• Bjoer

    Nygift och otrogen

    molly50 skrev 2020-02-04 08:39:22 följande:
    Men varför berättar han för dig att hon har sms:at honom?
    Om han verkligen vill att du ska kunna glömma och gå vidare så är det väldigt onödigt av honom,tycker jag.
    Och varför vill hon prata om aborten? Vad finns det att prata om när den redan är gjord?
    Varför blockerar han inte henne bara så hon inte kan kontakta honom?
    Det vore väl det bästa för din skull.
    Då visar han åtminstone att han verkligen inte vill ha med henne att göra.
    Och skulle hon fortsätta kontakta honom ändå så återstår väl bara en polisanmälan.
    Om han verkligen inte vill ha mer kontakt med henne.
    Antagligen för att han vill vara öppen med allt som gäller henne för att TS inte ska bli misstänksam. För att TS ska börja lita på honom igen. Att smyga med att man blir kontaktad är inte supersmart, liksom.

    Angående att blocka henne så känns det rätt känslokallt. En abort är liksom inte över bara för att den är utförd. Däremot kanske hon snarare behöver prata med en vän än honom. Vilket är det råd han borde ge henne.
  • Bjoer
    molly50 skrev 2020-02-04 13:07:25 följande:
    Jo,men om TS mår dåligt varje gång hon får veta att älskarinnan har kontaktat honom så är det kanske inte så bra att berätta allt heller.
    Däremot så håller jag med om att han borde ha sagt till henne att prata med en vän om aborten istället för med honom.
    Isf. får de komma överens om det i förväg. Typ: "Vill du att jag meddelar varje gång jag har kontakt med henne?"
  • Bjoer
    Anonym (jaha) skrev 2020-02-04 13:18:33 följande:
    Vilket i sig är totalt värdelöst eftersom det bygger på att han håller sitt ord om att han ska meddela som han givetvis kan skita i att göra precis som han sket i allt annat han lovat TS.
    Visst kan han skita i det, men det ligger i hans intresse att vinna tillbaka förtroende. Poängen är snarare att om man INTE ska meddela henne så måste det kommuniceras först, så att hon är med på det.
  • Bjoer
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-05 00:20:47 följande:
    Förstår vad du menar men den här kvinnan är sjuk. Av alla han kunde välja valde han en galning... har försökt känna empati för henne men hon förtjänar det inte...
    Nu har jag inte läst alla 90 sidor i den här tråden, men vad är det som gör att du tror hon är en galning? Om vi räknar bort det din man säger, för det skulle jag inte lita på för fem öre.
  • Bjoer
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-05 12:40:32 följande:
    Nej men hon är typ besatt av honom. Hör av sig massor och vägrar släppa det som var. Han har tydligt markerat att han inte vill ha nåt med henne att göra och att han tycker illa om henne men hon hittar ändå kryphål... dom har inte träffats sen hon fick reda på att hon var gravid men ändå håller hon på. Som att hon gett sig fan på att förstöra mellan oss..
    Så de har inte setts eller pratat på riktigt sen hon blev gravid?! Really?

    Ärligt talat förstår jag henne lite. Hur skulle du tycka det kändes om du träffade någon, ni hade sex några gånger, du blev gravid och då ville han inte träffas mer och tvingade dig till en abort. När aborten vad gjord bröt han kontakten. Tycker du det känns som ett rimligt beteende från din kille? Förstår du inte att hon känner sig utsatt och övergiven? Kanske är det lättare för henne att släppa det om de får prata så hon kan få ett avslut?

    Hela den här grejen med att inte svara utom för att säga att hon inte är välkommen känns väldigt känslokallt från er sida. Ja, jag förstår att det är jobbigt för dig, situationen är skit. Men nu är den som den är. Det riktiga svinet här är din kille, men det är hon och du som får ta smällen.
  • Bjoer
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-06 16:27:59 följande:

    Nej, det tycker jag egentligen inte men samtidigt är det hon som drabbats fysiskt (tydligen komplikationer så hon går hon läkare fortfarande) och min man kan ju inte göra nåt. Dom är inte vänner, han har inga skyldigheter gentemot henne. Han sa klart och tydligt att han inte tänker ta barnet till sig och se det som sitt sen var valet hennes..


