Inlägg från: Asparaghus |Visa alla inlägg
  • Asparaghus

    BF september 2020

    Hejhej

    Tror att jag kan hoppa in här..

    Är snart 35 år och plussade i Tisdags.

    Väldigt blandande känslor och mycket tankar kring det då jag trodde jag var "färdig" med barn då jag har tvillingkillar födda 2007 och hela den resan var så vansinnigt "komplicerad" hela vägen från barnlöshetsutredning, behandlingar, mkt svår graviditet och förlossning samt tid efteråt. Såväl fysiskt som psykiskt.

    Dock är det min sambos första barn.

    Hade sm 8/12, har inte haft en superregelbunden cykel utan legat mellan 30-35 dagar sådär, så jag vet inte riktigt hur långt jag är.

    Men V 5-7 någonting borde det vara, MEN, Clearblue digital visade igår morse (och i förrgår em) bara 1-2 v så det förvirrade mig lite?

    Har inbokat tidigt UL (VUL antar jag) på Torsdag, hoppas få reda på mer då.

    Någon mer som testat med CB digital och har då veckoindikationen stämt?

  • Asparaghus
    LexieLi skrev 2020-01-26 20:53:19 följande:

    Hej allihopa! Jag plussade 17/1 och gick in i vecka 6 igår. Det var vårt första försök till att bli gravida och det fäste direkt, var duktigt chockade både jag och min sambo när vi såg plusset :) Beräknad BF är 25/9 och det är första gången jag är gravid. Jag är 28 och sambon 26 år och vi är hemmahörande i Skaraborg.

    Har haft stickande/molande värk i nedre del av magen under veckan som varit. Har även upplevt illamående efter lunch och middag men det har lugnade ner sig nu under helgen. Däremot är jag supertrött och känner mig låg och rastlös i kroppen från och till haha????.

    Jag sökte på nämnd FB-grupp "BF september 2020<3" men hittade tyvärr inte den :/ någon som har startat någon ny? :)

    Grattis till oss alla! :D


    Gruppen är nog stängd/full tyvärr för jag hittar inte den heller.

    Någon som vill skapa en ny (hemlig gärna)?

    Ang ultraljud görs det första (vid normal-grav) här i detta landstinget runt v 11-13 och då är det KUB-testet som görs. Sen rutin-ul vid 18-20.

    Jag ska göra ett VUL på Torsdag (då jag burit en högriskgrav tidigare). Då räknar dom att jag är i 7+4 men jag tror mer på max 7+0 eftersom jag inte har en 28 dagars cykel utan 31-33 sådär.
  • Asparaghus
    LexieLi skrev 2020-01-28 07:31:55 följande:

    Ny Fb-grupp, samma som tidigare nämnt ovan - stänger den när/om den kommer upp i 20 medlemmar :) gruppen heter "2020 septemberkul". Vi ses där!


    Har ansökt om medlemskap!
Svar på tråden BF september 2020