• Sjuttiosjuan

    Vi som planerar äggdonation 2020

    Lilly2013 skrev 2020-02-13 09:50:47 följande:

    Ja då e vi igång igen. Procrenspruta den 25/2 sen blir den FET runt den 25/3.


    Skönt med en plan! Hejja Hejja!!!!
  • Sjuttiosjuan
    CrookedTail skrev 2020-02-13 16:17:28 följande:

    Jag väntar fortfarande på att få göra ny hysto hos Sokolova i GBG. Senaste var att det beställda instrumentet kommer v.9 eller 10. Allt går så lååångsamt!


    Segt!! Blev det någon häst:)
  • Sjuttiosjuan
    Fertilitetsresa skrev 2020-02-17 13:01:46 följande:

    Usch, jag känner mig jättenervös inför testdag imorgon :(

    Förra veckan trodde jag verkligen att det hade tagit sig! Torsdag-Fredag mådde jag verkligen jätteilla (tidigt tecken men ändå?), på lördagen bara lite illa, sedan ingenting. Tuttarna har varit stora och spända, men nu tycker jag att det börjar gå tillbaka.

    Bävar inför imorgon :( Men vi få det gjort!

    Hur har det gått för dig idag Limarie? <3


    Åhhh, håller verkligen tummarna!!!
  • Sjuttiosjuan
    karindefrumerie skrev 2020-02-17 21:57:27 följande:

    Hej! Jag är helt ny i detta forum. Jag och min man har fyra IVF-försök bakom oss. 1:a blev 3 blastocyster varav en fäste men blev missfall i v 11, de två följande behandlingar blev det inga embryon alls och vårt sista som i precis avslutade blev ett embryo som sattes in dag 3 men som inte fäste. Jag orkar inte göra fler ivf-försök så nu funderar vi över äggdonation. Vi undra om någon här har erfarenhet av Olgakliniken i St Petersburg? Tacksam för svar och tips i största allmänhet. Fy fan vilken kamp detta är alltså...


    Vi är flera i tråden som lyckats hos Olga! Bara bra saker att säga, väntar vårt andra ÄD barn därifrån nu:) Två graviditeter på 3 insättningar!

    Kämpa <3
  • Sjuttiosjuan
    sandraabinger skrev 2020-02-19 16:08:23 följande:

    Nu ruvar jag! :) gjorde FET idag, testdag blir den 2/3:)


    Spännande tider!!! Håller tummar och tår!
  • Sjuttiosjuan
    sandraabinger skrev 2020-02-24 08:37:18 följande:

    Just nu känns det sådär, mycket känslor. Ren psykisk terror att ruva :(... är på RD 5 idag. Igår EM fick jag rosa/rött på trosskyddet på EM. Lite ont i magen. Sedan var det lugnt fram tills närmare midnatt då jag fick riktiga smärtor, låg dubbelvikt och fick ta Alvedon. Bara rött på trosskyddet men inga klumpar! ... blöder idag med och har ont i magen, fortfarande inga klumpar.. tänker att det kan vara en Nidblödning, men det känns inte bra alls :(... usch så jobbigt detta är.


    Fy, stackare:( Det är det jobbigaste som finns att ruva..

    Hoppas det inte betyder något! Håller tummarna<3
  • Sjuttiosjuan
    KajsaMia skrev 2020-03-13 11:43:52 följande:

    Får man något garanti på Olga som säger att, jag vet inte, om de inte får ut ägg så blir det äggdonation till samma pris? Jag är inte ett dugg insatt i alla dessa garantier. Men en sån deal vore lockande.

    Är det öht bekvämt med Olga logistiksmässigt? Visum förstår jag måste man ha, men annars, boende, flyg, distans från flygplatsen? Är det krångligt eller klarar man sig lätt? Resan till Ryssland är helt enkelt inte något jag kunde så lätt tänka mig, lättare med Lettland, Tjeckien, Polen... Men visst har Olga superbra rykte!


    Väldigt smidigt. Resan tar 1h 10 min och man blir hämtad på flygplatsen. Resan till kliniken tar ca 30-45 min. Kliniken ligger centralt med massor av prisvärda hotell och sjyssta restauranger runt omkring. Inte krångligt alls :)

    Lycka till med valet av klinik!
  • Sjuttiosjuan

    Ska vi hålla oss till att diskutera ofrivillig barnlöshet här kanske:) Man blir ju matad med information från alla möjliga håll ändå.

    Alla individer, forskare, länder osv agerar och informerar på olika sätt så det får vi nog respektera.

    Jag lider med er som måste skjuta upp era behandlingar på obestämd tid. Massa styrka till er<3

  • Sjuttiosjuan
    Sofia95 skrev 2020-05-01 20:43:14 följande:

    Jag har en fråga angående priserna för ÄD hos Olga.

    ÄD för 9900 euro står det att de garanterar minst 10 färska ägg, varav minst 3 blastocyster. Det står också att priset inkluderar en insättning och frysning av de andra. Om det inte tar sig första gången och man vill använda de frysta, nån som vet vad priset är då?


    Hej!

    Tror vi betalade 1800 euro för insättning:)

    Vi har en tjej och är i v 34 med en liten pojke. Lycka till, Olga är ett mycket bra val!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2020