• Anonym (Kaffedraken)

    Ruvning dec 2019

    Hej! Någon annan som ruvar nu? Jag gjorde FET 3/12 med en 5-dagars blastocyst. Stimulerad cykel men Lutinus 2 ggr/dagen efter naturlig ÄL. Testdag 21/12 men BIM 9/12. Tror dock mensen kan bli sen p.g.a. Lutinus?


    Har tidigare haft dålig embryoutveckling och aldrig fått till en blastocyst. Detta var tredje ivf-försöket o då fick vi denna + 1 till 5-dagars blastocyst i frysen. 

  • Svar på tråden Ruvning dec 2019
  • Anonym (Kaffedraken)
    Kallamakka skrev 2019-12-05 16:28:28 följande:

    Hej!

    Jag gjorde ET den 2/12 med en blastis, fick testdag den 20/12.

    Min mens beräknas komma om 7 dagar.

    Hur känns det, något symtom som kanske kan vara graviditet än? :)


    Oj då! Då är det nästan exakt samma. Nej verkligen inga tydliga symptom :/ mådde rätt illa dagen efter, men det gjorde jag på tidigare ET också o det var inget den gången så det säger ju inget. Har bara symptom av Lutinus så som styva bröstvårtor. Har du känt något?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Sandra) skrev 2019-12-05 15:44:50 följande:

    Har gjort FET och precis fått mens...så ledsen och besviken. Fick mensen två dagar innan testdag, hur vet man vilken dag mensen är beräknad?


    Näej vad tråkigt :( Så ledsen för din skull! Man kan ju följa sin cykel i appar o liknande, jag har en som heter Clue. Jag vet att i vanliga fall har den alltid helt rätt på vilken dag jag ska få mens, alltså den förutspår det baserat på tidigare cykler. Men tar man Lutinus eller blir stimulerad kan cykeln förstås rubbas eller förlängas lite, men med appen har man iaf någon slags indikation.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Kallamakka skrev 2019-12-06 06:21:02 följande:
    Ja jag såg att det var väldigt lika, hoppas det går bra för oss båda. :)

    Nja.. Det är som du säger med symtomen, det är ju mycket som kan antas vara lutinus med. Men jag har en del molvärk då och då, började med lutinus 3 dagar innan återföring en och då hade jag det inte. Så, lutinus eller ej.. Time Will tell ;)

    Har tagit graviditetstest. Och idag var det äntligen blankt. Så otrivelle verkar inte ge utslag mera i alla fall. :)

    Okej! Jag orkar typ inte ta något gravtest förrän efter min beräknade mens.. Så less på att tagit gravtest i 4 år med negativt resultat varendaste gång hehe. Mycket bortkastat hopp och pengar. Men skönt för dig att veta att Ovitrelle gått ur. Jag tog inte ovitrelle utan gjorde stimulerad.

    Ska du fortsätta testa eller ska du avvakta till något speciellt datum nu??

  • Anonym (Kaffedraken)
    Försökermedivf skrev 2019-12-06 06:50:49 följande:

    Hej

    Jag satte in ett 2-dagars igår och har testdag 21/12.

    Detta är vår första IVF denna omgång. Har en son som vi fick via IVF för 2 år sedan (på andra försöket, inget i frysen).

    Känner än så länge inga biverkningar av Lutinus. Tycker dock nästan att den är det värsta med hela behandlingen, känner mig så ofräsch hela dagarna!

    Håller tummarna för oss alla!


    Okej samma testdag, wow! Härligt för dig som redan har barn. Hoppas det går bra för er denna gång med! Får man fråga varför ni körde 2-dagars? Har själv fått en 2-dagars en gång och det var för att vi hade problem med embryoutvecklingen. 


    Va, vad spännande så känner inte jag. Tycker typ inte ens Lutinus är jobbigt alls? Men tips från mig är att använda den pinnen som kommer med i förpackningen så går tabletten in jättesmidigt, utan att man behöver nudda med fingrarna, sen använder jag alltid trosskydd med fräsch lukt så det inte rinner ut i trosorna. 


    www.apotekhjartat.se/produkt/always-dailies-fresh-protect-fresh-scent-trosskydd-30-st/

  • Anonym (Kaffedraken)

    Hmm förstår din oro men molande värk/liknande mensvärk upplever väl folk både innan mens och vid graviditet? Man vet inte förrän man vet.. håller tummarna att det inte är mensen som kommer!!!

  • Anonym (Kaffedraken)
    Försökermedivf skrev 2019-12-07 13:13:03 följande:

    Ja vi har haft turen att lyckas med IVF en gång tidigare. En stor fördel med det är att vi inte hinner fundera lite mycket denna gången.

    Vet faktiskt inte varför jag fått 2-dagars, har alltid varit så. Är det kanske vanligare med 5? Hur som helst så är det aldrig några av våra som klarat sig vidare till dag 5 så dag 2 verkar rätt för oss :)

    Har köpt trosskydd med doft idag, tack för tipset!


    Okej låter ju bra! Men konstigt att de inte informerar er mer om varför ni får 2-dagars? Alltså jag menar det är självklart inget fel med det - tvärt om så är ju bästa miljön i livmodern så finns väl ingen nackdel med att sätta in tidigt. Men vi har också haft problem med embryoutvecklingen och gjorde tre ivf och fick sammanlagt nu på sista två st som var bra dag 5. Innan avstannade alla i utvecklingen. O de har sjukhuset pratat om ganska mycket med oss om att det är lite ovanligt osv att ingen klarar sig till dag 5. De har bla pratat om att äggdonation kanske skulle kunna bli aktuellt (detta är ju förstås en individuell bedömning så det gäller ju bara mitt fall). Nu fick vi dock som sagt två stycken som klarade sig men vi får se i framtiden. Men ni har ju lyckats med en vilket är fantastiskt och så klart lovande inför framtiden! Tycker bara det är konstigt att de inte pratat med er mer då jag tror dag 5 är vanligast.... men kanske varierar lite från sjukhus till sjukhus!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Nu har det börjat blöda. Lite men ändå. Det är mens. Ruvardag 8 så länge fick man leva lyckligt! :( Hoppas det går bättre för er andra.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Försökt tre år. Gjort tre ivf, haft dålig embryoutveckling, bara fått sammanlagt två till frysen totalt, detta var ett av dem...

    Tack för tröst <3

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Lady) skrev 2020-02-22 22:41:02 följande:

    Jag säger bara HEJA ER!

    Ni är så starka, jag är verkligen imponerad av er kamp.

    Har ingen erfarenhet av detta, turligt nog för mig. Men jag beundrar er för er järnvilja, för ert tålamod och för att ni rent fysiskt faktiskt står ut!

    Kram och lycka till!!!


    Det var fint av dig! Det uppskattas o behövs med lite pepp, tack <3
Svar på tråden Ruvning dec 2019