Inlägg från: Anonym (Hon) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hon)

    "pity sex"

    Varför är ni tillsammans?

    Vad är det i er relation som gör er till ett kärlekspar?

    Mår någon av er bra i er relation?

    För mig låter det som att er relation redan är slut fast att ni fortsätter ändå trots att ni inte längre är kära eller älskar varandra som ett par längre.

  • Anonym (Hon)
    Tom torp skrev 2019-11-16 15:28:45 följande:

    Ursäkta om de lät som att vi vantrivs med varandra för så är det inte. :) även fast vi inte dela intressen, smak för mat osv så trivs vi väldigt bra tillsammans. Vi åker och äter romantiska middagar, överaskar med små gåvor spontant, mysiga film kvällar när barnen sover. Vi skojar och skrattar ihop men de är bara just med imtim livet där vi inte finner varandra just nu.


    Är det bara just nu? Jag tolkade trådstarten som att det hade varit så under en längre tid, 10 års tid typ?

    Man är ju såklart olika och vill ha olika saker i ett kärleksförhållande men för mig är det just sex, attraktion och kärlek som skiljer en parrelation från en vänskaps relation. Om inte den biten funkar så är man snarare vänner än något annat. Man kan såklart trivas ihop som vänner men för mig hade det inte räckt att ha den relationen om man är ett kärlekspar. Om båda är okej med att ha en vänskaplig relation utan sex så är det ju helt fine. Men du verkar ju uppenbarligen inte vara nöjd med det.

    Om din fru hade haft ett intresse av att börja ha sex eller att få lust så är det ju en annan sak. Eller om det är en tillfällig svacka, vilket många har i längre förhållanden.

    Men det låter som att hon inte hade lust till sex ens när ni hade sex och nu vill hon inte ens hitta sätt att vilja ha sex med dig igen? Har jag förstått det rätt?

    Äter hon hormonella p-piller så är det en lust dödare utan dess like. Kan vara värt att nämna. Men saknar hon inte sex så är det nog ändå inte hela förklaringen.

    Ja vad jag ville säga är väl att jag inte tycker att man ska fortsätta tillsammans om man mår dåligt i sin relation och vill så olika med sitt samliv.
  • Anonym (Hon)

    Det låter som att hon aldrig varit så värst intresserad av sex från början. Låter som En kombination av att hon har ett skamfullt förhållande till sex där hon tycker könsvätskor är äckliga och inte vågar släppa taget och vara aktiv i sexlivet. Unga tjejer blir så skammade kring sitt eget kön och matade med Hora vs Madonna ideal att många unga kvinnor börjar sitt sexliv som väldigt hämmade. Det i sig leder till dåligt sex. Vilket leder till att lusten går ner.

    Detta i kombination med att ni varit ihop ett tag och den initiala spänningen och lusten som kommer av att vara nykär har försvunnit.

    Det kan ju absolut bli bättre, er son är ju liten så det är ju rätt vanligt med svackor när man har småbarn.

    Men ska ert sexliv bli bättre krävs det ändå att din fru också vill att det ska bli bättre. Vill hon inte så är det ju inte mycket att göra åt saken.


    Tom torp skrev 2019-11-17 03:05:20 följande:

    Wow... aldrig gjort ett inlägg tidigare där jag har pratat om om mina problem och känslor förr och ni lyckades bra med att få mig verkligen få en tanke ställare. Även fast tanken på att hon skulle se mig som en vän högg till som en kniv djup inom mig så är det absolut inte omöjligt... :( kan hoppas de är en svacka med.. inge p-piller just nu. Varit förr men inte sen sonen kom.

    Vi träffades för 8 år sen, flytta ihop för 5 år sen, gift i 2. Äldsta dottern är 3 och en färsk son som snart är 1. Hon har aldrig varir den aktiva under akten, jag var hennes första men jag har haft lite tidigare erfarenhet. Många gånger har jag önskat att jag inte varit hennes första, att hon hade hunnit med någon före mig. Trots att hon alltid visste om så visade hon svartsjuka mot händelser före jag träffa henne. Idag så är det inget problem längre lyckligtvis.

    Hon äcklas av kroppsvätskor av alla slag, nysning, svett, saliv och inte ens hennes egna moders mjölk m.m. vi har haft mer samlag än vad vi har haft erotiska kyssningar vilket lett till att en riktigt mysig kyss för mig idag är nästan lika erotisk som själva akten. Jag har alltid gilla att ge oral, älskar att se hur mina ansträgningar motags med djupa andetag, stön, ofrivilliga rörelser och till slut bara explodera i en okontrollerbar orgasm. Men för tidigare nämda själ så händer det extremt sällan och har aldrig fått detsamma tillbaka. Jag önskat att vi skulle haft sammarbete med men hon vill som alltid vara den som får allt och inte anstränga sig. Ställningar som sätter krav på att hon ska röra på sig vara väldigt kort där hon skyller på trötthet i kroppen/musklerna. det är nästan alltid samma gig för oss och ser till att hon kommer med 95% av gångerna (om det inte går för henne så bruka jag inte äns göra färdigt själv heller). Önskat variation men när man inte få bli svettig, inge oral eller tung kyss, inget där hon är på topp så är man begränsad... jag har fått henne till att börja möta mig i rörelserna vid skedning eller lite bakifrån men inte mer än så. Tanken slagit mig att hon kanske vill bli dominerad men de är tyvärr bland det mäst avtrubbande för mig där jag hellre vill mysa, gosa och gemensamma mjuka smekningar.

    Allt detta är hur vårt sex liv normalt har sätt ut sen vi träffades och sen började problemet efter dottern kom och blivit mer å mer. Så inte de mäst passionerade säng livet men de var iaf uppskattat av oss båda förr.


Svar på tråden "pity sex"