• Anonym (Bea)

    Ledsen och sårad, mikrootrohet?

    Du är nog inte ensam om att bli sårad för en sådan sak. Dina ätstörningar är såklart ett annat problem. Men problemet med din man är väl att han verkar vara en tönt? Jag menar, i mitt fall hade jag mer bekymrat mig över att tappa åtrån till min man om det visade sig att han var en sån tönt som höll på och smygkollade nån tjejs instagram.

  • Anonym (Bea)
    Anonym (Anonym 666) skrev 2019-12-12 16:09:26 följande:

    Du har rätt att begära det som får dig att må bra. Om han gör något som får dig att må dåligt är det uppenbart att han bör anpassa sig om ni ska vara ett par. Alla har rätt att sätta gränser, det gäller er också.

    Du får väl ta upp det någon kväll när ni garanterat inte blir störda, säg att du råkade se att han aktivt söker upp just den tjejens sexiga bilder, säg att det får dig att må otroligt dåligt och att du vill att han slutar, både gällande henne och om det skulle vara andra kvinnor i framtiden. Det räcker så.


    Om du fortfarande vill ha honom så är det ju såhär du får göra. Men problemet kvarstår ju, att han är personen som gör sånt och uppenbarligen tänder mycket på henne. Vill du vara med någon som vill ha något annat men (låtsas) göra uppoffringen att släppa det för din skull (han kommer fortsätta, bara göra det i privat läge så historiken inte syns)? Varför skulle du vilja vara med någon som vill ha någon annan och tänder mer på någon annan? (Plus verkar ha osexigt stalking-beteende) Vi är alla olika. Men hade det varit min man hade det varit slut. Alltså, hade jag fått reda på att han åtrådde någon annan specifik person mer än mig så hade jag lämnat. Ett sådant förhållande skulle aldrig funka för mig.
  • Anonym (Bea)
    annabellelee skrev 2019-12-12 16:29:22 följande:

    Jag hade inte tyckt att det kändes bra, men jag räknar det inte som otrohet. Man kan liksom inte kontrollera vad en annan människa tänker och tycker. Jag räknar med att min man regelbundet ser kvinnor som han finner attraktiva, (men jag litar på att han bara tittar på dem och inget mer),men jag frågar inte eller gräver i det, för det är hans tankar och jag mår bara dåligt av att veta mer om det.


    Men (för de flesta) är det stor skillnad på att titta på porr (dvs random personer som är attraktiva/gör attraktiva saker) mot att stalk-runka till en specifik tjej på instagram. Det första bryr jag mig inte om. Det andra hade i mitt fall lett till separation.

    Du får fråga dig TS, känner din man dig så pass väl att han vet att du skulle se det här som en form av otrohet eller att det skulle såra dig? Om ja, då har han uppenbarligen inga problem med att göra det ändå. Det är väl egentligen ett större problem. Problemet kvarstår att du är gift med någon som suktar efter någon annan. Kul sexlivet blir framöver för dig! När han blundar så vet du vem han fantiserar om....
  • Anonym (Bea)

    Sjuka ni är som sparkar på TS. Låt henne vara. Ni vet ingenting om deras relation. Och sluta uttala er som om ni vore experter med facit. Ni är precis lika vilse i livet och fucked up som alla andra!

    TS. Det är ditt liv, din relation, din man och dina gränser. Prata med honom. Om vad ni har för gränser för otrohet. Hur du mår osv. Förbered dig dock på att han är den han är. Du får fråga dig själv hur du vill ha det och vad du kan stå ut med med honom. Önskar dig lycka till!

  • Anonym (Bea)
    Anonym (Camilla) skrev 2019-12-12 18:48:57 följande:

    Nämen nu spårar det ur. Du kan inte projicera dina ätstörningar på din man. Problemet ligger i ditt knä och kan inte skyllas på någon annan. Inte heller någon annans handlande gentemot tredje person. Eller som i ditt fall förmodat handlande. Du gör antaganden som du inte har någon som helst grund för. Förstår att det är jobbigt och att det triggar men skärp dig. Det där är ett klart feltänk hos dig. Du bör söka hjälp för det där. Annars har du inte en chans i helvete att finna någon lösning. Nu har du inte bara stickat dig en offerkofta utan en hel overall.


    Wow. Snacka om att du har satt dig på en väldigt hög häst. (Jävla töntig oneliner om offerkoftan. Skämskuddenivå på den.)
  • Anonym (Bea)
    Anonym (A) skrev 2019-12-12 18:59:43 följande:

    Så om man inte håller med dig och TS så är man "vilse i livet och fucked up"?


    Skrev jag inte. Typ alla människor är ju det. Även ni.
Svar på tråden Ledsen och sårad, mikrootrohet?