Inlägg från: Anonym (Camilla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Camilla)

    Män i kvinnokläder

    Genomskinliga byxor ska ingen bära. Om du gillar att bära damkläder så gör det. Vad är poängen för dig? Att ha dem på och det känns naturligt eller går du igång på att andra ser dig? Är det för att det är mera du eller för att provocera?

  • Anonym (Camilla)
    Ricky52 skrev 2019-11-12 17:26:47 följande:

    Vill göra att inlägg på mitt förra svar i från Anonym ( Camilla)

    jag kan säga så här när det gäller kvinnokläder så känns det som om det är jag som du fint beskrev mig och inget provocerande om att jag har genomskinliga byxor på mig. Jag gillar bara att ha dom på mig.

    En Man som verkligen gillar kvinnliga kläder.


    Självklart ska du bära de kläder du gillar och du trivs i. Men det är just genomskinliga brallor som verkar tacky och ska inte bäras av någon. Bara det. Men jag tänker inte ha nån åsikt om du inte ber om smakråd.
  • Anonym (Camilla)

    Halloj!

    En kavaj är bra att ha i basgarderoben tillsammans med byxor och pennkjol i samma material. Tänk klassiskt. Skinnkjol är bäst utan kavaj. Till den kan du ex vis ha en slinkig snygg blus. Gå loss på krås eller knyt eller varför inte en stor härlig stickad tröja. Det är ju tillfälle och mood som bestämmer. Huvudsaken är att du känner dig fin och tillfreds i outfiten.

  • Anonym (Camilla)
    12N34K56S skrev 2020-02-17 08:37:13 följande:

    Ja det är så skönt å gå i string


    Theådåra! Spamma inte den här tråden. Också!
  • Anonym (Camilla)

    Klart du ska ha en feminin kavaj. Satsa på en välskräddad klassisk. Den kan du kombinera med det mesta. Både att klä upp och mera casual. Accessoarerna bestämmer nivån och så klart med vad du kombinerar med. Glöm inte skorna. De kan stjälpa vilken outfit som helst. Överjobba inte. Snygg make up och en dutt parfym - klart!

  • Anonym (Camilla)

    Vad härligt att du hittat en kavaj. Det beror alldeles på vilket tillfälle du ska klä dig för. Finns klädkod? Hur vill du föra dig och hur du vill uppfattas. Vad du än gör klä dig inte som ett -?-

    Har du hittat en vardagsstil? Dress up och dress down. Håll koll på modemagasin.

    Knytblus är det ultimata feministiska plagget. Å en hyllning.

  • Anonym (Camilla)

    Hur går det för dig Ricky?

    Hoppas allt är väl och du hittat fler outfits du trivs i!

    Också nyfiken på hur du fixar hår och make up?

    Till Dwight vill jag bara säga - fjöl av och flytta till det perfekta samhället. Gärna långt söderut eller ännu varmare ställe.

  • Anonym (Camilla)
    Anonym (Dwight) skrev 2020-04-01 10:30:24 följande:

    Jag slår vad om att du ofta svamlar kärlek och tolerans, och att du faktiskt i själva verket är ruggigt trångsynt, BORTSETT från när det kommer till religion (bortsett från kristendomen så klart), utvalda etniciteter (i en vönstervirus smittad hjärna brukar detta endast inkludera en handfull etniciteter), sexuell läggning och kön (och då främst kvinnor naturligtvis!).

    Sverige är extremt nära på på varje plan, så även när det kommer till identitetspolitiken. Grattis! ????


    Du är ju för rar! Du kammar noll med ditt vad. Helt fel etiketter du klistrar på mig. Skulle vara mig ett sant nöje att ha dig på min terapisoffa.
  • Anonym (Camilla)

    Hej Ricky!

    Skönt att höra att du börjar hitta din stil. Nja alla kvinnor är inte bra på smink. Börja så smått. Kolla youtube på tutorials. Men de kan vara lite tillkrånglade med en miljon produkter. Vill du dölja skäggstubb eller kanske ha skägg ändå. Vet inte men Makeup store har kurser där du får fina produkter. En öppensinnad salong ska kunna ge dig tips och trix. Så du får se hur fin du blir.

    I mitt grundkit har jag foundation, rouge, mascara, ögonbrynspuder och lätt läppstift. Två fjutt parfym och sedan klar!

    Lycka till och berätta gärna hur det går!

    Kram C

  • Anonym (Camilla)

    Hej igen!

    Jag tycker du ska följa ditt hjärta vad gäller kläder oavsett om de tolkas som manliga eller kvinnliga. Du ska vara bekväm och tillfreds. Vad är din dröm och mål med att använda typiskt kvinnliga kläder. Något du bara gör i hemmets trygga vrå eller slutet sällskap? Har du för avsikt att leva som kvinna fullt ut i samhället. Alltså en fråga om könsidentitet. Hur vill du definiera dig i framtiden? Alltså det spelar egentligen ingen roll. Här är det faktiskt jag som är intresserad. Kalla det yrkesskada eller nått. Klart jag funderar om det handlar om sexualitet, identitet eller nått mittemellan. Finns ju massor av olika varianter. Det absolut viktigaste är att DU mår bra!

    Så roligt att du hittat bra tutorials. Tycker det är kul att kolla jag men då på nail art. Att varsamt visa dig vägen är av omsorg. Om det är rätt väg vet inte jag. Bara du.

    Sedan vill jag skicka en stor varm kram till Ja! som följer här lite i smyg. Välkommen säger jag!

    Allt gott /C

  • Anonym (Camilla)

    Men tack själv! Klart du ska shoppa plagg som du känner dig fin i. Min lite ofina fråga går ju lite längre än till sexualitet. Mer nyfiken på hur du ser på dig själv. Vilka av de kön du mestadels identifierar dig. Om du är officiell när du bär kvinnliga kläder. Eg skit sak samma. Det är min nyfikenhet och som du förstår, lyssnar och diskuterar jag det mer än gärna.

    Ha en härlig helg!

  • Anonym (Camilla)

    Hallå R!

    Om du känner dig bekväm och vill vara officiellt kvinna så go girl! Börja där du känner dig bekväm. Har du kontakt med andra? Med i facebook grupp eller på andra forum med personer med samma intresse? För att få stöd och viss trygghet i att gå ut. Sen har ju jag som urbota nyfiken en massa frågor och funderingar som inte lämpar sig här eftersom en del idioter måste in och spy galla.

    Jag tror du fixar det här galant!

    Kanske ska jag pm dig för djupare diskussion. Men det bestämmer du om du vill.

    Ha en fortsatt fin helg!

Svar på tråden Män i kvinnokläder