Inlägg från: Anonym (Anonym 666) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym 666)

    Ledsen och sårad, mikrootrohet?

    Anonym (Ledsen) skrev 2019-12-12 15:49:10 följande:
    Ja det största problemet är inte att han tittar på tjejer utan att han aktivt söker på en specifik tjej. Det indikerar ju uppenbarligen att han är attraherad och har ett behov av att se just henne. Det är det som gör ont. Jag har läst om fenomenet mikrootrohet och experter trycker just på att man trånar efter en specifik person på nätet. Jag vet bara inte riktigt hur jag ska lyfta detta. Han är en fin människa och jag vet att han skulle lyssna och må dåligt över situationen men det är också gränsdragningen över vad jag har rätt att begära och hans privatliv.
    Du har rätt att begära det som får dig att må bra. Om han gör något som får dig att må dåligt är det uppenbart att han bör anpassa sig om ni ska vara ett par. Alla har rätt att sätta gränser, det gäller er också.

    Du får väl ta upp det någon kväll när ni garanterat inte blir störda, säg att du råkade se att han aktivt söker upp just den tjejens sexiga bilder, säg att det får dig att må otroligt dåligt och att du vill att han slutar, både gällande henne och om det skulle vara andra kvinnor i framtiden. Det räcker så.
Svar på tråden Ledsen och sårad, mikrootrohet?