Inlägg från: Anonym (Utrensning) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Utrensning)

    Invandrare och problem

    Anonym (Historia) skrev 2019-12-06 23:15:24 följande:
    Socialiseringen pågår hela tiden och efter några generationer har de flesta lämnat sina föräldrars hus så att säga. Tyvärr finns det radikala krafter som önskar vrida klockorna tillbaks till det som inte i annat än fantasin en gång var i tron att förändringen i den nu globalt tillgängliga världen går att stoppa på samma sätt som moderniseringen stoppades på 70-talet i länder i det som en gång kallades Orienten. 

    Det som är unikt med Sverige är att de generella uppfattningarna som WVS undersöker visar att i Sverige är de flesta i mycket hög grad individualister och mycket sekulära - det betyder i någon mening att Svenskar låter andra människor tro det de vill och leva hur de vill så länge ingen bryter lagen.

    Men också här i Sverige finns det radikala krafter som inte vill att Sverige ska vara det sekulära och för individen fria samhället utan att människors liv ska kontrolleras och styras och att samhällets och statens institutioner politiseras för att tex förbjuda olika grupper att låna böcker på bibliotek eller att äga mediaföretag.

    Modernisering och öppenhet kommer att påverka alla på lång sikt - oavsett vilket ursprung personen har - socialisering genom skola, media och samhället fortgår hela tiden.  
    Såklart grupper som inte har all göra i samhället ska fråntas rätten att låna böcker, illegala invandare har inte rätt att vara i Sverige utan ska ut härifrån.
    Skandal att erbjuda dessa vård och annat, som om att uppmuntra dem att vara kvar i Sverige.

    Bara att rensa ut och skicka hem.
  • Anonym (Utrensning)

    Pratas om integration men hur många tror ni är intresserade av att integreras?
    Och vad händer med alla dessa människor?

    Det är det vi ser ni i varenda utanförskapsområde.
    Människor som kommer hit tar med sig sina seder, traditioner, kvinnosyn och så vidare.

    Att kliva in på svensk mark innebär inte att man antar svenskt levnadssätt.

Svar på tråden Invandrare och problem