa, börjar tappa hoppet
  • Astrid40
    GlitterLina skrev 2020-04-17 10:34:50 följande:

    Åh jag vet :( fy att detta ska va så jobbigt!


    Har du någon provtagning inplanerat denna veckan? Hur mår du?
  • Astrid40
    GlitterLina skrev 2020-04-17 11:41:23 följande:

    Samtidigt som gravidultraljudet ska de kolla av hur jag mår osv.

    Mår väl lite bättre ändå :) men fortfarande svullen


    Du kommer inte ihåg alls vad du hade för symptom vid tidigare graviditeter? Det kanske är lite annorlunda denna gång iom överstimuleringen?
  • Astrid40
    GlitterLina skrev 2020-04-17 15:07:26 följande:

    Vid dem andra två barnen så kräktes jag massor typ de första 4 månaderna

    Inget sånt nu :( men har för mig jag hade typ lite mensvärk då oxå men inte alls som denna gång tror jag


    Har du två barn av samma sort? :) det kanske är skillnad i symptom om pojke eller flicka?
  • Astrid40
    Anonym (Kanel) skrev 2020-04-17 20:57:47 följande:

    Bra :) Jag har plussat på ett stimulerat FET vill jag minnas för flera år sedan, men det plusset höll ca en vecka innan det bleknade bort. Ett försök att fästa m.a.o. Och så har jag plussat på det sista FET i naturlig cykel, nu nionde veckan, hoppas allt går bra...... En del kliniker har högre chans på FET, andra på ET, och så kan det säkert vara individuellt också, och bara slumpen vilkendera som lyckas och när. Bara att hålla tummarna :)!


    Vad har du för symptom nu 9e veckan? :)
  • Astrid40
    Anonym (Kanel) skrev 2020-04-17 22:04:46 följande:

    Inga :D Lite ömma bröst kanske. Det är allt, hur jag än försöker känna efter, mår normalt, inte det minsta illa. Var på inskrivning på mvc och hon sade bara ?du har tur? då jag nämnde avsaknaden av symtom. Jag skulle önska mig lite mer. Men samtidigt kände jag ingenting med första barnet heller, så jag vet ju att det kan vara normalt, ändå skulle det hjälpa att känna sig lite mer gravid ändå om man hade nåt symtom ens. Tidigare hade jag lite molvärk men det har tagit slut för ett par veckor sedan. Du då?:)


    Mina symptom har minskat denna vecka så är väldigt nojjig inför vul på måndag Då tänker jag på molande och bröst. Magkatarren är lite värre och jag är trött. Plufsig och uppblåst.
  • Astrid40
    Anonym (Kanel) skrev 2020-04-17 22:32:49 följande:

    Det sägs ju att symtomen kommer och går, man ska inte kolla så noga på dem! Men jag vet att man gör det ;) Det kommer se bra ut på måndag! Bara två dagar kvar :)


    Ja, hade man inte den historian man har så hade man väl varit lugnare. Nu är jag väldigt observant på symptom mest hela tiden. Sån var jag inte första gången när jag fick mf v 9.. Då visste jag ju inget annat. Hade inget att jämföra med
Svar på tråden Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet