Inlägg från: Mageric |Visa alla inlägg
  • Mageric

    30+ och väntar första barnet 2020, följas åt? :)

    En till här :). Hinner fylla 33 innan BF i mars! Sa heller inte ett ljud innan KUB (har tillåtande arbetskläder), nu även varit på RUL för 1 mån sedan och det är en liten tjej.

    Vi använde ägglossningstester men min cykel var så ojämn (30-50 dagar) så det gav ca 6v mellan ägglossning. Använde säkert 100 ägglossningstester totalt i ett halvår innan allt föll på plats.

    Nu i helgen hittade vi en vagn på blocket men det är också det enda inköpet vi gjort :)

  • Mageric

    Ja det var skönt i början att slippa få frågor! Nu syns det dock (v 24) men så här långt in så vet alla ändå om det så nu känns det lugnt att de antar på ett annat sätt.

    Det blev en Britax Smile 2. Vi bor i lgh med trapphus så den var klart smidigast för framtida manövreringar där. Nästa projekt är säng, vill gärna ha en som kan stå intill min säng, har sett en som heter Troll bedside crib men det finns så himla många så det kommer nog bli samma projekt där som med vagnen haha.

  • Mageric

    Jag klarade mig igenom två bröllop och en kick-off på jobbet genom rent mygel.

    På bröllopen hade jag en skvätt coca-cola i glaset vilken till och med servitörerna misstog för rödvin och försökte ge mig påfyllning, och på kickoffen hade jag med eh..det sista ur en bag in box.. vilket var alkoholfritt vitt vin på petflaskor. Superclassy verkligen men alla köpte det rakt av.

  • Mageric

    Vad roligt för er!! Håller tummarna här med!

    Det där med oron blir inte mindre dock :P. Var på kontroll idag, v.26 och lyssnade på hjärtljud, helt fantastiskt att höra det. Nu blir det kontroller varannan vecka efter jul och det känns så skönt!

  • Mageric

    Jag gjorde ett beräkningsultraljud i v 9 (8+6), KUB i v 13 (12+4) och RUL i v 19 (18+6), är i Skåne så det är standardtider här. Det första ultraljudet var extra för att planera in de andra då uträkningen blev knas pga lång cykel.

  • Mageric

    Lunne: 32 år, bor i Stockholm, BF 28 juli. Väntar just nu på KUB 13/1 :)

    pappersdocka: 33 år, bor i Stockholm, bf 25 maj :)

    knivskrik: 31 år, bor i Helsingborg, BF 29 januari

    polly1981: 38 år, bor i västra Skåne, Bf 12 aug. VUL 2/1

    Jooosen: 31 år, bor i Stockholm, bf 13 augusti. VUL 27/12

    Mageric: 32 år, bor i Malmö, BF 25 mars

  • Mageric
    Jooosen skrev 2019-12-25 11:56:56 följande:

    Vecka 6+5 idag. Mått illa senaste veckan. Men sen två dagar så känner jag mig helt normal. Gud va man nojar alltså. När man mår illa önskar man att d slutade o när man inte gör det så vill man må illa. Haha tröttsamt.. kände ni att symptomen kom o gick en del i början?


    Jag hade typ inga symtom alls, nojade över det (också) fram tills brösten började göra ont, vilket de gjorde kanske v 7-10, sedan hade jag en riktig bakisvecka och efter det har det varit lugnt igen fram tills typ v 22 när man började bli tokandfådd och tung. Det som hjälpte mig lite mentalt var att vi var på ett beräkningsultraljud och såg hjärtslag 8+6 så de första veckorna där du är nu var värst för mig också.
  • Mageric

    Vad skönt!

    Helt off topic men om ni behöver alkoholfria alternativ till nyår så slår jag ett slag för Lidls Chardonnay faktiskt, helt otippat bra!

