Inlägg från: Anonym (Psykolog) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Psykolog)

    Bedragen man

    Kan tipsa om att ta kontakt med en psykolog som är specialiserad på just otrohet. En i min vänskapskrets beslöt sig för att förlåta sin partner som haft affär på sidan om äktenskapet, det var tungt för berörd men psykologen hjälpte enormt i detta fall.

    Om hon vill pröva igen måste hon förstå att det krävs enorm mycket jobb från hennes sida. Hon ska förstå att du behöver bekräftelse nu mer än någonsin.

    Det hon gjort är bland det värsta som finns, jag önskar dig all lycka till. Ingen ska behöva bli bedragen.

  • Anonym (Psykolog)
    Hocke skrev 2019-12-10 20:09:36 följande:

    Problemet är att hon inte känner någon som helst ånger, då hon anser att vi inte haft nåt förhållande under 2 år. Det här varit dåligt och kallt absolut men ändå ett förhållande. Vi har hela tiden levt ihop hela familjen. Hon anser även att jag måste hitta någon annan som tröstar mig, (Det är inte mitt jobb) säge hon.


    Låter som att hon inte anser att det hon gjort är fel?

    Har ni pratat och kommit överens om att de varit dåligt och iom det får ni vara med andra, då köper jag hennes resonemang. Men så verkar inte fallet.

    Det är oftast ett stort sorgearbete som det bedragna får arbeta sig igenom, ska då bedragaren stå utanför det och inte trösta sin partner när den är ledsen över något som denne gjort själv? Tycker jag inte låter rättvist
Svar på tråden Bedragen man