• Miu1234

    BIM januari

    Önskarbebis2020 skrev 2020-01-02 22:23:07 följande:

    Men vad kul!

    Har du några känningar i kroppen? Har ni försökt länge?


    För det första så hade jag den mest smärtsamma ägglossningen någonsin (har precis slutat med p-piller så kanske har trånga äggledare) efter ÄL har mina bröstvårtor varit väldigt känsliga och just nu ligger jag i soffan med samma mensvärk som jag brukar ha ca 2-3 dagar innan mens. Har jag räknat rätt så ska ägget fästas i morgon. Väntar just nu spänt på om jag kommer blöda då. Känner du något?
  • Miu1234
    Önskarbebis2020 skrev 2020-01-02 22:23:07 följande:

    Men vad kul!

    Har du några känningar i kroppen? Har ni försökt länge?


    Glömde svara på frågan om vi försökt länge: nej, detta är första försöket. Har inte fått den ?riktiga? mensen ännu, bara p-piller mens. Men fick enligt clearblue ägglossning (fast gubbe) så kroppen verkar ju fungera
  • Miu1234
    Mikkans skrev 2020-01-02 23:18:50 följande:

    Har precis samma symptom men huvudvärk också. Dock så har jag inte ätit preventivmedeö på flera år, har PCO.


    Åh vad spännande!! Tänk om någon av oss får en blödning i morgon?! Iih är så spänd!!! När funderar du på att testa dig?
  • Miu1234
    Mikkans skrev 2020-01-02 23:41:22 följande:

    Hoppas innerligt att vi slipper mens iaf och att vi i sånna fall får loten blödning av att fröet har satt sig :). Har stickningar på vänster sida oxå.. men jag vet ju vad hjärnan kan göra för spöken också.. all väntan är jobbig, man blir nästan tokig???? Jag är rädd för å blir så besviken så testar mig nog inte för än efter BIM...själv då??


    Jag förstår det.. har ni testat länge? Jag kommer nog göra ett test på ÄL + 9. Mest för att jag är så rastlös. Känns bättre att göra ngt än inget alls, men har också ett extremt kontrollbehov så kan vara det som spelar in.
  • Miu1234
    Mikkans skrev 2020-01-03 00:05:33 följande:

    Har också stort kontrollbehov så det är mycket troligt att jag ändå testar????. Vilket test kör du på då?


    Kommer nog inte ta ett digitalt utan ett med streck. Så man kan se med egna ögon. Märkte en höjning för ÄL på mina ÄL test-stickor långt före mitt digitala ÄL test så tänker att jag gör samma med graviditetstestet!
  • Miu1234

    Måste bara få skriva av mig lite. Alla mina symptom har försvunnit, ont i brösten, bröstvårtorna och magen. Allt var nog bara efterdyningarna av ägglossningen. Det känns så trist, ville verkligen att det skulle vara gravid tecken....

  • Miu1234
    Lyra78 skrev 2020-01-08 08:11:48 följande:

    Känner mig rätt deppig idag. Kunde inte hålla mig från att testa trots bara Äl +9, negativt. Och nu sjönk tempen dessutom :(. Tycker nog det är rätt tidigt för tempen att sjunka iofs, jag har BIM på söndag/måndag. Länge sen jag har varit så här skengravid så tyckte faktiskt att jag borde ha sett nåt på stickan idag. Jag har aldrig annars så här ömma bröst, allt skaver och att springa är omöjligt. Massor av andra symptom också men de kan jag ha vid pms, som molvärk, huggande i livmordern och neråt, trötthet, irritation. Var igår riktigt illamående vid ett par tillfällen och fick hoppet upp. Nåja, är väl bara att vänta och se , men det där tålamodet!

    Hur går det för er andra som har BIM snart?


    Jadu, tre dagar till BIM och får solklara negativa resultat. Har lite ont i bröstvårtorna fortfarande men känslan avtar mer än vad den tilltar. Är också riktigt deppig nu över detta. Blev ju gravid för 10 år sedan när jag bara glömde två piller, nu har jag tagit ägglossningstester och legat på rätt dagar. Är 27 fyller 28 så tycker inte att min fertilitet bör ha gått ner så himla mycket? Men det kanske den har. Är glad att jag börjar försöka nu iaf, och att jag inte väntade längre.
Svar på tråden BIM januari