Inlägg från: Anonym (Stefan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Stefan)

    Invandrare och problem

    KillBill skrev 2020-03-01 11:07:34 följande:

    Om du har synpunkter på samarbete med Vänsterpartiet så bör du lämpligen rikta dig till Sverigedemokraterna, KD och Moderaterna som i närtid, i ett flertal frågor, inlett samarbete med Vänsterpartiet.

    Att partier som M och KD inte har några som helst problem att samarbeta med Vänsterpartiet innebär förstås att du är ute och cyklar i din svartmålning av Vänsterpartiet.

     


    Att vara bereds att samarbeta med både SD och V är komsekvent. Att konstant samarbeta med V i årtionden men inte samarbeta med SD, som S, är hyckleri på hög nivå
  • Anonym (Stefan)
    KillBill skrev 2020-03-01 11:32:21 följande:

    Det är ingen som säger att SD är ett nazistiskt parti men däremot är det odiskutabelt att SD bildades av veteraner inom svensk nazism och fascism. Det är också tydligt att SD fortfarande hyser personer med nazistiska och fascistiska böjelser. Tex så avslöjades det  att 14 SD politiker i det senaste valet hade koppling till nazism.

    Det senaste veckorna har partiföreträdare för SD angripit fri media, kommunala tjänstemän och fackförbund. SDs fascistiska ådra skiner tydligt igenom och detta är inte ett parti som andra partier bör samarbeta med.


    Varför är det mer ok att samarbeta med ett parti som utryckligen skriver i sitt principprogram att de ska verka för ett kommunsitiskt samhälle än med ett som ändå försöker utesluta de med fascistiska tendenser?
  • Anonym (Stefan)
    Padirac skrev 2020-03-01 11:33:17 följande:

    Så du ser alltså inte något annat problem med att samarbeta med anti-demoktatiska partier än att det ska vara konsekvent (från olika partigruppers håll). 

    Ja, jag säger då det - att SDvurmare inte drar sig för antidemokratiska och auktoritära partiinlag är ingen nyhet. SD är det parti det alltid varit och det är enbart bland dem antidemokratiska, nazistiska, rasistiska och fascistiska tendenser och medlemmar är mer än välkomna    




    Svara på frågan!!!! Är det enligt dig ok att samarbeta med V, som skriver att de verkar för kommunism i sitt eget partiprogram, än SD. I så fall varför. Svarar du inte mu har du noll trovärdighet kvar.
  • Anonym (Stefan)
    KillBill skrev 2020-03-01 11:36:59 följande:

    Till skillnad mot SD så har vänsterpartiet gjort upp med sitt förflutna och dessutom har vänsterpartiet i modern tid inte lagt politiska förslag som hotar demokratiska grundprinciper. Skulle vänsterpartiet lagt förslag i linje med SDs förslag hade det självklart varit lika förkastligt att samarbeta med V.   


    Så då menar du alltså att tex M skulle kunna skriva i sitt partiprogram att de ska verka för ett nazistiskt samhälle utan att det skulle försvåra samarbete med dem? Så länge de inte lägger "fel" motioner. Trovärdigt hörrö...
  • Anonym (Stefan)
    Padirac skrev 2020-03-01 13:43:36 följande:

    MK säger att det är OK med lite nazism och rasism och antidemokratiska idéer så länge de inte lyfts fram kontinuerligt




    Helt annan
    Padirac skrev 2020-03-01 13:52:03 följande:

    Jag tror att de krav du ställer på andra för att dessa ska vara trovärdiga i dina ögon är någonting du behöver arbeta med.

     Jag är ganska ointressserad av fd eller nuvarande kommunister, för de går inte omkring och säger att VPK aaaallldrrriiiig varit kommunistiska, men just motsvarande påståenden kommer från SDs ledning, vurmare och nyttiga idioter.

