• Anonym (Funderare)

    Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet

    Gosan28 skrev 2020-05-28 19:35:48 följande:

    Gud vad kul!!!! Stort grattis till dig :) hoppas allt går vägen nu för dig.

    Jag är på rd 8. Har haft väldigt ont i magen och varit mega uppblåst hela dagen idag... vet inte om det kan vara överstimulering... kan det visa sig såhär sent tro?


    Tack snälla!! :) jaa hoppas jag med!

    Hade också ont i magen å uppblåst första veckan, alla hormoner också! Men det e nog bara du själv som kan avgöra om du behöver söka hjälp. Annars finns andra i gruppen som haft ös...men tror man blir som sjuk också.?!

    Ska du vänta till testdag eller tidigare?
  • Anonym (Funderare)
    Gosan28 skrev 2020-05-28 20:43:34 följande:

    Det känns mest som att jag har ätit alldeles för mycket mat och inte bajsat på några dagar haha. Men tror nog det är lugnt. Jag får avvakta någon dag till och hoppas det blir bättre. Har bara känna såhär idag så kanske bara är en titillfällighet.

    Jag har testdag på fredag nästa vecka men tänkte nog testa på måndag. Vågar inte testa tidigare!

    Vad hade du för test när du testade på dag 10?


    Haha exakt så kände jag också! Kan nog hålla i ett par dagar, min stenhårda mage har nästan precis släppt. Jag va/är känslig kring magen, fick ont när killen råkade släppa handen på magen. Tror det är känsligt av allt! Sprutorna, äggplock, insättning, lutinus osv! Skulle snarare va konstigt om man inte kände nåt kanske ;) du får känna efter å ringa in om det inte känns okej tycker jag :)

    Hade vanliga babyplans. Tänkte att de va äl12 (rd 10) å har plussat på äl9 förut när jag fick missfall..så tänkte om det är något så borde de synas. Hade kraftig ?mensvärk? så trodde ju det va kört så kände att jag ville få det överstökat. Men var från början inställd på att testa på måndag. :)
  • Anonym (Funderare)
    Gosan28 skrev 2020-05-28 22:13:25 följande:

    Haha ja det kanske du har rätt i! Det är ju mycket som händer/har hänt där nere sista tiden. Jag hoppas det bådar gott för mig i alla fall.

    Ah okej, funderar på om man kanske borde ta något "testa tidigt" men vanliga kanske funkar också då!

    Har du fortfarande mensvärk eller var det bara dagarna innan du testade positivt? Hur mår du annars nu då? :)


    Tror det bådar gott för dig! :)

    Tror det är olika för alla ang Hcg i början.. men de flesta räcker nog med vanlig på äl14.

    Har fortfarande värk av å till, har vart mest på kvällar å nätter.

    Annars mår jag bra! Om jag inte visste om detta så hade jag nog bara tänkt på värkarna å möjligtvis att jag fått så dålig kondis, flåsar i backar redan haha.
  • Anonym (Funderare)
    Gosan28 skrev 2020-05-28 23:13:08 följande:

    Ja det är nog olika för alla. Tänker att måndag blir bra för mig att testa. 2 veckor efter äggplock.

    Har du föresten tagit fler gravtest efter det eller har du bara tagit ett? Så himla spännande att du faktiskt är gravid!!! Det är så fint ju :)


    Låter bra det :) jag tog ett för 5 dar sen å ett i går! Sen tänker jag ta ett på söndag eller måndag för det är min testdag :)

    Åhh tack!! Jaaa jag hoppas min farmor/ min själsfrände som dog samma dag som befruktning hjälper till nu! Vill tro det iaf! :)

    Spännande för dig nu! :) jag tror!
  • Anonym (Funderare)
    Alex1992 skrev 2020-05-29 07:06:05 följande:

    Vet knappt själv vad det är för färg haha! Nee men det är lite färgade men inte blod...så blir bara orolig! Men tror det är lugnt, Så länge jag inte blöder så ska det väl vara ok. Ja eller hur tiden bara flyger går ju in i vecka 7 nu! Längtar så mycket till vul :( vill bara nu nu. Jag ringde mvc och fick tid dagen efter vul om nu allt ser okej ut! Ni som har gått igenom missfall hur såg de ut för er? Kunde ni ana något, eller om det hade kommit spottings innan mensen? Ni behöver inte svara om det känns tufft.

    Tack Astrid för svar ändå! Vi får bara hoppas att det inte är början på något bara!


