Inlägg från: Anonym (Eh?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eh?)

    Invandrare och problem

    Anonym (Fundersam) skrev 2019-12-07 20:56:29 följande:

    Utgår ifrån att alla vet att Rosengård är en stadsdel i Malmö som ligger i Skåne.

    Det som slog mig var att Lars Vilks också bor i Skåne.

    Efter alla turer runt denne man har han nu livvaktsskydd dygnet runt, vilket Säpo har beslutat men som Skånepolisen får utföra. Detta skydd kostar skattebetalarna tvåsiffrigt belopp miljoner per år, och innebär dessutom att delar av Skånepolisen används till att sitta och uggla i närheten av Lars Vilks.

    Så resursbrist och höga kostnader för skattebetalarna kanske inte är helt och hållet invandrarnas fel, eller?


    Det beror väl på hur du ser på det? 
    Som t.ex vilka är orsaken till att Lars Vilks behöver beskydd? Han har knappast gjort något olagligt så han förtjänar att dö-
  • Anonym (Eh?)
    Anonym (12345) skrev 2019-12-23 11:50:08 följande:
    Bara av ren nyfikenhet hur/ varför kom du hit, flykting?
    Du råkar inte bo i ett av "utanförskapsområdena"?
    Du bör nog läsa texten en gång till. Hen är svensk bosatt i annat land. 

    Jag är också en svensk som är bosatt utomlands och försöker så gott som möjligt anta deras levnadssätt, seder och traditioner. Inte för att det krävs, utan för att jag gärna vill bli integrerad och en del av deras befolkning. Om man vill bli en del av gemenskapen får man försöka passa in, så är det ju i många andra situationer med (ex arbeten m.m).
  • Anonym (Eh?)
    KillBill skrev 2020-02-16 17:57:16 följande:
    På 70 talet hade Sverige problem med segregerade områden där för mycket finländare samlats. På spanska solkusten finns det idag problem med områden där för mycket svenskar har samlats..
    Nu blev jag nyfiken. Vad orsakar svenskarna för problem på solkusten? 
    Jag har bara hört talas om turistande engelsmän som varit stökiga utomlands, har missat det du beskriver.
  • Anonym (Eh?)
    KillBill skrev 2020-02-16 19:15:18 följande:
    En hel del svenskar på Spanska solkusten har missbruksproblem. Om du vill veta mer rekommenderar jag denna dokumentär som är en rätt sorglig historia.

    www.svtplay.se/video/24628825/det-goda-livet-pa-spanska-solkusten

    I förra veckan kunde man läsa i expressen om att svenskar som bosatt sig i Thailand har det så knapert att de måste ta till olagligheter för att ha råd att stanna kvar..

    Invandring kan leder till olika typer av problem och omfattar även svenskar som utvandrat till andra länder.
    Tack, ska kolla på den.
    Angående svenskarna i Thailand tror jag såg det i Expressen? Men om jag minns rätt var det premium vilket jag tyvärr inte har. Lite märkligt att de stannar kvar och gör brott istället för att flytta tillbaka till Sverige?
  • Anonym (Eh?)
    Bejje skrev 2020-03-06 21:47:11 följande:
    Så det du säger är att tandvård för 50kr för vissa folkgrupper är rasism? Ja det är så jag ser det i alla fall. Det hade varit en sak om man sa att alla fattiga får tandvård för 50kr, men genom att säga att bara migranter får det så är det rasism i min syn på det. Sverige är ett rasistiskt land... eller nåja, styrt av rasister.

    Samnytt känner jag till, men klassar inte den direkt som en rasistiskt tidning. Jag vet att det har förekommit tveksamma artiklar, men om så är fallet så ska varje artikel granskas, inte dra hela tidningen inför "rasism" för nån artikel här och där som kan hamna under rasism. Om så vore fallet så skulle inte bara aftonbladet och expressen vara rasistiska tidningar utan också kriminella skurktidningar. Var det inte Aftonbladet som medvetet skickade en en reporter till att bli kriminella genom att denne skulle köpa ett illegalt vapen? 

    Vilken arbetsgivare gör det? Jo bara skumma kriminella sådana.
    Haha, rakt i nyllet...sade Baloo
Svar på tråden Invandrare och problem