Inlägg från: Anonym (Dickson) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dickson)

    Hur gör ni när ni suger av för att maxa njutningen?

    Min kk brukar ibland ge mig prostatamassage när jag närmar mig orgasm. Om hon samtidigt runkar och sedan suger mig, helst ändå till roten, och inte slutar när jag kommer utan låter mig spruta långt ner halsen, då kommer jag så hårt att jag nästan svimmar. Tyvärr är det inte många kvinnor som klarar att ta hela, och ännu färre som klarar att svälja allt... underbar kk jag har :)

  • Anonym (Dickson)
    Anonym (Bea) skrev 2019-11-27 09:29:08 följande:

    Det låter underbart. Hur ger hon prostatamassage? Jag skulle väldigt gärna ge men vet inte riktigt hur jag ska göra.


    Det är galet skönt! Hennes metoder varierar från gång till gång, men viktigt är att det finns glid när hon ska in där bak. Hon gillar i och för sig att suga och slicka och det brukar bli rejält blött av hennes våta blow job teknik, så nåt extra glidmedel brukar inte behövas. Två, tre, ibland fyra fingrar brukar slinka in, och när jag ligger på rygg så hittar hon alltid min prostata genom att böja fingrarna öppåt, mot kukroten. Om du är osäker, prova med långfingret först, och känn dig fram. Jag lovar att drt komner att märkas på din man när du hittar rätt!

    Lycka till :)
  • Anonym (Dickson)
    Anonym (Man) skrev 2019-11-27 09:46:25 följande:

    Kan du få orgasm bara av prostatastimulans eller behövs det "yttre" stimulans också?


    Jag får snarare endast utlösning vid enbart prostatamassage, sperman liksom bara rinner, inte sprutar, och jag får ingen riktig orgasm. Men även det är skönt, och eftersom jag inte fått orgasm så kan jag fortsätta direkt efter en prostataorgasm. Min kk som för övrigt gillar sperma och älskar att svälja, tycker att det här är toppen, eftersom hon får mycket mer på det sättet. Win win :)
  • Anonym (Dickson)
    Anonym (Bea) skrev 2019-11-27 09:58:25 följande:

    Det låter fantastiskt. Tvivlar på att min man skulle vara bekväm med det där men det skulle vara riktigt porrigt att få vara med om det.


    Prata med honom, och förklara hur du känner och tänker. Säg åt honom att våga släppa sargen och testa nytt :)
  • Anonym (Dickson)
    Anonym (Bea) skrev 2019-11-27 10:45:13 följande:

    Jag har försökt vad gäller det där men han är motvillig. Jag vill förstås inte pressa någon att göra något de inte gillar så det blir nog inget av det.


    Självklart ska det inte vara någon press, men vem vill dö nyfiken liksom. Men är han inte det minsta nyfiken så är det bara att beklaga. Men gött är det, om man vågar prova!
  • Anonym (Dickson)
    Anonym (Man) skrev 2019-11-27 11:51:16 följande:

    Det är alltså prostatamassage kombinerat med avsugning som är det allra skönaste. Hur kraftig och lång stimulans av prostatan behövs?


    Det varierar såklart, beroende på hur länge vi hållit på och hur nära jag är att komma när massagen börjar.
Svar på tråden Hur gör ni när ni suger av för att maxa njutningen?