• Sun 12 Jan 2020 08:23
    5857 visningar
    27 svar
    +1
    27
    5857

    Elak dotter

    Pratade du med din dotter om vad hon ville före flytten? Om hon ville att du skulle flytta för att vara nära och kunna hjälpa henne så beter hon sig märkligt.

    Flyttade du på eget bevåg och nu hintar om hur mycket du offrat för hennes skull så är hennes beteende mer förståeligt.

    Oavsett vilket så är det omvälvande att bli mamma och även om hon inte berättar om det som är jobbigt för dig så är troligtvis inte allt bara toppen och fina fisken.

  • Mon 20 Jan 2020 09:59
    #22
    +1
    Agdaa skrev 2020-01-17 13:15:30 följande:

    Trodde inte heller att man skulle kunna (behöva) blocka sin dotter :o men känn själv hur det känns att få 20 meddelanden varje dag om hur usel och värdelös man är. Jag har gjort allt för henne i alla år och nu ville vi flytta hit för att kunna se mitt barnbarn växa upp vilket skulle vara svårt med våra träffar 2 ggr/år vid födelsedagar o semester.

    Hon ringde varje dag innan vi flyttade o sa hur mycket hon såg fram emot att vi skulle komma o räknade dagarna men sen när vi kom hit fanns ingen plats för mig och min son i hennes perfekta liv. Hon vill bara att jag ska städa hos henne och bidra ekonomiskt som hennes svärföräldrar gör men jag har inte de resurserna :(

    Nån som vet om det finns nån motsvarande familjerådgivning i Norge? Kanske enda utvägen är att gå och prata med någon utomstående innan jag packar upp allt igen o rycker upp sonen från skolan igen o flyttar hem till nåt som inte finns kvar då jag sålde lägenheten o trodde vi skulle börja nytt liv här.


    Jag blir lite paff av att läsa att du har en son i skolålder. Vad sa han om att flytta till Norge? Du kanske ska låta din vuxna dotter klara sig själv och istället fokusera på din son? Vad vill han? Hur klarar han av flytten och allt drama mellan dig och din dotter? Det är inte alltid lätt att byta skola än mindre att byta land. Är du inte rädd att han känner sig förbisedd när du lägger så mycket fokus på ditt barnbarn och din dotter?
    Agdaa skrev 2020-01-11 13:05:04 följande:

    Nej, har ingen annan och har precis flyttat hit för min dotters skull o lämnat allt i Sverige. Vet inte vad jag ska göra för jag vill ju träffa min dotterdotter. Får bara skit för det oxå. Har inte träffat någon av dem sedan julafton. Men jag klarar inte att träffa henne än Hon har sårat mig för mycket :(


    Det kanske bara var i affekt du skrev att du inte har någon annan än din dotter. Jag hoppas du inte säger sådant så din son hör det.
Svar på tråden Elak dotter