Inlägg från: Fantasifulltnamn |Visa alla inlägg
  • Fantasifulltnamn

    BIM December 2019

    Hej alla livmodertappspillare! Haha.

    Nej men ni som känner på livmodertappen emellanåt, hur känns den efter ägglossning? Jag misstänker att jag haft äl och missat det. För 2-3 dagar sedan så var den hård, kändes som ett mindre ollon typ. nu är den mjukare. Har lite lotion flytning där inne. Inte speciellt mycket. Sitter ganska högt upp, jag mår ganska precis när jag står på huk. Har fött barn för snart 6år sedan om det har någon betydelse. Ska inte ha mens fören om typ 2 veckor. Hoppas ju att det tagit sig där inne. Någon som kan stilla mina fantaster om det vore falska förhoppningar?

  • Fantasifulltnamn

    Godmorgon! Sitter med världens äckligaste smak i munnen, beskt typ. Misstänker att jag missat ägglossning som sagt. Någon som varit gravid tidigare och kan bekräfta att det kan vara tidig symptom? Jag har även magknip vilket jag aldrig har annars.. Ångrar att jag inte testade mig när jag vaknade. Måste ägglossningstest reagera på graviditet eller gör det de oftast? Inte ens kaffet smakar bra..

    Och grattis till alla som plussat, ni lär ju ha fått världens bästa julklapp! Lycka till i framtiden och hoppas vi inte möts i sånna här trådar på åtminstone 9 månader!

  • Fantasifulltnamn

    Hallå, jag har ju tänkt att jag missat min ägglossning då jag använde mig utav äl stickor som jag inte alls lita på.fick "starkare" utslag på cd 8 och 9,sen sjönk de igen. Men nu börjar stickorna stegra igen på cykeldag 18, aldrig fått såhär starkt innan. Men det är bara "nästan positivt", ska ta ett till senare. Men jag har fortfarande lotion flytningar. Vad tror ni? Vad händer? Har jag missat äl eller är det den som kommer nu? Har en cykel på 28 dagar vad jag vet.

    Kan tillägga att jag har ilningar i ljumskarna sen ca 5dagar tillbaka och har lite svag mensvärk som kommer och går sen ett tag tillbaka.

  • Fantasifulltnamn
    Loea skrev 2019-12-15 16:18:37 följande:

    Men kan det inte vara att ni kanske lyckades träffa rätt och det är gravidkänningar du har? När borde bim vara normalt sett?


    Oj, hoppas kan man ju! Enligt appen ska jag inte ha mens fören 26e!
  • Fantasifulltnamn

    Ser ni något eller ser jag bara i syne? Det är väldigt svagt och är så svårt att få bild på, mixtrade lite med de två understa. Läst att det även blir sämre kvalité på familjeliv. Men men, jag testar!

  • Fantasifulltnamn

    Ser ni något eller ser jag bara i syne? Det är väldigt svagt och är så svårt att få bild på, mixtrade lite med de två understa. Läst att det även blir sämre kvalité på familjeliv. Men men, jag testar!

  • Fantasifulltnamn
    Loea skrev 2019-12-16 10:25:14 följande:

    Jag ser inget på min mobil. Men om du ser det i verkligheten så är det ju så. När är bim? Kanske bra att vänta lite och ta sen när det kan synas tydligare?


    Jag är rädd att jag bara inbillar mig helt ärligt, att jag blir testblind. Därför lägger jag även upp här. Vill inte visa sambon fören det är ett tydligt streck, vet inte varför.. Men jag kanske inte vill bli dumförklarad, även om jag vet att han inte skulle dumförklara mig.. Ja ni fattar nog..

  • Fantasifulltnamn
    Hejhopp95 skrev 2019-12-16 18:48:07 följande:

    Följt denna tråden länge. Så spännande att följa! Ikväll kunde jag inte hålla mig utan testade för första gången. Kan ni hjälpa mig tyda detta? Är på bim -3 eller -2.


    Jag ser något där!! Testa imorgon igen med morgonurin? Hoppas!!
  • Fantasifulltnamn


    Enligt appen premom så hade jag äl igår, men vart är min ägglossningsflytning som alla skriver om? Jag har haft lotion flytningar, nu är dom blötare men fortfarande lotion aktiga liksom. Får ingen sträng mellan fingrarna om man säger så... Och har inte fått det heller. Har haft mensvärk i en vecka och ljumskarna känns av.
  • Fantasifulltnamn

    På mitt rfsu testa ofta så ser jag något. Men jag vet inte vad.. Asså ni vet där det "ska" bli ett streck om man är gravid, där. Men jag vet inte om jag ser något på riktigt eller om det bara är något skuggaktigt där för att det egentligen ska bli något där. Åh så svårt att förklara.. Men kan det vara en skugga inbyggt i remsan ifrån början? Isåfall, syns den även tydligare när man redigerar ljusstyrka osv?

Svar på tråden BIM December 2019