    Jag tänker inte låta honom träffa henne och jag tror inte hon vill träffa honom så det finns inget att prata om. Hon får älta om hon vill men inte med honom för deras grej är avslutad. 


    Fast man kan inte bara säga att "Jag vill inte ha barnet." och sen tro att man kan slippa ansvar. Då är man en riktig jävla skitstövel alltså. Jag tycker nog att han har ett ansvar gentemot henne att hjälpa henne igenom abortprocessen och bearbeta det.
  • Bjoer
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-07 10:58:46 följande:

    Fast han tydliggjorde ju att han inte ville ha barnet, mer än så kan han inte göra..


    han hamnade ju i en situation där han fick välja mellan att stötta mig eller henne och då valde han mig och dom riskerna visste hon om.. att hon fått komplikationer har inte han med att göra för dom har ingen relation nu. 


    Well, han kan ju stötta medan hon gör abort. Ja, det är jobbigt för dig och rätt hade nog varit, som du nämner i ett senare inlägg, att lämna honom istället. Annars gör man ju bara situationen värre för fler iblandade. 

    Anyway så tycker jag det är synd att du hamnet i den här situationen som inte på något sätt är ditt fel. Men när man väl är i den måste man försöka lösa problemet, eller gå vidare. Att bara försöka blocka henne verkar ju inte funka. Kanske du bör ta ett samtal med henne, höra hennes sida och vad hon vill?
  • Bjoer
    Anonym (jaha) skrev 2020-02-10 08:39:14 följande:
    Man är inte nödvändigtvis en dålig pappa för att man blir kär, det beror på vad man väljer att göra av sina känslor. Om man väljer att skita i att agera på dem för att man inte vill riskera sina barns trygghet så är man en bra pappa, om man sim TS man väljer att totalt skita i sina barns trygghet och sätta den på spela för att tillfredsställa sina egna behov så ÄR man en helt jävla värdelös pappa.

    Det låter på dig som att du tycker att vara otrogen utan kärlek är fel, men bara man är kär så blir det rätt. Ungefär som att det skulle vara någon slags förmildrande omständighet. Varför då undrar jag? Blir sveket mot TS mindre för att han var kär? Blir sveket mot deras barn mindre för att han var kär? Om TS hade valt att lämna honom, tror du deras barn hade brytt sig ett skit om han var kär eller inte?
    Tänk om världen hade varit så svart-vit som du vill få den att verka. Vad lätt allt hade varit då!
  • Bjoer
    Anonym (jaha) skrev 2020-02-10 09:50:31 följande:
    Svek är svart-vitt, antingen så gör man det eller så gör man det inte. Däremot är folks bortförklaringar betydligt mer nyanserade och fantasifulla.

    Förklara gärna hur du menar att sätta sina ungars trygghet på spel för att få knulla är detsamma som bra föräldraskap?
    Nej, svek är inte svart-vitt och den aspekten avgör inte ensamt hur någon är som förälder.
  • Bjoer
    Anonym (Linda) skrev 2020-02-10 12:43:02 följande:
    Fråga ett barn om det när det utsätts så får du se om det verkligen tycker att det är svart/vitt med svek... Vi som vuxit upp med föräldrar som svikit på olika sätt har en helt annan bild av saken.
    Att ett barn tycker det är svart-vitt betyder inte att det är det, bara att barnet inte förstår livets komplexitet.

    Jag tror inte vi kommer någon vart i just det här, ärligt talat. För att inte kapa TS tråd så kommer jag inte svara mer.
Svar på tråden Nygift och otrogen