• Allis1000

    Elak dotter

    Agdaa skrev 2019-12-20 19:31:32 följande:

    Svårt att gå vidare och vara trevlig just nu.

    Hon har aldrig respekterat mig och är alltid så sarkastisk mot mig. Droppen var när jag beklagade mig o hon sa att ja då får du hoppa från en bro då. Jag är redan pressad av min situation i nytt land utan jobb o dessutom brutit armen o svårt att göra allting ensam men hon erbjuder aldrig nån hjälp, förväntar sig bara att få hjälp själv, då helst ekonomiskt. Hon vill inte prata om problem alls men pratar gärna och ofta om allt som måste köpas, köpas, köpas. Hon är väldigt ytlig tyvärr och vill bara prata om henne själv och vad som ska köpas. Tyvärr har hon blivit bortskämd med att svärföräldrarna som har det bättre ställt, hjälper till med allt och vi kan inte ha ett normalt samtal längre utan att prata om pengar. Jag tycker att hon har utvecklats till en bortskämd fjortis men det är just vad hon kallar mig för men hon är 33 nu o borde ha lärt sig vad empati är tycker jag.


    Det är inte läge att beklaga sig överhuvudtaget för en nybliven mamma. Hon har det tufft, stor omställning med hormoner, föga sömn, enormt ansvar, och behöver endast positiv energi som hon ska ge till den lilla bebisen.

    Du verkar ha stora behov själv av stöd, men din dotter ska inte ge det till dig. Kanske bäst du flyttar men till Sverige igen?
Svar på tråden Elak dotter