• Anonym (Ava)

    Min kille vänstrar känner sej som en idiot

    Anonym (Rosablomma) skrev 2019-11-29 22:54:10 följande:

    "Vis av erfarenheten med mitt ex har jag lovat mej själv att aldrig låta mej förnedras och trampas på mer. Jag har lovat mej själv att aldrig mer hamna i den situationen jag var med mitt ex, att leva ovetande årsvis."

    Av det du skrev så säger det sig självt tycker jag? Lämna direkt.


    l will and I shall. I morgon.
  • Anonym (Ava)

    Jag är numera singel.

    Åkte till honom i går kväll och gjorde slut. Han skyllde på att hon bara var någon han chattade med men aldrig har tänkt att träffa. Orsaken var att han kände sej ensam i veckorna när vi inte träffas och känner sej osäker på att han inte duger för mej. Så han sökte bekräftelse.

    Kanske ligger det ett uns av sanning i det men mej kvittar det vilket. Jan visste spelreglerna och bröt dom. 

    Jag går vidare...

  • Anonym (Ava)

    Svar till alla: 

    Tack för era peppande ord. Nej det blev inte mycket "koka kanin".  Jag skickade ett sms till henne från hans telefon som jag sen raderade. Skrev typ: Gissa att du inte visste att han och jag varit ett par i lite dryg två och år och förlovade sen ett år tillbaka.  Eller var förlovad. Numera är han fri och singel. Så slit han med hälsan om du vill. Ett litet tips: kolla gärna av hans telefon. Det finns nog ett och annat där som du nog borde läsa. Du och jag är inte ensamma... Ps den är alltid olåst.

    Egentligen skiter jag i henne, men tycker gott han kan bli dumpad av henne också. Och ja, det fanns fler kvinnor i telefonen som han skickat små hjärtan till.

    Jag mår bra. Bearbetade nog det mesta i veckan då jag i tankarna har dödat både honom och henne några gånger. Konstigt hur man ser henne som medskyldig. Hon vet ju inte om mej och är egentligen lika drabbad som mej. 

  • Anonym (Ava)
    molly50 skrev 2019-12-01 17:01:16 följande:
    Bra gjort! Frågan är varför han inte har sagt något om det till dig.
    Det är väl sådant man brukar ta med sin partner och inte med någon annan.
    Han visste väl dessutom vad du gått igenom med ditt ex.
    Och då är det ju ännu viktigare att prata om sådana saker,tycker jag.
    Vet den andra tjejen något?
    Han visste inga detaljer om varför det tagit slut med exet. Är inte säker på att jag berättat att han varit otrogen och att det var anledningen till skilsmässan.

    Däremot har vi pratat om vilka regler som gäller mellan oss. Jag har varit tydlig med att jag inte accepterar att han har någon annan. En annan kvinna med i bilden = det är slut. Det visste han. Däremot har jag inte haft något emot att han umgåtts med tjejkompisar. Både han och jag har vänner av motsatt kön, och hans kvinnliga såna bryr jag mej inte om i fall träffar. Den här kvinnan var ingen sån vän. Erotiska bilder från henne och meddelanden om vad dom ville göra med varandra är långt över gränsen om vad jag accepterar. Det visste han.

    Den andra tjejen har nog fått mitt sms. Jag skrev det från hans telefon så hon har inte mitt nummer. Ser ingen anledning till varför hon skulle få det heller. 
  • Anonym (Ava)
    Anonym (Psss) skrev 2019-12-01 18:25:35 följande:

    Hur tog du upp detta med honom? Sa du bara rätt ut vad du sett i telefonen?


    Japp så gjorde jag. Sa att jag läst allt efter att fått ett sms om att jag skulle fråga vem L var och att jag borde kolla hans telefon. 
    Nu funderar han säkert på vem som kontaktat mej {#emotions_dlg.djavulsk}
  • Anonym (Ava)
    Anonym (Psss) skrev 2019-12-01 18:24:25 följande:
    Oj när såg du mess till de här andra kvinnorna? Tänkte att du ju inte träffat honom på ett tag.

