Inlägg från: vårsommarhöstvinter |Visa alla inlägg
  • vårsommarhöstvinter

    Vi som planerar äggdonation 2020

    IrisEir skrev 2020-11-06 17:10:13 följande:
    Å vad skönt med symptom igen! Kräkreflex i duschen alltså Skrattande Jobbigt med flytningarna, håller alla tummar för att de avtar som de gjorde med din dotter. Ja håll dig så lugn som möjligt. Jag har också fått lite mer brun/grått i den första crinonen som kom ut sedan i söndags. Efter att jag rört lite mer på mig igår. Ev läcker hematomet lite. Eller hur nu korrekt benämning är. Ska skippa aspirin till på måndag och då nytt UL. Ja att kunna jobba hemma nu är verkligen en life saver!
    Skönt att det verkar tuffa på!
  • vårsommarhöstvinter

    Ni som har åkt till Ryssland, har ni haft era vitaminer i en dosett i bagaget? Undrar om det är okej eller om man blir av med dem då när man passerar någon gräns/tull. Eller har ni tagit med alla burkar? Känns som att det blir lite mycket att släpa på.

  • vårsommarhöstvinter
    bellis2 skrev 2020-11-07 12:23:41 följande:
    Påsar och dosett. Tog däremot bild på alla vitaminburkar. Kändes mer som att de var intresserade av kontanter man hade med sig och värdesaker. Kommer du iväg snart?
    Finns det några begränsningar vad beträffar kontanter och värdesaker? Jag ska åka snart, ja! Ska bli så spännande (men första vändan är det bara hysteroskopi).
  • vårsommarhöstvinter

    Är det någon som har flugit med Olga-planet från Vantaa Airport till Pulkovo Airport och vet hur det är att ta sig runt på flygplatsen? Den verkar inte så stor? Både landar och ska åka från terminal 2, men det är bara 35 minuter mellan att jag landar till dess att jag måste checka in så det känns lite stressigt. Kan man checka in på förhand till Olga-planet? Då hade man ju bara behövt lämna in väskan innan incheckningen stänger, tänker jag.

  • vårsommarhöstvinter
    bellis2 skrev 2020-11-07 13:20:16 följande:
    Ingen aning, de frågade men sedan var det bara att gå in. Kort fungerar väldigt bra i St Petersburg. När vi var där i augusti var det inte mycket folk på flygplatsen och jag trodde vi skulle fastna där längre men det var tvärtom.

    Vad roligt, ett steg närmare!
    Tack! Och ja, alla bäckar små ... många små steg innan man är framme vid målet.
  • vårsommarhöstvinter
    bellis2 skrev 2020-11-07 13:58:22 följande:
    Det vet jag tyvärr inte.

    Vi åkte från Stockholm men tänker att det är lite samma process. Vi kunde inte checka in i förväg på ditvägen men däremot på hemvägen skulle vi göra det. Kolla med samordnaren hur det fungerar.

    Planet blev dessutom försenat med ca 2-3 timmar ( kommer inte ihåg exakt) från Stockholm, vilket var hemskt eftersom vi satt med munskydd.

    Eftersom det är privat så räknar de in patienterna (lite som en klassresa) så de kommer vänta in dig. Och jag tänker att ni kommer vara flera från Stockholm som åker så ni hamnar på samma flyg?
    Det låter ju väldigt bra, hoppas det är så nu med, att de väntar om man blir sen. Men de skriver att man absolut måste vara i tid till incheckningen. Måste nog fråga kliniken, tror jag.
  • vårsommarhöstvinter
    Micro skrev 2020-11-09 17:46:25 följande:

    En fråga till er som har eller ska till Olga i St Petersburg. Har ni fått Rysslandsintyg från er hemförsäkring? Mitt bolag säger att det inte går eftersom UD avråder. Känner mig osäker att åka som situationen är nu men Olga vill att jag kommer för hysteroskopi först. Hur känner ni Andersson nyss varit eller ska till Olga?


    Med Folksam är det inga problem.
  • vårsommarhöstvinter
    Micro skrev 2020-11-09 18:59:25 följande:
    Kul med någon som är på varg ???? Olga vill att jag oxå åker snart för hysto. Har du bestämt när du ska åka? Hur känner du för att resa med tanke på Corona? Jag känner mig kluven, vill inte vänta heller.
    Jag tror det är rätt lugnt att åka om man är försiktig och följer alla regler om handskar och munskydd och inte vistas i folksamlingar. Läste en artikel nyligen om att det är väldigt liten risk på planen. Luften cirkulerar mycket och genom filter som tar viruset och så har alla munskydd. Alla på Olga-planet har ju dessutom testat sig nyligen.
  • vårsommarhöstvinter
    Micro skrev 2020-11-09 19:22:48 följande:
    Tack för tipset:) Ska du flyga med Olgas flyg från Helsingfors?
    Ja, det tänkte jag. Känns smidigast, åtminstone första gången. Hur tänkte du göra?
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2020