Inlägg från: Anonym (anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (anonym)

    för trång?

    okej så jag har en kille o vi är fett kåta på varandra och vill så gärna ha sex typ nu. vi har båda varit lite sjuka och inte kunnat träffa varann men nu ses vi imorgon.. jag är extremt orolig för en grej. idag när ja va hemma kände jag att ja ville vara säker på att jag var tillräckligt ?stor? för att kunna ha sex med honom. så ja testade med ett föremål som var liiite mindre än hans då han bara kan ha större kondomer. grejen är den att d tog jätte lång tid att få in den trots att ja satt i duschen! d gjorde ondare ju mer ja tryckte så kunde tyvärr inte få upp den hela vägen. slutade med att jag grät och nu är jag jätte nervös! finns d något sätt man kan bli mindre trång så snabbt som möjligt utan smärta? eller vad tycker ni att ja ska göra?

  • Svar på tråden för trång?
  • Anonym (anonym)

    okej jag förstår, men hur ska jag göra det möjligt att använda glidmedel utan att det blir konstigt? ja tror inte någon av oss har det heller..

  • Anonym (anonym)

    jag vill att sexet ska va skönt det är klart och jag är jättenervös med han och blir väldigt upphetsad av honom. hade bara hoppats att ja inte behövt göra sån stor grej av det liksom

Svar på tråden för trång?