• viseversa

    Min sambo skadar min hund

    Du dumpar aset som psykiskt misshandlar din hund. Så länge du tillåter det är du med på det. Vidrigt. Var en liknande tråd för inte alla länge sen och den ta ääälskade ju honom trots att han var elak mot hennes hund. Hur fan kan man älska ett sånt as undrar jag. Skulle du varit okej med att han behandlade barnet lika? Fy fan!

  • viseversa

    Omplacera den stackars hunden på en gång. Hon blir ju misshandlad och kuvad hos er och du låter det hända. Du säger att hon är som din dotter men ändå låter du detta AS misshandla och krossa hennes trygghet dagligen. Hon förtjänar fan bättre. En familj som älskar och respekterar henne. För ni gör det INTE någon av er. Kräks av detta. Såå vidrigt. Ring genast till hundstallet eller liknande och fråga om dom kan omplacera hunden till ett hem hon förtjänar för ditt as till man misshandlar henne och du tillåter det hända.

  • viseversa
    Anonym (Ylva) skrev 2019-12-05 20:04:57 följande:

    Känner verkligen igen detta. Du har skrivit om detta tidigare va?


    Ja antingen är det samma ts eller en annan hundägare som är gift med ett as. För den ts fick exakt samma svar som här. Att så länge hon tillåter att han är elak mot hunden så är hon med på misshandeln. Där skyllde hon på mannens kultur att i det landet han kommer ifrån sågs hunden som smutsig. Som om det var en jävla ursäkt.
  • viseversa
    Littleboss skrev 2019-12-06 01:34:44 följande:

    Jag ska förtydliga så ni slutar angripa mig. Han psykiskt skadar henne genom att skrämma henne inte slå eller röra . På samma sätt som han gör med mig när jag lämnar toan och liknande. Det finns alltså inget aggressivt med hans beteende. Han vet att jag inte uppskattar det och därför utnyttjar han de. Han skulle aldrig skada mig eller min dotter och inget djur heller för den delen. Han förstår sig inte på skadan han gör mentalt. Och tror det är en metod han börjat med för att jag skall göra mig av med henne, alltså inte heller något som pågått i år, och inte heller att jag sitter lungt och tittar på när detta händer utan han får så han tiger varje gång så. Ja han är usel på många sätt och vis som gör detta, det är jag medveten om men angrip inte mig är ni snälla jag behöver inte bli påhoppad då jag alltid skyddar min hund och aldrig skulle låta henne omges av att vara vid honom ensam(som jag skrev) det gör inte saken bättre att bli arga på mig då jag faktiskt försöker att hitta ett bra sätt att lösa detta på. JAG gör det jag kan för att hon ska må så bra så möjligt. Detta händer inte varenda dag. Dom är aldrig ensamma. Och på helgerna är hon i mina föräldrars hus och springer på åkrarna. Men genom att ge bort henne i detta skede så lär han sig att beteendet är okej. Ska hon lämnas vidare ska det vara mitt beslut inte hans maktspel som orsakar det så återigen var frågan HUR JAG BEMÖTER HONOM. det är inte andra hundar utan endast henne som han hatar. Och han har en gång i tiden älskat henne.


    Skämtar du eller? Fy fan du är ju inte bättre än han. Du försvarar ju hand sjuka beteende och skiter i din hund trygghet för att du är ego och för stolt. Fy faaan stackars hund.
  • viseversa

    Ingen ide att skriva mer. ts blev ledsen i ögat när vi kallade henne och hennes sjuka sambo för empatistörda så hpn avreggade sig. men hunden får nopg bo kvar i helvetet för ts försvarade ju beteendet. Vidrigt som satan. 

  • viseversa
    Anonym (HAR POLISANMÄLT) skrev 2019-12-07 17:10:37 följande:

    Jag har precis gjort en anmälan till polisen. Med ditt inlägg som bevis. Det du låter din hund utsättas för är djurplågeri och är straffbart här i Sverige. 


    Omg vad patetisk du är. Vad tror du polisen kommer göra? Dom utreder inte ens våldtäkter. Detta kommer läggas ner 2min efter din anmälan. Haha
Svar på tråden Min sambo skadar min hund