  • Mageric
    LinnM skrev 2019-12-30 20:06:04 följande:

    Hej,

    Följer gärna denna tråd, helt ny på familjeliv så får se hur det går :)

    Lunne: 32 år, bor i Stockholm, BF 28 juli. Väntar just nu på KUB 13/1 :)

    pappersdocka: 33 år, bor i Stockholm, bf 25 maj :)

    knivskrik: 31 år, bor i Helsingborg, BF 29 januari

    polly1981: 38 år, bor i västra Skåne, Bf 12 aug. VUL 2/1

    Jooosen: 31 år, bor i Stockholm, bf 13 augusti. VUL 27/12

    Mageric: 32 år, bor i Malmö, BF 25 mars

    liloma: 31 år, bor i sthlm, BF 26/8 (enligt app)

    MsSuzyLee: 36 år, bor i sthlm, BF 22/8

    LinnM: 34 år, bor Malmö, bf 23 mars, första barnet. :)


    Vi ses på BB :D
  • Mageric
    liloma skrev 2020-01-06 09:03:49 följande:

    Hur mår ni alla? :) 

    Själv började kaffet smaka skit helt plötsligt för några dagar sedan...Hehe. Har känt mig lite lätt illamående ibland men mest känner jag mig inte sugen på nån mat. Försöker att inte oroa mig för mycket men jag längtar verkligen till första kollen och man får se om allt är bra, men det dröjer några veckor till. 6+4 idag.

    Börjar jobba imorgon efter 2 veckors ledighet, lite orolig för hur jag kommer må... Förhoppningsvis går det bra! Hur har ni andra hanterat eventuellt illamående/trötthet på jobbet? 


    Jag har varit förskonad, däremot jobbar jag 80% så på mina kortare dagar var det rätt hem till soffan för att sova middag som gällde. Har en kollega som mådde dåligt första 13v och hon spydde till och med på jobb utan att någon märkte något. Sedan beror det ju såklart på vad för jobb man har, vi har egna kontor så man kan alltid stänga om sig om man behöver en minut att samla sig.
  • Mageric
    liloma skrev 2020-01-17 10:34:31 följande:

    Vad skönt att testet gick bra!

    Jag är i v 9 nu.

    Okej, får se hur det blir om det tas på plats eller vid andra tillfällen. En vecka kvar till inskrivningssamtalet, har väntat så länge på det, kommer kännas mer som att det är på riktigt då tror jag!


    Hehe på mitt inskrivningssamtal (8+3) så kände jag mig som att jag bara satt och hittade på! Mådde bra och det syntes inget så det kändes som att jag satt och fejkade alltihop. Däremot blev det riktigt på första ultraljudet, var på ett nästan direkt efter inskrivningen för de hade svårt att räkna ut hur långt jag var, så när man såg hjärtat där så bara wow.

    Och apropå rörelser så kände jag inget förrän v 22. Moderkaka i framvägg, blir som en vaddering mot barnet, men då hade de sagt det på RUL så jag lugnades av det.
  • Mageric
    liloma skrev 2020-01-18 19:58:24 följande:

    Haha jag är också lite orolig att det kommer fram att jag bara hittat på allting! 

    Ser verkligen fram emot första ultraljudet, tror jag fortfarande har lite svårt att förstå så kan tänka mig att det blir mer verkligt då! 


    Hur gick det? :)
  • Mageric
    liloma skrev 2020-01-27 19:05:34 följande:

    Det gick bra, och på ett sätt kändes det mer verkligt av att gå dit, men samtidigt lite, men tänk om jag hittar på allt?! Haha

    Har fått tid för kub den 14e så jag vill bara se att det är nåt där inne så det blir mer verkligt!

    Börjar känna mig aningens piggare nu så det känns skönt. Hur mår du? :)


    Förstår dig! Jag mår bra, v32 för mig. Jobbar bara veckan ut sedan går jag på graviditetspenning (belastat arbete) så det är skönt. Sover skitdåligt, och har gjort sedan oktober men jag antar att det bara är en försmak ändå haha.
  • Mageric
    knivskrik skrev 2020-02-10 13:28:37 följande:

    Hej igen på er! Vår lilla pojke gjorde entré den 19/1, tio dagar innan BF! Han hade det lite kämpigt med andningen till en början så vi fick spendera lite tid på neo. Han återhämtade sig rätt så fort och nu har vi varit hemma i två veckor. Idag är första dagen ensamma utan pappa och det känns läskigt men har gått bra hittills.Förlossningen gick snabbt, vattnet gick vid 20:30, inne vid 21 och 23:26 är han född. Jag var 10 cm öppen när vi kom in så jag hann inte med någon smärtlindring. Personalen var helt fantastisk och fick mig att känns mig så trygg så hela upplevelsen får faktiskt 10/10.


    GRATTIS!!! Skönt att det gick så bra, och i rekordfart ;). Inga förvärkar eller så?
Svar på tråden 30+ och väntar första barnet 2020, följas åt? :)