    Svar på din fråga, jag fick MA i vecka 7 men visste att nåt va fel innan. Mina test ökade inte så mycket i färg å det digitala steg aldrig högre än 1-2 veckor. Sen hade jag som hugg ibland på slutet och var å kollade upp, å då såg dom att det inte fanns något där. Men kände på mig det i 2 veckor. Jobbiga 2 veckor.

    Hoppas det går bra för dig så du slipper oroa dig ett tag! Det kommer nog se fint ut! Jag håller tummarna här! :)
  • Anonym (Funderare)
    Gosan28 skrev 2020-05-29 14:54:21 följande:

    Men åh vad sorgligt men ändå så fint på samma gång. Hon kanske kommer tillbaka till dig nu fast i ny kropp!

    Jag har precis blivit inlagd på Danderyds sjukhus för överstimulering... :( har väldans massa vätska i buken tyvärr så mår väldigt dåligt. De tog lite blodprover och beslutade sig för att behålla mig här över natten. De tog även ett hcg test som visade på 47 mIU/ml. Så antar att det betyder att jag är gravid jag också?


    Jag hoppas typ det! Eller med åtminstone!

    Men åhhh!! Stackars!! Kände du att det blev värre å ringde in eller vad hände?

    Jaaa!! Det betyder det! :D Grattis!! Visste det!

    Hoppas det går bra med ös också! Kan de göra nåt åt det där?

    Vad kan hända?
  • Anonym (Funderare)
    Gosan28 skrev 2020-05-29 16:29:31 följande:

    Jag hade väldigt ont igår kväll och inatt. Svårt att andas och svullen mage! Så ringde till min ivf klinik morse så tog de in mig direkt för undersökning. Där konstaterade man att jag var överstimulerad. Så blev skickad direkt till Danderyds gynakut för vidare undersökningar. Så valde de att lägga in mig. Har fått väldigt lite information vad som kommer hända, tror mest de vill ha mig under observation. Hoppas att det blir bättre snabbt så jag inte måste stanna många nätter :(

    Men gud, tror du verkligen att jag är gravid?! Det känns ju helt otroligt! Vågar typ inte tro att det är sant eftersom att jag inte själv sett ett positivt gravtest.


    Bra att du ringde å att du är där på observation nu! Jaa hoppas de går över snabbt! Vet inte hur länge det brukar hålla i sig?!

    Det tror jag absolut! :D kan ingen smuggla in ett gravtest åt dig! :)
  • Anonym (Funderare)
    Gosan28 skrev 2020-05-31 12:29:25 följande:

    Hej på er alla igen,

    Jag ligger fortfarande inlagd på Danderyds sjukhus för överstimulering... Kommer få stanna tills vidare då de inte verkar gå åt rätt håll ännu. Ökar i bukomfång och ökar i vikt fortfarande. Mår ganska kasst, magen är enormt uppsvullen, jag mår illa, svårt att andas och väldigt väldigt ont.... Någon annan som har erfarenhet från överstimulering?

    Ett positivt besked jag fått idag är i alla fall att hcg nivåerna har ökat från 48 i fredags till 123 idag! Så himla tidigt fortfarande så vågar typ inte ta ut något. Vågar inte säga orden "jag är gravid" för jag tror typ inte på det!


    Men stackare!! Hoppas du blir bättre snart!

    Och grattis till pluset! :D
  • Anonym (Funderare)
    Gosan28 skrev 2020-06-01 08:47:21 följande:

    Dagens blodprov visade hcg nivå på 211 :D stadig ökning!!!! 12 dagar efter ägginsättning idag. Är så himla lycklig. All denna mörda med överstimuleringen är så värd det om jag får en liten bebis


    Åhh så glad för din skull!! Nu ska du bara bli frisk! :)

    Idag var min officiella testdag å jag har totalt testat 3 ggr å det har ökat varje gång så det känns bättre än förra! Har ultraljud v8 men funderar på att ta tidigare också för jag vill veta om det finns något levande där! Vad tycker du/ Ni?
  • Anonym (Funderare)
    Astrid40 skrev 2020-06-01 11:50:40 följande:

    Jag gjorde mitt vul v 7+0. Man vill ju veta så tidigt som möjligt att det finns ett levande foster. Oron är hemsk!

    Så inte vul så tidigt så att det inte går att se hjärtslag men heller inte för sent eftersom man vill kunna påbörja ett avslut så tidigt som möjligt om det sorgligt nog inte gått vägen så att man kan återhämta sig och försöka på nytt. Så tänker jag men det där är väl individuellt. Om du har möjlighet att få ett vul tidigare och du vill så varför inte? :)


    Jag har tid för vul 7+1, alltså vecka 8. Så undrar om det är någon idé tidigare? :)
Svar på tråden Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet