• Tecum

    "pity sex"

    Hon är inte attraherad av dig längre, du är bara en kompis och en medarbetare i projektet familjen. Då hon varken vill erkänna problemet eller ta tag i det måste du agera och tänka på dig själv. Separation är den naturliga lösningen, annat är att föreslå öppet förhållande eller att du skaffar dig en älskarinna. Innan du tar till dessa drastiska medel kan du prova att göra henne svartsjuk, nämna andra kvinnor i uppskattande ordalag, skaffa eller hitta på en kvinnlig vän, smussla lite med mobilen osv. Nu tar hon dig för given, hon behöver väckas ur den villfarelsen. 
    Kanske hon också är missnöjd och funderar på separation, det lär visa sig om du agerar.

  • Tecum
    Anonym (Hmmm....) skrev 2019-11-16 15:41:57 följande:
    Ju oftare hon har sex med dig, eller rättare låter dig använda hennes kropp för sex, desto mindre sexlust får hon. Istället för att totalt döda hennes lust borde du ha lyssnat på henne och ta reda på hur du kunde tända henne. Nu har ni, tack vare att hon haft sex mot sin vilja så många gånger, en väldig uppförsbacke. Det råd sexologer brukar ge är att bestämma en tidsperiod, tex två månader, när ni bara får smeka varandra.
    Prova att läsa trådstarten innan du kommenterar nästa gång. Då hade du sett att TS både försökt prata med henne om vad hon gillar och att han numera lämnar henne i  fred och "tar hand om sig själv". 
  • Tecum
    Anonym (Tindra) skrev 2019-11-17 14:13:53 följande:
    Skulle du ha gett samma råd om det gällde dina föräldrar?
    Ja, varför skulle jag inte det menar du? Sex är en av de grundläggande pelarna i en relation, om inte det fungerar riskerar allt att rasa.
  • Tecum
    Anonym (Tindra) skrev 2019-11-17 17:38:06 följande:
    Så du hade alltså sagt till din pappa att han skulle skaffa en älskarinna? Skulle du göra så mot din mamma?? Jag tror dig inte !!
    Om jag mot förmodan vetat så mycket om deras sexliv hade jag sagt till dem att ta tag i problemen, var så säker!
  • Tecum
    Anonym (Hmmm....) skrev 2019-11-18 12:05:36 följande:
    Det var EXAKT som min väninna beskrev det. Jag tror att hon tyvärr hittat en älskare nu.
    Men då är det inte sexlusten som saknas utan attraktionen till partnern, precis som jag skrev. Det kan givetvis vara hans fel att attraktionen dött.
    Därför blir det så fel när kvinnor talar om att deras lust är borta. Det är i allmänhet lusten till deras man som är borta, inget annat, och det måste de våga erkänna både för sig själva och för partnern.
Svar på tråden "pity sex"