    Min ev trovärdighet spelar i sammanhanget ingen som helst roll, då det är SDs trovärdighet som är NOLL och INTET pga syltryggars lögner


    Ok så det vore lättare att.samarbeta med SD om de var öppna med att de gillar nazism, som V? Tror du på drr själv?
  • Anonym (Stefan)
    KillBill skrev 2020-03-01 13:58:51 följande:

    Det är helt obegripligt att förstå vad du menar.

    Om moderaterna skulle skriva att de skulle verka för nazism skulle troligen INGET parti samarbeta med M.

    Att Moderaterna och Vänsterpartiet samarbetar beror bla på att det saknas skrivningar i vänsterpartiets partiprogram som M inte kan acceptera.


    S har haft massor av samarbeten med V genom åren trots att de är öppna med kommunism..Precis lika illa som att samarbeta med SD
  • Anonym (Stefan)
    Padirac skrev 2020-03-01 14:07:50 följande:

    Det vore lättare att tro på deras arbete för nolltolerans om de talade sanning om att de var nazister då partiet bildades.

    Just nu är det lite löjeväckande att se och höra makteliten och deras knähundar gläfsa om att det inte alls var så som ALLA vet att det var med nazzar, fascister och rasister..

    Vill de framstå som trovärdig kan de inte förneka verkligheten så som den var eller är ..., eller de kan de ju med all tydlighet som synes, men det gör dem extremt O-trovärdiga och opålitliga. Titta bara på de utspel som gjorts senaste tiden som är ett angrepp på fria ordet, yttrandefrihet och fri media. De får skärpa sig om de vill tas på allvar 


    Ok så om de "skärper sig" är det helt ok om de dkriver i ditt partiprogram att de ska verka för ett nazistiskt samhälle. På är de ju på samma nivå som V
  • Anonym (Stefan)
    KillBill skrev 2020-03-01 14:17:53 följande:

    Ditt påstående att Vänsterpartiet i sitt partiprogram skriver att de verkar för kommunism är inte sant och det går inte att fortsätta diskussionen om du fortsätter att ljuga.


    Det står utryxkligen att de ska verka för ett kommunistiskt samhälle i ung vänsters principprogram som Moderpartiet har inflytande över.

    Du kan inte lura i NÅGON att du hade försvarar ett parti som skrev samma sak om Nazism.

    ungvanster.se/wp-content/uploads/2018/02/Principprogram-Ung-V%25C3%25A4nster-2017.pdf&ved=2ahUKEwi25Y_esPnnAhWny6YKHQ2bA1oQFjAAegQIBBAB&usg=AOvVaw1UtSU2gnb012-QaPoHeK56
  • Anonym (Stefan)
    Padirac skrev 2020-03-01 14:23:36 följande:

    Det är klart att de måste skärpa sig för att vara trovärdiga - just nu hyser de massa nazzar, fascister och etnopluralister i partiet samtidigt som de säger att de aldrig varit något av detta som part - trots att ALLA vet att det är en lögn.

    För trovärdighet krävs uppriktig öppenhet, inte hittepå om vad som är och varit. Sanningen är inte vad som sägs, utan hur det förhöll och förhåller sig i verkligheten.

    Sen tycker jag inte att något riksdagspart ska samarbeta med SD just för att de har dessa antidemokratiska grundbultar i sitt parti, sitt principprogram och sen har mage om att ljuga om det.. trovärdighet NOLLA..

     


    Men det är ok att samarbeta med ett parti som skrivit i sitt partiprogram att de ska verka för ett nazistiskt samhälle så länge de är öppna med sin nazism, som V?
  • Anonym (Stefan)
    Padirac skrev 2020-03-01 14:47:30 följande:

    Det olustiga är att DU försvarar ett antidemokratiskt parti som har plats i Sveriges riksdag, dvs SD.


    Jag försvarar dem inte. Säger bara att se borde behandlas som V. Varför är det ok att samarbeta med V och inte SD? Hade du kunnat acceptera samarbete med något parti där ungdomspartiet öppet verkade för ett nazisriskt samhälle?
Svar på tråden Invandrare och problem