Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Hur gör ni när ni suger av för att maxa njutningen?

    Anonym (Jag) skrev 2019-11-26 14:28:20 följande:

    Hur gör ni tjejer när ni suger av er kille och vill maxa hans njutning under orgasmen? Suger ni hårt och runkar häftigt så att säga genom hela orgasmen eller byter ni till något annat sätt just när det går för honom för att dra ut det och göra njutningen längre och skönare?

    Vad gillar ni killar bäst? Själv verkar njutningen begränsas något när kuken sugs för häftigt under själva orgasmen. Det blir lite för intensivt på något sätt. 


    För kraftig stimulans under orgasmen minskar njutningen och kan t.o.m. göra ont. En tidigare flickvän fortsatte att suga när det gick för mig. Först sög hon för kraftigt, men sen när jag sa att hon skulle ta det lite försiktigare började hon suga mjukare när det gick för mig. Det var fantastiskt skönt och är fortfarande de bästa orgasmer jag har upplevt. Min fru vill inte ta sperman, så nu gör vi så att jag varnar strax innan utlösningen så att hon hinner dra sig undan. Orgasmen blir inte lika skön då. Så vill man maxa njutningen när man suger ska man fortsätta att suga mjukt under hela utlösningen.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Jillian) skrev 2019-11-27 08:36:42 följande:
    Låter som min erfarenhet med män faktiskt. Kanske är därför som män blir så glada när man tar satsen i munnen.
    Jo, det är förstås en häftig känsla att få spruta i munnen också, men rent fysiskt så ger det mycket för njutningen att bli sugen under pågående orgasm. Och ytterligare lite skönare blir det om hon sväljer under utlösningen, det blir en sorts sug eller hur man ska förklarar det. Så det är inte bara dominans om män vill att kvinnan tar i munnen och sväljer, utan det ger helt enkelt en större fysisk njutning. Det är det absolut skönaste jag har upplevt. Möjligen kunde prostatastimulans ge ännu större njutning, men det har jag inte prövat. Men man måste självklart acceptera att alla kvinnor inte vill ta sperman när dom suger, Som sagt, min fru gör det inte, men jag är glad att hon suger överhuvudtaget, i början ville hon inte det.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Dickson) skrev 2019-11-27 09:42:32 följande:
    Det är galet skönt! Hennes metoder varierar från gång till gång, men viktigt är att det finns glid när hon ska in där bak. Hon gillar i och för sig att suga och slicka och det brukar bli rejält blött av hennes våta blow job teknik, så nåt extra glidmedel brukar inte behövas. Två, tre, ibland fyra fingrar brukar slinka in, och när jag ligger på rygg så hittar hon alltid min prostata genom att böja fingrarna öppåt, mot kukroten. Om du är osäker, prova med långfingret först, och känn dig fram. Jag lovar att drt komner att märkas på din man när du hittar rätt!

    Lycka till :)
    Kan du få orgasm bara av prostatastimulans eller behövs det "yttre" stimulans också?
  • Anonym (Man)
    Anonym (Bea) skrev 2019-11-27 09:58:25 följande:
    Det låter fantastiskt. Tvivlar på att min man skulle vara bekväm med det där men det skulle vara riktigt porrigt att få vara med om det.
    Jag har förstått att de män som har prövat tycker att det är jätteskönt. Jag har inte upplevt det själv, men den som har börjat vill nog inte vara utan.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Dickson) skrev 2019-11-27 10:31:50 följande:
    Jag får snarare endast utlösning vid enbart prostatamassage, sperman liksom bara rinner, inte sprutar, och jag får ingen riktig orgasm. Men även det är skönt, och eftersom jag inte fått orgasm så kan jag fortsätta direkt efter en prostataorgasm. Min kk som för övrigt gillar sperma och älskar att svälja, tycker att det här är toppen, eftersom hon får mycket mer på det sättet. Win win :)
    Det är alltså prostatamassage kombinerat med avsugning som är det allra skönaste. Hur kraftig och lång stimulans av prostatan behövs?
Svar på tråden Hur gör ni när ni suger av för att maxa njutningen?