• nypan78

    Vi som planerar äggdonation 2020

    Hej,
    jag är ny här.
    Efter 4 misslyckade IVF och sammanlagt 5 återföringar tror jag det är dags att fundera över ÄD. Frågan är bara hur vi får till det i Coronatider. Utomlands eller Sverige spelar nog ingen roll längre, bara det inte drar ut på tiden, jag fyller 42 iår.
    Hur tänker ni?

    Hur går förberedelserna till? Hörde att man kan sätta in ett ägg i den egna cykeln (så länge slemhinnan ser fint ut, stämmer det?
    Kram på er

  • nypan78
    Limarie skrev 2020-04-17 12:12:16 följande:

    Ja, och ni har kommit så nära. Ni har några i frysen om jag minns rätt?


    Jag fick höra av Livio att man inte gör ÄD nu pga att man då är riskgraviditet. Så vi kan inte påbörja ngn process nu.
  • nypan78
    PeeWee44 skrev 2020-07-16 21:50:40 följande:

    Hos Olga i st Petersburg får du bara ta lugna promenader första 12 veckorna om du gör i konstgjord cykel. Efter 12 veckor tar moderkakan över då är det inte lika farligt. Olga använder mycket mer hormoner från början dessutom. Så var försiktig när du blir gravid så du inte bränner hormonerna och får missfall. Om du har sex ska du ta en extra progynon tex.


    Jag käste om förhållningsregler på olgas hemsida. Själv gjorde jag insättning i annan klinik i veckan och är ju lite orolig lver vad som är ok angående träning och hormoner. Min kropp är van vid en hel del trämen doseringen av estrogen var ju lagom och slemhinnsåg perfekt ut vid tf. Simmade imorse det verkar ju ok för man inte får son puls...
  • nypan78
    Sjuttiosjuan skrev 2020-07-18 12:48:18 följande:

    Jag kan väl glatt erkänna att jag fuskat en del .. Fösta graviditeten körde jag promenad i hyffsat raskt tempo varje dag samt simning lite lugnare. Men så fick jag ju en hel del blödningar också som dock gick bra men var ju rätt påfrestande.

    Nu med andra tog jag det lugnare men har häst så red som vanligt, fick blödningar då med. Har väldigt hög förbränning i mig själv så tror delvis det beror på det. Löser ju sig oftast med att äta mer hormoner men blödningar är ju sjukt påfrestande på psyket så kanske bättre att bara lägga ner och ta det lugnt. Är ju trots allt bara 12 v av ditt liv:)


    Sant! Jag simmade igår morse och ett morgondopp i östersjön är ju ingen träning kanske heller. I en intervju med Olga vill jag minnas att hon sa att lite lugn simning är ok. Hoppas jag kan ta det tillräckligt lugnt. Hushållsarbete och barnens aktiviteter rullar ju ändå på. Hmmman vill ju göra rätt såklart och de sa inte att man kan "bränna hormoner" i min klinik i Prag.

    Finns det andra källor än Olga för det?
  • nypan78
    GrodanS77 skrev 2020-07-18 22:17:17 följande:

    Nypan78, hur mycket crinone tar du?


    Hej

    Jag tar Lutinus 3ggr 2 om dagen...
  • nypan78

    Jag är på rd6 idag och har mått lite lustigt sådär, var bara tvungen att tjuvtesta lite. Galet starkt ju för dag 6

    Nu är det väl bara å vänta. Rekommenderar er kliniker även blodprov?

  • nypan78

    Ska man kolla upp hormonnivåerna med blodprov på egen hand när man fått pluss? Man vill ju göra allt för att det ska förbli så ????

    Tacksam för alla svar

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2020