Inlägg från: Sofieelises |Visa alla inlägg
  • Sofieelises

    BIM januari

    Freya18 skrev 2020-01-09 13:49:49 följande:

    ÄL+9 idag och känner mig så ogravid. Pms:en är under kontroll och jag har redan förberett mig på mens om några dagar. Tar inga test nu, för blir bara så himla besviken om det är negativt. Jag blir mindre besviken när mensen dyker upp. Testar nästa vecka om den uteblir.


    Wow, starkt att inte testa!! Jag är på äl+9 på söndag och kommer helt säkert testa fast jag lovat mig själv att låta bli egentligen...
  • Sofieelises
    Supertrio skrev 2020-01-09 16:20:54 följande:

    Behöver hjälp!!:)

    Ni som kör med både clearblues ÄL-tester OCH vanliga stickor, får ni utslag tidigare på CB eller stickorna? Fick starkt positivt på RFSUs sticka nyss men har konstigt nog inga symptom på ÄL idag? Det hade jag igår och dagen innan. Kan stickorna gett utslag för sent?? Känner typ att alla mina ÄL-symptom var för 1-2 dagar sedan..?? Förvirrad!!


    Jag får alltid positivt på cbs digitala ca 0,5-1 dygn före vanliga stickorna ger utslag (använder också rfsu).
  • Sofieelises
    Millagrstrom skrev 2020-01-09 10:54:39 följande:

    Hej brudar.

    Jag har bim 13/1.

    Är på bim-4 idag.

    Tog detta test för en stund sedan.

    Lyoyds testa tidigt.

    Någon som har erfarenhet av dessa test?

    Tror det kan vara ett spök.

    Jag var tvungen att öppna testet pga reflektion.

    Ska självklart inte lita på resultatet,ska testa med morgunurin imorgon.

    Vill t illlägga att jag testade med ett PE igår.

    Och fick ett svagt plus.

    Vad tror ni?

    Bifogar orginalbilden samt en nermörkad bild.


    Hmm jag hade inte tolkat just detta som positivt, ser ut som torkstreck - MEN familjeliv gör inte bilderna rättvisa här heller så det kanske är tydligare irl? Ska du testa igen? Håller tummarna!!
  • Sofieelises

    Ni som är runt ÄL+5-9 där någonstans, vad har ni för symptom? Jag är på ÄL+7 och har haft så sjukt mycket kramp/ont i nedre delen av magen senaste två dagarna, fått använda värmedyna t o m. Har dessutom fått ökade flytningar. Tror verkligen att det kan ha blivit något denna månad då dessa symptom påminner om när jag plussat tidigare!!

  • Sofieelises
    Snarttrettiochtrevar89 skrev 2020-01-10 10:04:29 följande:

    Jag är på äl +6 och känner inget som jag kopplar till eventuell graviditet. Har mått illa och haft huvudvärk hela förmiddagen men det beror troligtvis mer på att vi försov oss med tre barn i morse. Jag är expert på att vara skengravid så jag ställer in mig på att det inte hänt något.

    Men ditt låter spännande! Håller tummarna för dig! Hur gamla är de andra barnen?


    Försova sig med tre är inte kul alltså.. Jag har en (snart) 6-åring, en treåring och en tvååring. Hur gamla är dina?

    Haha samma här, var ju stensäker på att jag var gravid förra månaden så litar INTE på min kropp. Vill inte hoppas och bli besviken.
  • Sofieelises
    Snarttrettiochtrevar89 skrev 2020-01-10 17:18:20 följande:

    Vad kul! Då har vi nästan på pricken lika. Jag har en sexåring, fyraåring och tvååring. Är du lika galen som jag och drömmer om tvillingar..?


    Nämsn gud vad kul ändå! :D Hade ju varit himla kul om vi plussade samtidigt nu också och fick hänga i gravidgrupp ihop :)

    Jaa tvillingar hade varit såå magiskt! T o m googlat hur man ökar chanserna för det men det är nog kört för min del xD När jag är närmare 40 om en sisådär 10 år kanske man kan göra ett försök med det, haha (förstått att det är vanligare att släppa två ägg ju äldre man blir)..

    När ska du testa (om du ska göra det?). Jag hade lovat mig själv att vänta till söndag men kommer ta ett test imorgon på äl+8, fast jag vet att det är lönlöst egentligen......... Jag blir lite knäpp av det här med att försöka bli gravid :p
  • Sofieelises

    Äl+8 och negativt test imorse. För tidigt för att testa egentligen men besviken blir man ju ändå. Känner verkligen en stark magkänsla att jag är gravid denna gång så vi får väl se om det blir femte gången gillt eller inte..

  • Sofieelises
    Snarttrettiochtrevar89 skrev 2020-01-10 23:20:55 följande:

    Haha! Du, jag har gjort precis samma! Äter folsyra endast för att det kan öka chansen. Självklart är det ju bra ändå, men har aldrig ätit det inför en graviditet tidigare. Min mormor var tvilling och min mamma har varit gravid med tvillingar och likaså min syster så det tycks finnas i släkten genetiskt.

    Jag har testat.. Utan att tänka köpte jag ett RFSUpack på Ica vid lunch. Och eftersom det är tvåpack kunde jag självklart inte hålla mig. Det var tokblankt. Såklart. Vad tror jag liksom?

    Det hade varit väldigt kul att få följas åt!


    Åh men då har du ju goda chanser för tvillingar låter det som ;) vilken dröm...

    Ja men jag veeeet, testade själv idag på äl+8, blankt såklart och varför testar man ens??? Besviken ändå fast jag vet att det är för tidigt. Magkänslan säger verkligen att det blivit något denna månad (plus ökade flytningar och kramp i magen, noll symptom i övrigt) men jag vet inte. Litar inte på min kropp alls.
  • Sofieelises
    Miu1234 skrev 2020-01-11 12:14:55 följande:

    både jag och mannen ser ett streck, är vi galna?


    Ser svagt!! Dock är cb early det test som ger mest spök (jag tycker alltid att det går att ana ett streck på dem även fast alla andra test är negativa).

    Håller tummarna nu för att ditt är äkta och ökar i styrka!
  • Sofieelises
    Tjoppa12 skrev 2020-01-11 18:18:26 följande:

    Jag har googlat runt tills jag blivit galen men inte fått ett riktigt svar. Alkohol när man ska försöka skaffa barn är ju ändå rätt logiskt och lätt att hitta info om att man ska dra ner på. Jag har inte druckit en droppe under detta försök, men idag på ål+4 ska jag på en tjejkväll där dom andra kommer dricka. Om jag dricker cider, är det dumt ? Känns som jag sabbar chanserna. Hur "illa" är det att dricka när man är där jag är i cykeln ?


    Jag hade unnat mig cider, med tanke på att ägget inte ens fäst ännu på äl+4. Tror inte du behöver ha dåligt samvete för det men gör det som känns bäst för dig!! "En gång är ingen gång". Ha en kul kväll nu :)
Svar på tråden BIM januari