    Erkände han direkt eller slingrade han sig först?

    Fick du nån kommentar av honom att du hade tittat i hans telefon (jag tycker det var rätt att du gjorde det men han kanske använde det emot dig)?

    Hade han misstänkt att det varit något med dig under veckan eftersom du undvikit honom?

    Ville han att ni skulle försöka igen?

    Usch mår nästan själv dåligt av detta. Är själv särbo o är orolig ibland eftersom man inte kan ses så mycket. Precis samma sak jag oroar mig för att han ska söka bekräftelse när vi har sånt avstånd till varandra. Lider med dig.
    Nej han sa ingenting om att jag kollat hans telefon. Jag tror han blev lite tagen på sängen. Sen fattade han nog att det han gjort mot mej är mycket större än att jag snokat i hans telefon.

    Han kom ju förstås med en massa dåliga förklaringar, men det finns ju inget som kan förklara varför man kommenterat en bild som hon skickat på sina bröst att han är sugen på att smaka på henne. 

    Jo, han ville bli förlåten, men nej.  Jag skulle aldrig kunna lita på honom igen. 

    Hoppas du har bättre tur och att det inte händer dej. Själv är jag glad att vi aldrig han flytta ihop. 
  • Anonym (Ava)
    fröken88 skrev 2019-12-01 14:29:57 följande:
    Bra kämpat! Jag har inte hur länge ni varit tillsammans, men oavsett är det jobbigt. Sörj, gör det du måste för att må bra och ta hand om dig själv och barnen och när du känner dig redo ska du se att du faktiskt kommer träffa någon annan. Det är klart att man kan gå på flera nitar efter vandra som du gjort, men det varar inte för evigt ska du se {#emotions_dlg.flower} 
    Vi var i hop i lite drygt två år. Förlovade sen ett och han har friat. 

    Fast jag är inte så sugen på någon ny. Jag var inte det när jag träffade honom heller, men så kom han och jag blev kär och så ändrade jag mina planer.
  • Anonym (Ava)
    molly50 skrev 2019-12-01 20:20:54 följande:
    Ok. Men har man kommit överens om vilka regler som ska gälla så ska ju det följas och respekteras.
    Nu gjorde han inte det och fick då ta konsekvenserna. Helt rätt!

    Det skulle väl vara om hon skulle vilja ge dig en förklaring och be om ditt nummer.
    Men du har ju såklart ingen anledning att ge henne ditt nummer.
    Jag tror inte jag vill ha någon förklaring av den andra tjejen. Jag är ganska säker på att dom inte har träffats än utan bara är i planeringsstadiet. I deras sms står det att dom längtar efter att få träffas på riktigt så det är nog så. Sen tror jag inte hon visste om mej. Känner att det räcker med att hon får veta. Min generositet sträcker sej inte längre än så. Vill hon ha några förklaringar får mitt ex ge dom.
  • Anonym (Ava)
    Anonym (Emelie) skrev 2019-12-01 21:28:23 följande:

    Min erfarenhet är att de inte förstår, att de inte fattar att det verkligen är slut om man går över gränsen på det här viset. Har han ?accepterat? att ni gjort slut, dvs. hör han av sig för att få dig tillbaka? Så märkligt ändå, att ha flera sådana här kontakter på en olåst telefon när man är i ett exklusivt förhållande. Fick du känslan av att han ville bli påkommen?


    Ja det är jättemärkligt att han inte hade sin telefon låst. Eller under uppsikt när han hade sån känslig information i den. 

    Nej, jag tror inte han ville bli påkommen. Han var nog bara dum i huvudet. 

    Ja, han hör av sej. Jag svarar inte så hoppas han slutar besvära mej. 
  • Anonym (Ava)
    molly50 skrev 2019-12-01 21:31:01 följande:
    Jag förstår. Jag tycker du har helt rätt inställning.
    Tack. Det är lite svårt att hålla huvudet kallt i en sån här situation.
Svar på tråden Min kille vänstrar känner sej som en idiot