• Anonym (Jo)
    Thu 5 Dec 2019 12:16
    11420 visningar
    611 svar
    +1
    611
    11420

    Invandrare och problem

    Alla som varit sittandes har skitit fullständigt i dessa områden.

    Så länge de själva slipper "problemen så här de varit nöjda.

    Nu när det spårat ur totalt och SD går framåt då vänder de kappan efter vinden och gör allt för att behålla sina j***a fallskärmar och lön. Dessa pissråtter som sitter och har suttit skoter fullständigt i "vanligt" folk så länge det ser bra ut utåt. Alla partier är lika jäkla delaktiga hur de än försöker skylla ifrån sig.

    Har haft vänner på Rosengård då en släkting till mig bodde där länge. På 90-talet fick vi inte vara ute efter 19 där pga bråk och slagsmål och det var som att komma till en helt annan land. Tror politikerna på fullt allvar att folk som kommer hit ändrar tankesätt av sig själva?? . Alltså klart som fan att de som varit i krig mot varandra fortfarande tycker illa om varandra. Träffade folk som hatade varandra pga att de var i krig med varandra och den enes regering hade dödat den andres familj osv. Redan på 95 hade jag vänner där som hade bestämt möte med andra barn för att slåss (Inga regler fanns) dessa var som sagt barn, vad tror ni hände dem sen? Gängmentaliteten fanns redan då. Nu är det ännu fler grupper från olika delar av världen som lärt sig hata andra folkslag. De kommer hit och blir "bortglömda" får göra i princip hur de vill utan konsekvenser.

    Såg en dokumentär i början av 2000 som handlade om ungdomar i Rosengård som slog sina lärare osv. Varför de gjorde det= Jo för att svenska lärare och staten inte ingav respekt de fanns inget värre straff än det dessa fick hemma iaf. De flesta av dem ogillade svenskar och hade en hel del åsikter om svenska ungdomar och att de förtjänade spö för att de var så mesiga.

    Så slutsatsen är att regeringen har haft chans att ändra länge men det har helt skitit i det. De skyller allt på folket som inte släppt in dem i sina hjärtan hahaha som om man har tid med det när man ska jobba helst dygnet runt med allt samhället kräver och dessutom veta att om du blir sjuk så är det ett lotteri hos du om de tillåter det eller inte. Nä fyfan för ljugande och pengakåta politiker.

  • Anonym (Jo)
    Thu 5 Dec 2019 13:41
    #5
    +1

    Är inte jag som valt detta. Hade det varit en omröstning så hade jag röstat emot. Är fan politikernas skyldighet att skapa en bra grund för dem som kommer hit när de väljer att släppa in. Inte fan begär jag mina medmänniskor uppfostra mina barn och det skulle bli ramaskri om folk bad andra om det. Självklart ska man vara hövligt och en medmänniska men man kan inte begära att arbetande människor med familjer ska uppfostra folk som kommer hit. Om du tar in en utländsk familj är ju det upp till dig men du kan inte begära att alla gör det. Det är inte mitt eller andras ansvar att de släpper in fler än det tas hand om.

Svar på tråden Invandrare och problem