Inlägg från: helaminvärld |Visa alla inlägg
  • helaminvärld

    BIM December 2019

    Hejsan! Hänger gärna på här jag också. Blir tredje försöket för oss till första barnet. Enligt flo har jag ägglossning idag, men jag har tidigare månader haft ganska oregelbunden mens så jag misstänker mensen kommer någongång 1-5 december, vill dock ännu inte börja med ägglossningstester, känns som det blir ett stressmoment. Kör mest på känsla i nuläget :)

  • helaminvärld
    saran92 skrev 2019-11-19 09:54:13 följande:

    Håller tummarna för fint plus till jul :)Jag tycker flo räknar så konstigt om man jämför med andra äl-kalendrar, flo säger att jag har äl om 3 dagar(på fredag) andra appar säger söndag.. och äter bidrottninggele denna cykel som ofta ger tydligare äl-känningar men jag känner nada. Har gett mig på att testa noggrannare med äl-test än jag gjort innan men dom är super svaga så ingen stegring där heller..


    Okej, konstit att dom ändå visar så olika.. Haft någon sorts mensvärk liknande känsla nere i magen dessa dagar, så jag antar att det varit ägglossningen som kännts av, får se sen om ett par veckor vad det blev till! Håller tummar a för er! :)
  • helaminvärld

    Måste få skriva av mig lite här. Börjar bli spännande, det jag känner nu har jag inte känt tidigare efter ägglossningen..(har heller aldrig varit gravid förut) Borde vara ca. 9 dagar efter ägglossningen nu och haft molande huvudvärk nu i typ 3 dagar, liten blodblandad flytning igår eller förrgår, stark värk och ilningar typ i livmodern ikväll, hållit på några timmar nu i sträck. Nån som känner igen sig och vill dela med sig av hur det gick isåfall (av ni som varit gravida tidigare förståss) :)

Svar på tråden BIM December 2019