• Wed 1 Jan 2020 16:37
    1102 visningar
    18 svar
    18
    1102

    Ge choklad i julklapp?

    Just Aladdin/paradis har jag inte fått sedan jag var liten och önskade mig det.

    Men jag tycker att ätbara julklappar är trevligt att ge och har man inte råd eller är pysslig nog för något annat än aladdin ser jag verkligen inget fel i att ge det.

    Jag ger ätbart varje jul(och mellan jularna också). Jag ger både personliga ätbara klappar som jag vet precis passar mottagaren och så ger jag mer generella ätbara klappar till människor jag inte känner så väl/till välgörenhet. Gottegrisen maken får alltid choklad i julklapp. Jag tycker om att hitta sorter som verkligen passar honom eller på något vis speglar året som gått. Jag kokar julmarmelad varje år och ger till släktingar som jag vet uppskattar det. Jag ger bort julgodis och bakar åt folk. Till min väninna, som är hopplös i köket, har jag som tradition att göra en julkorg med hemgjord mat, bröd, kakor och godis. Det är hennes egen önskan. Till mamma köper eller gör jag olika teer varje år. Att baka och laga mat åt folk är ett av mina sätt att visa kärlek.

    Jag tycker också om att få ätbara julklappar. Bland annat då choklad eftersom att jag bor med två gottegrisar och sällan hinner få någon choklad innan den är uppäten, då är det trevligt att ha något som är bara mitt Ett år gjorde min kusin kladdkaka på burk med olika personliga toppings till hela släkten. Det var fint och visar ju dessutom hur väl kusinen känner oss alla. Att få ätbara klappar av mamma är ren kärlek.


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
Svar på tråden Ge choklad i julklapp?